Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Scorpion

Cunoşti un Scorpion şi vrei să îi cumperi un cadou, dar nu ştii ce anume? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

cadou scorpionPersoanele născute în zodia Scorpionului adoră cadourile! Nu spun că s-ar mulțumi cu orice, dar contează, în primul rând, faptul că primesc un cadou.
Scorpionii sunt atrași de tot ce este misterios și le place să descopere lucruri, ba chiar să facă pe detectivii. Cadoul l-ai putea împacheta în mai multe cutii, ascunse una în cealaltă, pentru a-i stârni nativului curiozitatea.

Dacă dorești să îi dăruiești Scorpionului o carte, genul potrivit ar fi romanele polițiste, romanele cu crime (de exemplu cele de Agatha Christie), romanele psihologice. Aceleași teme sunt potrivite și în cazul în care dorești să inviți nativul la film.
Scorpionul este o zodie de apă, deci o excursie undeva în apropierea unei ape (lac, mare) e un cadou potrivit. La fel de bun ar fi un weekend într-o stațiune cu băi termale sau o zi petrecută într-un centru spa (de preferat unul unde există și bazin de înot).

Idei de cadouri pentru femeia Scorpion

Cei născuți în Scorpion sunt atrași de științele oculte, deci i-ai putea dărui persoanei iubite o analiză personalizată a astrogramei natale. În special pentru doamnele Scorpion ar fi potrivit un set de cărți de tarot, un cupon pentru un curs de astrologie, o carte despre magie și orice alte obiecte care țin de acest domeniu.
Tot pentru doamnele Scorpion ai putea cumpăra un costum sau o bluză elegantă, neapărat cu o croială clasică și de preferat pe tonuri închise de roșu, bordo/vișiniu. De asemenea, e important să știi că Scorponii (indiferent de sex) sunt foarte pasionali. Femeile născute în această zodie se vor bucura dacă le oferi lenjerie intima cât mai sexy. Un cadou potrivit ar fi și un parfum, deoarece doamnele Scorpion adoră parfumul!

Cadouri pentru bărbatul Scorpion

Bărbatului născut în această zodie i-ai putea oferi un puzzle sau ochelari de soare noi. Dacă e vorba de o relație romantică sau sexuală, surprinde-l cu niște jucării erotice. Nativul adoră lucrurile din piele, deci i-ai putea dărui un portofel nou din piele, o jachetă de piele, o curea nouă.
În cazul în care îi dăruiești unui Scorpion o bijuterie cu pietre prețioase, alegerea ideală ar fi topazul, opalul și acvamarinul.
Florile potrivite pentru Scorpioni sunt anemonele, cameliile, narcisele, gardeniile, margaretele și ciclamele.

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată