Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Leu

Cunoşti un Leu căruia vrei să îi dăruieşti un cadou? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

cadou leuPersoanelor născute în zodia Leului le place să fie în centrul atenției – prin urmare, nu e important doar ce cadou le faci, ci și modul în care îl dăruiești. Asigură-te că darul este frumos împachetat (de preferat chiar cu numele persoanei iubite scris pe el) și că îl înmânezi într-un cadru festiv.
Leilor le place luxul. Dacă dorești să inviți un nativ la cină, ideal ar fi un restaurant de lux. În cazul în care îți permite buzunarul, închiriază o limuzină care să vă ducă până acolo. De asemenea, Leii apreciază muzica și, în general, artele. O invitație la teatru sau un CD cu muzică sigur le sunt pe plac. Nu în ultimul rând, nativilor le place să se relaxeze într-un mediu în care li se acordă atenție. Prin urmare, un cupon pentru un salon de masaj sau pentru un centru spa îi va bucura.

Bijuteriile din aur sunt potrivite pentru Lei. Mai ales dacă pe ele e gravat numele persoanei iubite și/sau dacă sunt încrustate cu diamante, rubine sau sardonix. Nu te sfii să cumperi bijuterii mari, poate chiar ostentative: nativilor le plac podoabele de acest fel.

Cadouri pentru bărbatul Leu

Pentru un bărbat Leu ai putea achiziționa un ceas scump, o brichetă din metal, o sticlă de șampanie sau un vin de calitate. De asemenea, un cadou potrivit ar fi un bilet pentru un eveniment cultural, un spectacol de magie sau pentru o reprezentație la circ. Dacă poartă cămăși cu manșete, i-ai putea dărui Leului iubit o pereche de butoni pe care sunt gravate inițialele sale.

Cadouri pentru femeia născută în Leu

Doamnele Leu sunt foarte sofisticate. Apreciază hainele care le fac să arate sexy și să iasă în evidență. Dacă dorești să îi oferi unei femei născute în această zodie haine, ar fi de preferat culori vii și puternice, de exemplu roșu sau portocaliu. În cazul în care îi cumperi lenjerie intimă, ar fi bine să fie din mătase. O cutie de praline (dar nu ieftine, pe care le găsești la buticul de la colțul străzii), un buchet cât mai mare de trandafiri roșii sau un parfum ar fi, de asemenea, cadouri potrivite.
Dacă dorești să îi oferi unei persoane născute în zodia Leului flori, cele mai potrivite sunt: mac roșu, floarea soarelui, gălbenele, dalie, crin (galben).

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată