Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Capricorn

Pentru cazul în care doreşti să cumperi un cadou pentru un Capricorn, îţi prezint cadourile potrivite pentru persoanele născute în această zodie.

cadou capricornPersoanele născute în zodia Capricornului sunt foarte practice. Le place confortul, dar și luxul. Indiferent ce dorești să îi faci cadou Capricornului, produsul trebuie să fie de calitate. Modul în care e învelit cadoul este, de asemenea, important. Nu te chinui să organizezi o petrecere surpriză, pentru că nativilor nu le plac surprizele – nici măcar când e vorba de lucruri bune. Preferă să știe că dețin controlul. Prin urmare, e ok să organizezi o petrecere, dar anunță persoana iubită că ai de gând să faci acest lucru.

Dacă decizi să cumperi pentru un Capricorn o piesă de îmbrăcăminte, asigură-te că nu e din material sintetic. Ideal ar fi să fie o haină de firmă. Ca materiale, nu vei da niciodată greș dacă îi oferi ceva din lână, cașmir sau din piele.

În cazul în care decizi să inviți Capricornul la cină, alege fie un meniu traditional, rustic, fie o cină la un restaurant sofisticat, de lux. În niciun caz nu invita nativul la fast food și nu comanda pizza la domiciuliu. O seară pe placul nativului ar fi și una petrecută în doi, uitându-vă la filme sau seriale.

În cazul bijuteriilor, acestea trebuie neapărat să fie din metal prețios. Nu le plac inelele și lănțișoarele care lasă urme, iar femeile Capricorn vor purta cel mult în adolescență accesorii din plastic. Un pont: adoră bijuteriile vechi, deci s-ar bucura nespus dacă bijuteria pe care o primesc e una cumpărată de la anticariat sau una care e transmisă în familie din generație în generație. Pietrele semiprețioase care le aduc noroc sunt onixul și granatul brun.

Cadouri pentru bărbatul Capricorn

Pentru bărbatul născut în această zodie, ai putea cumpăra o pereche de pantofi din piele sau bocanci cu care să meargă în drumeție. Ca accesorii, s-ar potrivi o brățară din piele sau un ceas scump (tot cu brățară din piele). De asemenea, tot ce ține de finanțe și valori îi va plăcea bărbatului Capricorn: o piesă care îi lipsește din colecția sa de monede vechi, timbre de colecție, chiar acțiuni. În cazul în care joacă șah, oferă-i un set cu piese din lemn sau fildeș sculptat. Dacă îți permite buzunarul și dacă are ocazii pentru a purta costum, propune-i să își facă un costum la comandă, plătind tu croitorul.

Ce cadou e potrivit pentru femeia Capricorn?

Unei doamne născute în această zodie i-ai putea dărui un halat de baie pufos sau șosete călduroase. Îi place confortul, deci i-ai putea cumpăra o pătură din cașmir, un fotoliu comod sau o canapea nouă. La fel ca bărbatul Capricorn, sigur nu se va supăra dacă plătești croitorul pentru a-i face o haină la comandă. Vorbind despre haine: i-ai putea dărui o pereche de mănuși din piele fină. Indiferent ce piese vestimentare îi cumperi, de preferat ar fi o culoare pastel.
Florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite Capricornilor sunt magnolia, primulele, lalelele, cameliile, garoafele roșii și leandrul.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată