Cadou pentru Rac: Cadouri ideale pentru zodia Rac

Cauţi un cadou pentru un Rac şi nu ştii ce i s-ar potrivi? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

Cadou pentru Rac

Dacă dorești să impresionezi un Rac atunci când îi dăruiești ceva, ideal ar fi să faci chiar tu cadoul, cu mâinile tale – desigur, în cazul în care te pricepi, măcar puțin, la lucru manual. Racii adoră să constate că ți-ai luat timp pentru a te gândi la cadou, pentru a-l împacheta și, eventual, pentru a-l confecționa.

Pentru persoanele născute în această zodie, e foarte important și modul în care e împachetat cadoul. Deci nu i-l da într-o pungă de plastic. Adaugă o felicitare și, dacă vrei să fie totul perfect, invită Racul într-un loc special atunci când îi dai cadoul. Poate fi vorba de o cină romantică acasă sau la restaurant, o excursie pe malul unui lac sau de casa ta – caz în care îți recomand să te asiguri că atmosfera e una caldă, primitoare. Poate sună exagerat, dar doamnele Rac sigur vor aprecia și petalele de trandafir răsfirate prin casă.

Racii sunt foarte legați de amintiri și de trecut. Prin urmare, dacă îi oferi un cadou pe care îl poate păstra, sigur îl va avea și peste 10 ani. Un album de fotografii sau o fotografie înrămată (cu voi doi sau cu familia, etc.) ar fi cadouri potrivite. De asemenea, pentru nativi e foarte importantă atmosfera din casă. De aceea, orice obiect care le face locuința mai frumoasă și mai confortabilă le place. I-ai putea dărui persoanei iubite o pătură pufoasă și călduroasă, un tablou, lumânări parfumate sau o față de masă deosebită, pentru cinele pe care le organizează pentru prieteni.

Fiindcă vorbim de cină: Racilor le place mult să gătească. Deci un set de borcănașe cu condimente, un mixer nou sau un robot de bucătărie le vor fi pe plac. (Totuși, nu recomand obiectele de uz casnic dacă tocmai sunteți la începutul unei relații romantice).

Racii sunt foarte legaţi de trecut şi fascinaţi de antichitate şi de Evul Mediu. Dacă există astfel de oferte în zona unde locuiţi, invită-l pe Rac la un restaurant cu specific medieval. Sau faceţi o excursie într-un oraş istoric (Roma, Atena etc.) sau cu arhitectură medievală (Sighişoara, Dubrovnik, Heidelberg, Veneţia, Avignon etc.). O altă posibilitate ar fi să participaţi la un târg sau alt eveniment cu specific medieval, să vizitaţi un muzeu de istorie sau o cetate medievală.

Cadouri pentru bărbatul Rac

Bărbatul născut în această zodie va fi foarte impresionat dacă îi oferi un fular / pulover tricotat chiar de tine. Întrucât îi place să petreacă mult timp în casă, i-ai putea dărui o colecție de DVD-uri cu serialul preferat. Pentru ca totul să fie perfect, propune-i să petreceți un weekend împreună pentru a vă uita la serialul respectiv.

Papuci de casă, un halat de baie, haine comode pentru stat prin casă ar fi alte idei de cadou potrivit pentru bărbatul Rac. În afară de confort şi de căminul în sine, important este pentru Rac cu cine petrece timpul în acest spaţiu: familia şi prietenii. Prin urmare, i-ai putea dărui o fotografie înrămată unde apare alături de familie sau prieteni. Ar aprecia şi un joc de societate pentru adulţi, cum ar fi cele de strategie, remi etc. – pentru că atunci ar putea organiza seri în care să joace cu prietenii sau cu familia.

Mai mult decât bărbaţii născuţi în altă zodie, acestui bărbat îi plac serile romantice, petrecute în doi, acasă. Dacă este iubitul tău, pregăteşte o cină la lumina lumânărilor, urmată de un film romantic, istoric sau fantasy, respectiv de o baie în doi. Sigur va fi plăcut surprins!

În cazul în care decizi să îi dăruieşti un inel sau un lănțișor, cel mai bine e să fie din argint.

Cadouri pentru femeia Rac

Femeia Rac e foarte sensibilă. O carte cu poezii – și mai bine – poezii scrise de tine (pe hârtie de pergament) îi vor face sigur plăcere. Dacă dorești să îi dăruiești o carte sau să o inviți la un film, alege ceva romantic, psihologic, fantasy (nu sci-fi!) sau cu teme istorice – dar evită perioada războaielor mondiale. Ideal ar fi un roman romantic/erotic, al cărei acțiune se petrece în evul mediu sau într-un tărâm magic.

Tot pentru femeia Rac ar fi potrivit un ursuleț de pluș, un halat de baie pufos, lumânări parfumate, săruri și uleiuri de baie, un weekend de relaxare în doi sau un picnic romantic. În cazul în care vrei să îi dăruieşti bijuterii, ideale sunt cele din argint și cele cu perle, smaragd sau Piatra Lunii. Dacă pe inel sau pe pandantiv scrie Te iubesc (eventual și numele ei), va fi în al nouălea cer!

O cină romantică, la lumina lumânărilor, va fi pe placul unei doamne Rac. Şi mai mult o vei impresiona dacă găteşti tu cina. O altă idee ar fi să pregăteşti ingredientele şi bucătăria, dar de gătit să gătiţi împreună.

Florile cele mai potrivite pentru un Rac sunt lotusul, trandafirii albi, liliacul, iasomia, narcisele, crinii, tuberozele, violetele africane.

Cadouri pentru copilul şi adolescentul Rac

Copilul Rac se va bucura de cadoul pe care i-l faci, dar şi mai mult se bucură dacă organizezi ceva potrivit ocaziei. Dacă este ziua sa de naştere, organizează o petrecere şi invită-i prietenii. Dacă e Crăciunul, organizează o masă în familie şi fotografiaţi-vă toţi cu bradul. Astfel de amintiri sunt pentru sensibilul copil Rac mai preţioase decât cadourile scumpe.

La fel ca şi adulţilor născuţi în această zodie, îi place confortul şi să aibă un „cuibuşor” al său. Prin urmare, orice haine pufoase şi călduroase (nu din lână care zgârie!), pături pufoase, jucării din pluş îi vor plăcea copilului Rac. Cadouri potrivite ar fi şi un pat confortabil pentru camera sa (pentru fetiţe: unul cu baldachin, „de prinţesă”; pentru băieţi: unul în formă de castel/cetate) sau alte elemente care creează o atmosferă plăcută.

Aceşti copii sunt visători şi le plac lumile fantastice. Pentru copiii mai mici ar fi ideală o carte de poveşti sau un DVD cu un film/serial care este o adaptare a unei poveşti. Şi la vârsta adolescenţei Racii îşi păstrează pasiunea pentru citit şi literatură. Există romane şi filme/seriale pentru adolescenţi – acestea ar putea fi cadouri bune. La fel, i-ai putea dărui Racului adolescent un Kindle, cu care citeşte cărţile în format digital.

Mai mult ca oricare altă zodie, Racul adoră să adune amintiri – şi păstrează o grămadă de lucruri care poate altora li se par neimportante. Dăruieşte-i o cutie drăguţă sau o lădiţă specială pentru păastrat astfel de obiecte! De asemenea, îi place să îşi scrie amintirile într-un jurnal sau să scrie poezii. Un jurnal sau un caiet cu lăcăţel ar fi un cadou pe placul său.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată