Cadou pentru Leu: Cadouri ideale pentru zodia Leu

Cunoşti un Leu căruia vrei să îi dăruieşti un cadou? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

Leu

Persoanelor născute în zodia Leului le place să fie în centrul atenției – prin urmare, nu e important doar ce cadou le faci, ci și modul în care îl dăruiești. Asigură-te că darul este frumos împachetat (de preferat chiar cu numele persoanei iubite scris pe el) și că îl înmânezi într-un cadru festiv.

Fiindcă le place să fie în centrul atenţiei, un cadou potrivit pentru persoanele născute în Leu ar fi un album foto (dar nu unul ieftin!), în care ideal ar fi să pui tu deja câteva fotografii cu Leul sărbătorit sau cu voi împreună, cu el în mijlocul prietenilor, etc.

Leilor le place luxul. Dacă dorești să inviți un nativ la cină, ideal ar fi un restaurant de lux. În cazul în care îți permite buzunarul, închiriază o limuzină care să vă ducă până acolo. De asemenea, Leii apreciază muzica și, în general, artele. O invitație la teatru sau un CD cu muzică sigur le sunt pe plac. Nu în ultimul rând, nativilor le place să se relaxeze într-un mediu în care li se acordă atenție. Prin urmare, un cupon pentru un salon de masaj sau pentru un centru spa îi va bucura.

Bijuteriile din aur sunt potrivite pentru Lei. Mai ales dacă pe ele e gravat numele persoanei iubite și/sau dacă sunt încrustate cu diamante, rubine sau sardonix. Nu te sfii să cumperi bijuterii mari, poate chiar ostentative: nativilor le plac podoabele de acest fel.

Nu în ultimul rând, Leii sunt foarte activi şi talentaţi. Deci ar fi o idee bună să îi dăruieşti Leului iubit ceva legat de hobby-urile sale: de exemplu bilete la un eveniment sportiv sau un abonament la studioul de fitnes, la un curs de dans etc. Dacă practică diverse activităţi sportive sau artistice, i-ai putea dărui echipamentul necesar – dar discută neapărat cu Leul iubit ce anume i-ar trebui. Sau întreabă un specialist. Nu cumpăra de capul tău ceva pentru a-i face o surpriză: s-ar putea să aibă deja acel obiect sau să nu fie obiectul potrivit (în funcţie de hobby, nivel de dificultate etc.).

Cadouri pentru bărbatul Leu

Bărbatului Leu nu îi plac cadourile banale. Deci nu îi cumpăra de la supermarket spumă de bărbierit sau alt cadou de acest gen. E foarte important să simtă că este o persoană importantă în viaţa ta şi că ţi-ai luat timp pentru a te gândi la cadou. Întrucât îi plac obiectele de lux şi de calitate, ai putea achiziționa un ceas scump, un parfum de lux, o brichetă din metal, o sticlă de șampanie sau un vin de calitate. De asemenea, un cadou potrivit ar fi un bilet pentru un eveniment cultural sau un spectacol de magie.

Bărbatului Leu îi place să se simtă special şi să fie în centrul atenţiei. Prin urmare, ai putea organiza o petrecere pentru el sau o cină în doi. Indiferent care variantă o preferi, important e ca atenţia ta (sau a invitaţilor) să se îndrepte numai asupra sărbătoritului. Alte cadouri potrivite ar fi diverse obiecte personalizate. Dacă poartă cămăși cu manșete, i-ai putea dărui Leului iubit o pereche de butoni pe care sunt gravate inițialele sale. Pentru Leii care poartă haine mai lejere, potrivit ar fi un tricou din acelea pe care scrie „Awsome since…(anul naşterii)” („Grozav din anul….”).

Cadouri pentru femeia născută în Leu

Doamnele Leu sunt foarte sofisticate. Apreciază hainele care le fac să arate sexy și să iasă în evidență. Dacă dorești să îi oferi unei femei născute în această zodie haine, ar fi de preferat culori vii și puternice, de exemplu roșu sau portocaliu. În cazul în care îi cumperi lenjerie intimă, ar fi bine să fie din mătase. O cutie de praline (dar nu ieftine, pe care le găsești la buticul de la colțul străzii), un buchet cât mai mare de trandafiri roșii sau un parfum de calitate ar fi, de asemenea, cadouri potrivite.

Dacă ai posibilitatea să cumperi un cadou mai scump, trebuie să ştii că expresia „Diamonds are a girl’s best friends” („Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei”) i se potriveşte de minune femeii Leu. Bijuteriile scumpe – cu sau fără diamante – vor fi cu siguranţă pe placul ei. Îi place luxul şi apreciază calitatea, deci e foarte important să nu îi cumperi gablonţuri, ci bijuterii din aur sau platină. Pe lângă faptul că îi place aurul, acesta este şi metalul aducător de noroc al Leilor. Ca piatră preţioasă (în afară de diamante) ai putea alege bijuterii cu rubin.
Dacă dorești să îi oferi unei persoane născute în zodia Leului flori, cele mai potrivite sunt: mac roșu, floarea soarelui, gălbenele, dalie, crin (galben).

Cadouri pentru copilul şi adolescentul Leu

Leu trebuie să fie mereu în centrul atenţiei, chiar de la o vârstă fragedă. Prin urmare, chiar mai important decât cadoul este să sărbătoreşti ziua de naştere a copilului sau adolescentului Leu. Chiar dacă e într-un cerc restrâns, e important să marchezi această zi specială.

Persoanele născute în Leu sunt foarte creative şi au talent artistic. De asemenea, e important pentru ele să îşi poată exprima sentimentele şi gândurile prin muzică, pictură, fotografie şi aşa mai departe. Un cadou potrivit ar fi un set de pictat cu mâinile sau creioane colorate (pentru copiii mai mici), un set de pictură, un microfon / kit pentru karaoke, un set de lucru manual etc. O alternativă bună ar fi să înscrii persoana respectivă la un curs de teatru, pictură, muzică sau alte activităţi artistice.

Dacă doreşti să cumperi o bijuterie, alege un lănţişor finuţ, din aur. Adolescentului sau adolescentei Leu i-ai putea dărui un parfum – care trebuie să fie neapărat de calitate, o marcă de lux.

După cum am menţionat şi mai sus, Leii sunt foarte activi. Dacă Leuţul tău iubit nu practică deja un sport, ar putea începe acum: înscrie-l la un curs sau la un club sportiv. Haine şi pantofi pentru sport ar fi alte cadouri potrivite.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată