Cadou pentru Gemeni: Cadouri ideale pentru zodia Gemeni

Vrei să cumperi un cadou pentru o persoană născută în Gemeni? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

cadou gemeni
Cadou pentru Gemeni

Persoanele născute în zodia Gemenilor sunt foarte curioase din fire și, în general, le place să fie surprinse – indiferent despre ce cadou e vorba. Gemenii nu sunt foarte pretențioși. Important e să primească ceva, să li se facă o surpriză, indiferent dacă e vorba despre un cadou scump sau unul mai ieftin, de un cadou cumpărat sau de un obiect făcut de tine. Pentru Gemeni sunt importanți prietenii, deci ai putea organiza o petrecere surpriză sau măcar o întâlnire în cerc restrâns, în cadrul căreia să îi dai persoanei iubite cadoul. Dacă e vorba de mai multe obiecte, împachetează-le separat: fiind curios din fire, Geamănul tău se va distra când despachetează fiecare cadou.

Persoanele născute în această zodie au mereu nevoie să comunice cu lumea. Deci un cadou potrivit ar fi un telefon celular, o cartelă pentru mobil cu internet şi minute incluse, un computer, un abonament la internet. Pe lângă faptul că le place să discute cu alţii, sunt şi specialişti când e vorba să distribuie informaţii. Fiind persoane extrovertite, Gemenii testează cu entuziasm moduri noi de comunicare, inclusiv platforme video sau audio – gen YouTube, TikTok sau podcast. Dacă ştii că persoana în cauză are, de exemplu, un canal de YouTube, i-ai putea dărui o cameră video nouă, un microfon, un reflector, o lampă circulară etc.

Zodia Gemenilor este și zodia care domină intelectul. Prin urmare, orice cadou care le pune nativilor mintea la contribuție e pe placul lor: un joc clasic sau pentru computer, o carte, un abonament la o revistă sau la ziar. Gemenilor le place să călătorească. Un abonament la o publicație precum National Geographic, un bilet de avion, o excursie, un ghid turistic sau o valiză ar fi cadoul ideal. Eventual ai putea dărui un ebook reader. Astfel, persoane are ce citi când călătorește, fără să trebuiască să care o mulțime de cărți în valiză.

În cel mai rău caz, dăruiește-i un cupon la magazinul preferat, cu care își poate cumpăra singur ce își dorește. Desigur, nu e cadoul perfect (fiind cam impersonal), dar Geamănul se va supăra mai puțin decât alte zodii dacă îi dăruiești un astfel de cupon.

Ce cadou îi faci unui bărbat născut în Gemeni?

Gemenilor le plac gadgeturile și aparatura electronică. Cadoul ideal pentru un bărbat Geamăn ar fi ultimul model de smartphone, un smartwatch, un ebook reader, o agendă electronică (importantă pentru Gemeni, fiindcă sunt cam haotici) sau un laptop. Prețul acestora îți depășesc bugetul? Cumpără-i o trusă de voiaj care să conțină lucrurile de bază de care are nevoie când decide, din senin, să călătorească.

Nu în ultimul rând, Gemenii au un dezvoltat simț al umorului. Prin urmare, i-ai putea dărui bărbatului Geamăn un bilet pentru o seară de comedy standup, o carte gen Cele mai tari 1000 de bancuri, o cravată haioasă sau o pereche de chiloți amuzanți (de exemplu pe care scrie Superman).

Cadouri pentru femeia născută în Gemeni

Femeia născută în zodia Gemenilor este, la fel ca bărbatul Geamăn, atrasă de aparatura electronică. În același timp, îi plac lucrurile cu stil și care o fac să iasă în evidență. Dacă nu dorești să îi dăruiești un laptop, ci ceva mai ieftin, i-ai putea cumpăra o geantă mai deosebită pentru laptopul pe care deja îl are (atenție la mărime!). Sau o folie cu model pentru lipit pe carcasa laptopului. Apropo de carcasă: una protectoare pentru telefonul celular ar fi un cadou potrivit.

Femeilor născute în această zodie le plac accesoriile. Din nou, ar fi de preferat cele care le fac să iasă în evidență. O cordeluță haioasă, o curea frumoasă sau un inel mai deosebit ar fi apreciate. Dacă îi cumperi bijuterii, nu îi lua unele cu diamante, rubine sau alte pietre prețioase, ci mai degrabă cu agat. Acest mineral le aduce Gemenilor noroc. Pentru parfumuri sau produse cosmetice (săpun, lapte de corp, etc.), mirosurile potrivite ar fi de portocală, levănțică, liliac, lăcrămioare. Ca idee de bază: mirosul trebuie să fie unul fresh și tineresc. Nu le plac aromele „grele”.

Nu în ultimul rând, doamnelor născute în această zodie le place să scrie. Un jurnal drăguț ar fi un cadou pe placul lor.
Florile cele mai potrivite pentru un Geamăn sunt lăcrămioarele, liliacul, florile de portocal, azaleea.

Idei de cadouri pentru copilul şi adolescentul Geamăn

Copiii născuţi în această zodie sunt foarte curioşi şi se plictisesc repede. Astfel, orice lucru care îi ajută să descopere şi să înveţe ceva nou e un cadou perfect. Jocuri de gândire, cărţi cu jocuri logice, un puzzle, o enciclopedie pentru copii sau un atlas zoologic sunt cadouri potrivite.

Adolescenţii doresc, în general, să fie mereu în contact cu prietenii lor – iar acest aspect este în special pentru Gemeni foarte important. Prin urmare, dacă ai un copil deja mai mare, ai putea să îi dăruieşti un smartphone.

Întrucât copilul Geamăn apreciază compania altor persoane, îi place să participe la diverse activităţi de grup. Cu siguranţă se va bucura dacă îl înscrii pentru un sport de echipă sau – şi mai bine – într-un club de dezbatere, club de literatură, la un curs de limbi străine sau de orientare turistică.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată