Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Peşti

Indiferent cu ce ocazie vrei să îi dăruieşti un cadou unei persoane născute în Peşti, îţi spun ce cadouri sunt potrivite pentru această zodie.

cadou pestiPersoanele născute în zodia Peștilor sunt foarte sensibile, romantice și visătoare. Iubesc artele (în special muzica), sunt atrase de spiritualitate și sunt creative. Când îi oferi un cadou unei persoane născute în această zodie, l-ai putea înveli în voal sau într-un material asemenător – e o idee deosebită și sigur va impresiona persoana iubită.

Indiferent de sexul persoanei născute în zodia Peștilor, un CD cu muzică sau un bilet la concert va fi pe placul acesteia. Eventual i-ai putea oferi un set de pictură. O cină romantică, de preferat undeva pe malul apei, ar fi, de asemenea, o idee bună. Hainele din materiale moi sunt o alegere potrivită pentru Pești. Întrucât această zodie domină visarea, oferă-i persoanei dragi lenjerie de pat, un CD cu muzică ambientală sau orice îi face somnul mai plăcut. Să nu uităm că Peștilor le plac lucrurile magice și oculte. Invită persoana iubită la Veneția în timpul carnavalului, la un spectacol de magie sau la o ședință de spiritism. Nu în ultimul rând, sărurile și uleiurile de baie vor fi foarte apreciate.

Bijuteriile pe care dorești să i le oferi unei persoane născute în zodia Peștilor ar trebui să fie încrustate cu acvamarin, eventual cu peridot sau cu alte pietre (semi)prețioase care amintesc de culorile mării.
Florile potrivite pentru a fi dăruite Peștilor sunt orhideea, lotusul, liliacul, violetele, crinul și panseluțele.

Ce cadou e potrivit pentru femeia Peşti

Unei doamne născute în această zodie i-ai putea dărui un aranjament floral, un cupon pentru o ședință de aromaterapie, un album de artă sau unul pentru fotografiile preferate. O altă idee bună ar fi o cămașă de noapte din mătase, într-o culoare deschisă. Dacă dorești să îi cumperi o carte, alege un roman de dragoste sau unul psihologic. Și cărțile despre pshologie sau cele despre filosofie sunt pe placul femeii Pești. Nu în ultimul rând, un volum cu poezii ar fi potrivit.

Cadouri pentru bărbatul născut în Peşti

Bărbatului născut în zodia Peștilor i-ai putea dărui un acvariu. O sticlă de vin de calitate sau un halat de baie ar fi un cadou pe placul său. De asemenea, i-ai putea oferi un abonament la un bazin de înot sau pentru un curs de yoga, reiki sau tai chi.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată