Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Balanţă

Pentru o zi de naştere, Crăciun sau alte evenimente – iată ce ar trebui să îi cumperi cadou unei persoane născute în Balanţă.

cadou balantaPersoanele născute în zodia Balanței apreciază tot ce e frumos, artele, comfortul, armonia. Modul în care e împachetat cadoul pe care i-l oferi Balanței e foarte important: un ambalaj elegant ar fi ideal. În niciun caz să nu îi dai un cadou într-o pungă de plastic sau fără a fi ambalat!
Întrucât Balanțelor le place confortul și vor să fie înconjurate de lucruri frumoase, un cadou potrivit ar fi un obiect decorativ sau orice îi face locuința mai frumoasă: un tablou, o ramă pentru fotografii, lumânări parfumate, etc.

Pentru o seară perfectă, ai putea invita Balanța la teatru, la operă sau la orice eveniment artistic. O cină romantică ar fi, și ea, potrivită. Când alegi restaurantul, e foarte importantă atmosfera. Nu trebuie să fie neapărat un restaurant scump, dar unul amenajat frumos (mai degrabă cu lemn sau piatră înăuntru decât cu sticlă și plastic). Mai ales dacă Balanța ta nu fumează, asigură-te că nu e fum de țigară în restaurant. De asemenea, pentru Balanțe e chiar mai important decât pentru alte zodii ca muzica să nu fie prea tare, pentru că dispare armonia.

Persoanele născute în această zodie sunt altruiste și au grijă ca altora să le meargă bine. Cadoul perfect e orice activitate pe care o desfășurați împreună, orice activitate în timpul căreia nu Balanța se ocupă de alții, ci alții au grijă de Balanță. Mergeți împreună la masaj sau la un centru spa, de exemplu. Sau ia-ți liber de la serviciu pentru a petrece ziua împreună – Balanța ta iubită sigur se va bucura! Dacă tot scriam despre o cină romantică: dacă gătești bine, organizează această cină acasă. Nu uita muzica romantică (în surdină) și lumânările decorative!

Cadoul perfect pentru bărbatul Balanţă

Bărbatului născut în Balanță i-ai putea oferi un bonsai sau un CD cu muzică ambientală. Dacă are ocazia să poarte așa ceva (de exemplu fiindcă lucrează într-un mediu unde se cere un anumit dress code), cumpără-i un costum nou, o cămașă, o cravată sau o pereche de pantofi eleganți. O idee bună ar fi și o seară într-un local unde se dansează sau un abonament pentru un curs de dans.

Cadouri pentru femeia Balanţă

Doamnele născute în zodia Balanței sunt foarte elegante. O eșarfă, o bluză frumoasă sau o cămașă de noapte finuță ar fi cadouri potrivite – cu condiția să fie de calitate, din fibre naturale. I-ai putea dărui o pereche nouă de pantofi, ideal și cu o poșetă asortată. Din nou: calitatea e importantă. În plus, îți recomand să alegi ceva elegant, mai degrabă clasic, deci nimic strident, excentric. Un alt cadou potrivit ar fi o vază pentru flori, un aranjament floral sau orice îi face locuința mai frumoasă.
Dacă dorești să îi dăruiești Balanței o bijuterie, ideal ar fi să alegi una cu safir sau cu opal.
Florile potrivite pentru Balanțe sunt trandafirii, orhideele, margaretele, stânjeneii, violetele.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată