Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Fecioară

Doreşti să cumperi un cadou pentru o persoană născută în Fecioară, dar nu ştii ce anume? Află care este cadoul ideal pentru cei născuţi în această zodie.

cadou fecioaraDacă doreşti să îi oferi un cadou unei persoane născute în zodia Fecioarei, trebuie să știi că nativii sunt foarte practici și le place ca totul să fie bine organizat. Prin urmare, un cadou potrivit este orice obiect practic sau care îi ajută se se organizeze, de exemplu o agendă electronică. În funcție de relația care e între voi (fără a jigni sau a transmite un mesaj greșit), i-ai putea dărui Fecioarei aspiratorul, mixerul sau aparatura electrocasnică de care are nevoie.

Fecioarele sunt foarte atente la detalii și perfecționiste. E important să alegi cu grijă cadoul. Dacă, de exemplu, îi cumperi unei Fecioare un tablou, asigură-te că se potrivește cu stilul mobilierului și cu culorile din casa nativului. De asemenea, împachetează frumos cadoul, ai grijă ca hârtia în care e învelit să nu fie șifonată, etc.

Persoanele născute în această zodie au mare grijă de corpul lor, iar igiena și curățenia sunt foarte importante pentru nativi. Un abonament la o sală de fitness, o nouă pereche de pantofi pentru sport sau un cupon pentru un masaj sunt cadouri potrivite. O carte ar fi un cadou pe placul Fecioarei, dar atenție: dacă știi ce gen de cărți îi plac, cumpără-i o carte cu tematica respectivă. După cum scriam mai sus, nativii sunt foarte atenți la detalii. În cazul în care nu știi ce cărți îi plac Fecioarei tale, alege mai degrabă un ghid practic sau literatură de specialitate. O altă soluție ar fi să îi dăruiești un cupon pe care îl poate folosi în librăria preferată. Dacă decizi să cumperi un obiect vestimentar, alege ceva din fibre naturale, nu din material sintetic.

Idei de cadouri pentru bărbatul Fecioară

Pentru un bărbat născut în această zodie, ai putea cumpăra o servietă cu care să meargă la serviciu. Dacă îi place să repare lucruri prin casă, dăruiește-i scule sau o bormașină nouă. Îi cumperi nativului aparatură electronică sau diverse gadgeturi care funcționează cu baterii? Nu uita de detalii: cumpără și bateriile! Fecioarele sunt comunicative și vor să rămână mereu în contact cu prietenii și cu familia. Prin urmare, i-ai putea cumpăra bărbatului Fecioară un nou telefon mobil, care îl ajută să comunice cu cei dragi.

Cadouri pentru femeia născută în Fecioară

Fecioarelor le plac activitățile care implică mâinile. Unei doamne născute în Fecioară i-ai putea dărui un set de tricotat (andrele, lână, etc.) sau un set de goblen. O trusă de manichiură sau un set de oje ar fi, de asemenea, cadouri potrivite. Mai ales dacă știi că e o persoană ocupată și că nu prea are timp pentru a merge la sala de fitness, i-ai putea dărui un aparat cu care să facă sport în casă (bicicletă medicinală, aparat pentru abdomen, etc.) sau un DVD care prezintă exerciții de yoga sau pilates.
În cazul în care îi dăruiești unei Fecioare o bijuterie, alege ca piatră prețioasă safirul sau peridotul.
Florile cele mai potrivite pentru a fi dăruite Fecioarelor sunt primulele, magnolia și crizantemele.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată