Astrograma natală: Luna în cele 12 case

Dacă doreşti să îţi analizezi astrograma natală, trebuie să ştii ce semnifică Luna, în funcție de poziția sa în casele astrologice.

Casa în care se află Luna în astrograma natală arată domeniul care e important pentru ca o persoană să se simtă bine pe plan afectiv.

Ce semnifică Luna în fiecare casă astrologică?

Luna în casa 1: Persoană deseori lipsită de secrete, pe care ceilalţi o pot “citi” uşor. Pune mare accent pe părerea celor din jur. E posibil ca persoana să fie instabilă, mereu în căutarea noului.

Luna în casa 2: Banii sunt foarte importanţi pentru această persoană, care va trece prin suişuri şi coborâşuri financiare.

Luna în casa 3: Persoană comunicativă şi care se exprimă foarte bine verbal şi în scris. Fire curioasă şi care se adaptează uşor, leagă fără dificultate relaţii.

Luna în casa 4: Persoană foarte legată de familie şi de tradiţii, care va căuta mereu siguranţă şi un loc pe care să îl numească “acasă” (de aici, posibil să se mute des).

Luna în casa 5: Persoană romantică, sentimentală, creativă şi talentată. Relaţie bună cu copii (fie proprii sau ai altor persoane). Poate indica fertilitate, dacă niciunul dintre parteneri nu are în astrograma natală semne de sterilitate.

Luna în cele 12 case astrologice
Luna în cele 12 case astrologice

Luna în casa 6: Poziţie mai puţin favorabilă, care aduce cu sine dese schimbări ale locului de muncă. Persoanele cu această poziţie a Lunii au rar funcţii de conducere. Sunt împlinite atunci când prestează diverse servicii sau dacă lucrează în domeniul medical. Posibile probleme de sănătate, care pot influenţa şi cariera.

Luna în casa 7: Persoană indecisă pe plan afectiv, dar pentru care căsătoria şi alte parteneriate sunt foarte importante. Când găseşte un partener, e posibil să devină dependentă de acesta.

Luna în casa 8: Persoană cu sentimente schimbătoare şi pentru care sexualitatea e foarte importantă. Posibile fluctuaţii financiare, mai ales în urma căsătoriei.

Luna în casa 9: Persoana va căuta mereu să se dezvolte, prin studiu sau prin călătorii. E posibil să îşi schimbe religia.

Luna în casa 10: Pentru această persoană, cariera e cea mai importantă şi e dispusă să îşi sacrifice viaţa personală, dacă e nevoie. În general, semn de succes pe plan profesional, dacă nu intervin alte aspecte. Dacă apar aspecte negative, e posibil să existe scandaluri sau probleme pe plan profesional.

Luna în casa 11: Persoană iubită de ceilalţi, cu un mare cerc de prieteni. În acelaşi timp, persoană cu fire schimbătoare.

Luna în casa 12: Persoană retrasă, sensibilă şi atrasă de părţile misterioase ale vieţii. Posibile legături cu spitale şi închisori. Persoana se poate simţi fericită atunci când are o relaţie amoroasă secretă.

Interpretarea astrogramei natale

Semnificaţia planetelor în astrologie

error: Material protejat / opţiune dezactivată