Cadou pentru Berbec: Cadouri ideale pentru zodia Berbec

Vrei să cumperi un cadou pentru un Berbec, dar nu ştii ce să alegi? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

Cadou pentru zodia Berbec
Cadou pentru Berbec

Berbecii sunt persoane foarte active, impulsive şi nerăbdătoare. În special bărbaţilor născuţi în această zodie le plac gadgeturile şi “jucăriile pentru băieţi mari”. Nativii îşi doresc lucruri cât mai interesante, care îi intrigă sau care reprezintă o provocare.

Ca o idee generală, indiferent că vrei să cumperi un cadou pentru un domn sau o doamnă: Berbecul e foarte nerăbdător şi probabil va rupe repede ambalajul în care ai împachetat cadoul. Prin urmare, nu trebuie să-ţi baţi capul să îl împachetezi meticulos: important e ce e în pachet.

La fel de important e să ştii că Berbecii sunt aproape “obsedaţi” de hobby-urile lor. Dacă vrei să îi faci o mare bucurie, urmăreşte cu atenţie ce îi place să facă şi dăruieşte-i, de exemplu, un obiect pe care l-ar putea folosi pentru a se dedica pasiunilor sale. Dacă îi place să pescuiască, dăruieşte-i o undiţă. Îi place să danseze? Atunci oferă-i un cupon pentru a participa la un curs de dans.

Cadou pentru bărbatul Berbec

După cum scriam mai sus, Berbecilor le plac gadgeturile. Un bărbat născut în această zodie va fi foarte fericit dacă îi cumperi cel mai nou dispozitiv de navigare pentru maşina sa, o dronă, un elicopter teleghidat sau o maşinuţă teleghidată. Dacă ataşezi acestor “jucării” şi o camera foto GoPro, va fi în al nouălea cer! O idee la fel de bună ar fi să îi cumperi un model nou de smartphone.

În cazul în care nu doreşti un cadou mai practic, poţi să îi dăruieşti Berbecului o pereche nouă de pantofi pentru alergat, bocanci noi cu care să facă drumeţii, o bicicletă sau un bilet la un eveniment sportiv. De asemenea, Berbecilor le plac obiectele ascuţite şi lucrurile ce ţin de foc, de exemplu un cuţit de vânătoare, un briceag sau un set pentru preparat carne la grill ar fi cadouri potrivite.

Dacă decizi să îi cumperi o bijuterie, trebuie să ştii că metalul Berbecului e fierul. Un inel ar fi potrivit, dar să nu fie din aur. Ideal ar fi să fie din fier sau dintr-un metal argintiu. De asemenea, o brăţară din piele sau un ceas ar fi o opţiune bună.

Cadou pentru femeia Berbec

Unei doamne născute în această zodie îi poţi oferi oricând o bijuterie. Important e să fie una cât mai mare. De preferat ar fi să îi dăruieşti cercei sau un lănţişor. Dacă bijuteria e cu o piatră preţioasă, ideal ar fi să alegi diamantul, întrucât acesta le aduce noroc Berbecilor. Această zodie domină capul şi faţa, deci un cadou bun pentru o doamnă Berbec ar fi un cupon pentru un salon de infrumuseţare sau pentru coafor. De asemenea, ai putea să îi oferi produse cosmetice: o trusă de machiaj, cremă de faţă, etc.

Femeia Berbec este puternică, activă, independentă, emancipată. Nu îi plac cadourile „practice”, deci nu îi cumpăra un mixer sau aspirator.

În cazul în care vrei să îi dăruieşti flori, următoarele ar fi perfecte: crin, mac roşu, brânduşe, narcise, floarea soarelui.

Cadou pentru copilul şi adolescentul Berbec

Copilul născut în zodia Berbecului este foarte activ şi îi place competiţia. Prin urmare, ai putea să îl înscrii la un club sportiv sau să îi dăruieşti o bicicletă – mai ales dacă în cartier sunt şi alţii copii cu care s-ar putea lua la întrecere. O altă idee bună ar fi un joc de societate sau de un joc video. Important este să fie un joc pe care copilul Berbec nu îl joacă singur, ci împreună cu alte persoane. În cazul jocurilor video, ar trebui să fie unul care are opţiune multiplayer. Pentru adolescenţi, ideal ar fi un cupon, credit sau abonament pentru un joc multiplayer online (MOBA, MMORPG).

După cum scriam mai sus, doamnele Berbec s-ar bucura de produse cosmetice. La fel, ai putea cumpăra şi pentru fetiţa Berbec o trusă cu machiaj „fals”, special pentru copii. Dacă fata e deja la vârsta adolescenţei, dăruieşte-i o trusă de machiaj (există produse speciale pentru adolescente). Dacă e mai băieţoasă, ideal ar fi un lănţişor discret sau un tricou cu un model deosebit.

Important este să ştii că Berbecii sunt foarte pasionaţi de diverse lucruri, dar se şi plictisesc repede de ele. Prin urmare, dacă ştii că Berbecuţul tău îşi doreşte un animal de casă, cumpără-i unul doar dacă ai timp să te ocupi tu de acesta. Copilul va fi fascinat de animal o anumită perioadă şi se va ocupa de el, dar mai devreme sau mai târziu va trebui să cureţi tu cuşca hamsterului, să speli câinele etc.

Pentru a afla care este cadoul ideal pentru o altă zodie, citeşte articolul Cadoul ideal în funcţie de zodie.

error: Material protejat / opţiune dezactivată