Cadou pentru Fecioară: Cadouri ideale pentru zodia Fecioară

Doreşti să cumperi un cadou pentru o persoană născută în Fecioară, dar nu ştii ce anume? Află care este cadoul ideal pentru cei născuţi în această zodie.

Fecioară

Dacă doreşti să îi oferi un cadou unei persoane născute în zodia Fecioarei, trebuie să știi că nativii sunt foarte practici și le place ca totul să fie bine organizat. Prin urmare, un cadou potrivit este orice obiect practic sau care îi ajută se se organizeze, de exemplu o agendă electronică. În funcție de relația care e între voi (fără a jigni sau a transmite un mesaj greșit), i-ai putea dărui Fecioarei aspiratorul, mixerul sau aparatura electrocasnică de care are nevoie.

Fecioarele sunt foarte atente la detalii și perfecționiste. E important să alegi cu grijă cadoul. Dacă, de exemplu, îi cumperi unei Fecioare un tablou, asigură-te că se potrivește cu stilul mobilierului și cu culorile din casa nativului. De asemenea, împachetează frumos cadoul, ai grijă ca hârtia în care e învelit să nu fie șifonată, etc.

Persoanele născute în această zodie au mare grijă de corpul lor, iar igiena și curățenia sunt foarte importante pentru nativi. Un abonament la o sală de fitness, un fitness tracker, o nouă pereche de pantofi pentru sport sau un cupon pentru un masaj sunt cadouri potrivite. O carte ar fi un cadou pe placul Fecioarei, dar atenție: dacă știi ce gen de cărți îi plac, cumpără-i o carte cu tematica respectivă. După cum scriam mai sus, nativii sunt foarte atenți la detalii. În cazul în care nu știi ce cărți îi plac Fecioarei tale, alege mai degrabă un ghid practic sau literatură de specialitate. O altă soluție ar fi să îi dăruiești un cupon pe care îl poate folosi în librăria preferată. Dacă decizi să cumperi un obiect vestimentar, alege ceva din fibre naturale, nu din material sintetic.

Idei de cadouri pentru bărbatul Fecioară

Pentru un bărbat născut în această zodie, ai putea cumpăra o servietă cu care să meargă la serviciu. Dacă îi place să repare lucruri prin casă, dăruiește-i scule sau o bormașină nouă. Îi cumperi nativului aparatură electronică sau diverse gadgeturi care funcționează cu baterii? Nu uita de detalii: cumpără și bateriile! Fecioarele sunt comunicative și vor să rămână mereu în contact cu prietenii și cu familia. Prin urmare, i-ai putea cumpăra bărbatului Fecioară un nou telefon mobil, care îl ajută să comunice cu cei dragi. Dacă domnul căruia vrei să îi faci un cadou e sportiv, ia-i putea dărui un aparat de făcut sport, imbrăcăminte sau pantofi sport. Produse de igienă şi întreţinere corporală vor fi şi ele apreciate de bărbatul Fecioară. Nu în ultimul rând, diverse cărţi de specialitate sau despre productivitate, managementul timpului, organizare eficientă etc. îi sunt pe plac.

Cadouri pentru femeia născută în Fecioară

Fecioarelor le plac activitățile care implică mâinile. Unei doamne născute în Fecioară i-ai putea dărui un set de tricotat (andrele, lână, etc.) sau un set de goblen. O trusă de manichiură sau un set de oje ar fi, de asemenea, cadouri potrivite. Mai ales dacă știi că e o persoană ocupată și că nu prea are timp pentru a merge la sala de fitness, i-ai putea dărui un aparat cu care să facă sport în casă (bicicletă medicinală, aparat pentru abdomen, etc.) sau un DVD care prezintă exerciții de yoga sau pilates. Diverse produse cosmetice sau un cupon pentru un salon de înfrumuseţare, masaj sau centru spa sigur i-ar fi pe plac.

Fecioarele apreciază ordinea si organizează totul foarte meticulos. I-ai putea dărui Fecioarei un set de cutii decorative, o cutie pentru bijuterii sau un set de recipiente pentru bucătărie (caserole, cutiuţe pentru condimente etc.). La fel de practic gândeşte Fecioara şi când este vorba de cărţi, deci i-ai putea dărui un ghid, cărţi despre o viaţă sănătoasă, despre productivitate. O idee bună ar fi şi un jurnal, pentru că o ajută să îşi pună ordine în gânduri.
În cazul în care îi dăruiești unei Fecioare o bijuterie, alege ca piatră prețioasă safirul, jaspul sau peridotul. De asemenea, e important ca bijuteria să fie cât mai simplă: Fecioarei nu îi place să fie împopoţonată, deci nu îi plac nici bijuteriile sau accesoriile încărcate.
Florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite Fecioarelor sunt primulele, magnolia și crizantemele.

Cadou pentru copilul şi adolescentul Fecioară

Fecioarele au, în general, o minte ascuţită. Prin urmare, deja de când sunt mici copiii născuţi în această zodie sunt foarte curioşio şi le place să înveţe. Unui copil mic i-ai putea dărui diverse jocuri de îndemnânare sau de memorie, copiilor mai mari cărţi, atlase, enciclopedii pentru copii etc. Pentru copiii între 5-12 ani ar fi bune şi diverse cadouri care îi ajută să înţeleagă lumea înconjurătoare: un ierbar, insectar, seturi de făcut experimente, un microscop, jocuri de anatomie, biologie etc.

Astfel de interese au şi adolescenţii născuţi în Fecioară, cărora le putem dărui, de exemplu, un terariu sau acvariu – dar atenţie: dacă nu eşti tu părintele respectivei Fecioare, întreabă mai întâi părinţii dacă sunt de acord. Un jurnal ar fi potrivit atât pentru băieţi cât şi pentru fete, la fel şi produse cosmetice speciale pentru adolescenţi (de exemplu de tratat acneea). Nu în ultimul rând, adolescenţii Fecioară sunt îndemânatici, deci le poţi dărui un set de pictură, un set de traforaj sau alt set de lucru manual care îi încurajează să fie creativi.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată