Cadou pentru Balanţă: Cadouri ideale pentru zodia Balanţă

Pentru o zi de naştere, Crăciun sau alte evenimente – iată ce ar trebui să îi cumperi cadou unei persoane născute în Balanţă.

Balanță

Persoanele născute în zodia Balanței apreciază tot ce e frumos, artele, comfortul, armonia. Modul în care e împachetat cadoul pe care i-l oferi Balanței e foarte important: un ambalaj elegant ar fi ideal. În niciun caz să nu îi dai un cadou într-o pungă de plastic sau fără a fi ambalat!
Întrucât Balanțelor le place confortul și vor să fie înconjurate de lucruri frumoase, un cadou potrivit ar fi un obiect decorativ sau orice îi face locuința mai frumoasă: un tablou, o ramă pentru fotografii, lumânări parfumate, etc.

Pentru o seară perfectă, ai putea invita Balanța la teatru, la operă sau la orice eveniment artistic. O cină romantică ar fi, și ea, potrivită. Când alegi restaurantul, e foarte importantă atmosfera. Nu trebuie să fie neapărat un restaurant scump, dar unul amenajat frumos (mai degrabă cu lemn sau piatră înăuntru decât cu sticlă și plastic). Mai ales dacă Balanța ta nu fumează, asigură-te că nu e fum de țigară în restaurant. De asemenea, pentru Balanțe e chiar mai important decât pentru alte zodii ca muzica să nu fie prea tare, pentru că dispare armonia.

Persoanele născute în această zodie sunt altruiste și au grijă ca altora să le meargă bine. Cadoul perfect e orice activitate pe care o desfășurați împreună, orice activitate în timpul căreia nu Balanța se ocupă de alții, ci alții au grijă de Balanță. Mergeți împreună la masaj sau la un centru spa, de exemplu. Sau ia-ți liber de la serviciu pentru a petrece ziua împreună – Balanța ta iubită sigur se va bucura! Dacă tot scriam despre o cină romantică: dacă gătești bine, organizează această cină acasă. Nu uita muzica romantică (în surdină) și lumânările decorative!

Cadoul perfect pentru bărbatul Balanţă

Bărbatului născut în Balanță i-ai putea oferi un bonsai sau un CD cu muzică ambientală. Dacă are ocazia să poarte așa ceva (de exemplu fiindcă lucrează într-un mediu unde se cere un anumit dress code), cumpără-i un costum nou, o cămașă, o cravată sau o pereche de pantofi eleganți. O idee bună ar fi și o seară într-un local unde se dansează sau un abonament pentru un curs de dans.

Balanţele apreciază artele, deci i-ai putea dărui bărbatului născut în această zodie un obiect de artă, de exemplu un tablou. Dacă bărbatul respectiv este activ, iese des în natură şi/sau îi place fotografia, dăruieşte-i un aparat foto. Astfel, va putea fotografia toate locurile frumoase pe care le vizitează.

Bărbatul Balanţă pune accent pe un aspect fizic plăcut. Va aprecia dacă îi dăruieşti produse cosmetice de calitate (de exemplu pentru întreţinerea bărbii) sau accesorii deosebite, cum ar fi un ceas de mână. Un cadou foarte frumos, care îi va aminti de tine atunci când îl poartă.

Cadouri pentru femeia Balanţă

Doamnele născute în zodia Balanței sunt foarte elegante. O eșarfă, o bluză frumoasă sau o cămașă de noapte finuță ar fi cadouri potrivite – cu condiția să fie de calitate, din fibre naturale. I-ai putea dărui o pereche nouă de pantofi, ideal și cu o poșetă asortată. Din nou: calitatea e importantă. În plus, îți recomand să alegi ceva elegant, mai degrabă clasic, deci nimic strident, excentric. Un alt cadou potrivit ar fi o vază pentru flori, un aranjament floral sau orice îi face locuința mai frumoasă. Indiferent de obiectul ales, ideal ar fi să fie într-o culoare veselă şi care sare în ochi, deoarece Balanţelor le place să iasă în evidenţă. Deci evită culorile sumbre.
Dacă dorești să îi dăruiești Balanței o bijuterie, ideal ar fi să alegi una cu safir sau cu opal.
Florile potrivite pentru Balanțe sunt trandafirii, orhideele, margaretele, stânjeneii, violetele.

Cadou pentru copilul sau adolescentul Balanţă

Copiilor şi adolescenţilor născuţi în zodia Balanţei le place să fie înconjuraţi de prieteni, deci de ziua lor de naştere un prim pas spre a-i face fericiţi este să organizezi o petrecere. Dar le place şi armonia, deci e foarte important să inviţi numai persoanele pe care sărbătoritul/sărbătorita le vrea acolo – deci fără rude îndepărtate, „obligaţii” etc.

Aceşti copii sunt talentaţi şi adoră artele: muzica, dansul, pictura. Pengtru copiii preşcolari, recomand cărţi şi creioane de colorat, carioci (pentru copii, fără substanţe toxice), set de picatat cu mâna, jucării sau cărţi care cântă, CD-uri cu muzică. Pentru copiii mai mari sau adolescenţi, o idee bună ar fi un set de pictură, bilete la concertul artistului preferat, un abonament Spotify. Probabil se va bucura dacă îl înscrii la un curs de dans sau de teatru: pe lângă faptul că se poate dedica unui hobby, acolo îşi face prieteni noi.

La fel ca şi adulţilor, Balanţelor tinere le place să fie înconjurate de lucuri frumoase. Dăruieşte-i adolescentului Balanţă un poster sau alt obiect cu care îşi poate decora camera. Haine şi accesorii în culori vesele vor fi pe placul său. Fetele născute în această zodie vor dori probabil de la o vârstă fragedă să se machieze sau să îşi vopsească unghiile – caz în care ai putea opta să cumperi produse cosmetice sau de machiaj special concepute pentru copii/adolescenţi.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată