Cadou pentru Taur: Cadouri ideale pentru zodia Taur

Vrei să îi dăruieşti unui Taur un cadou, dar nu ştii ce anume? Află care este cadoul ideal pentru persoanele născute în această zodie.

cadou pentru zodia Taur
Cadou pentru zodia Taur

Persoanelor născute în zodia Taurului le plac cadourile practice, dar apreciază şi luxul şi mâncarea bună. Indiferent de ce sex e Taurul căruia vrei să îi faci un cadou, un set de borcănaşe cu condimente sau o invitaţie la masă va fi un cadou pe placul său. Ideal ar fi ca mâncarea să fie gătită de tine: Taurului îi place să ştie că persoana iubită s-a gândit la el şi că şi-a dat silinţa pentru a-i face cadoul perfect. Le fel de potrivit ar fi un cupon pentru un curs unde poate învăţa să gătească meniuri sofisticate.

Taurii sunt persoane cărora le place să petreacă mult timp în natură. O excursie sau o drumeţie s-ar potrivi pe post de cadou. Poţi, eventual, să îmbini pasiunea lor pentru mâncare cu dragostea pentru natură şi să inviţi nativul la un picnic în aer liber.

Zodia Taurului domină zona gâtului şi corzile vocale. Prin urmare, nativii sunt mari iubitori de muzică. Vor aprecia întotdeauna un CD cu muzică bună, un sistem audio sau bilete la un concert. Dacă Taurului căruia îi cumperi cadoul îi place să cânte, i-ai putea dărui o ghitară sau să preiei costurile pentru un curs de muzică (instrument sau canto).
Taurii pun mare accent pe simţul tactil şi le place să se simtă confortabil. Deci i-ai putea cumpăra persoanei iubite o pătură din caşmir sau un halat de baie pufos şi călduros. Important este, în cazul oricărui tip de îmbrăcăminte, să nu fie din material sintetic, ci din fibre naturale (bumbac, mătase, etc.).

Cadou pentru bărbatul Taur

Bărbatului Taur îi place să petreacă mult timp în natură, dar şi să lucreze, să producă ceva cu mâinile sale. Poate e o idee bună să îi cumperi o pereche nouă de bocanci pentru când pleacă pe munte sau diverse ustensile cu care să lucreze în grădină. E posibil ca acest bărbat să fie atras de diverse sporturi ce se practică în natură, mai ales la munte (alpinismul, de exemplu). Deci i-ai putea cumpăra echipament pentru desfăşurarea acelui sport.

De asemenea, Taurul acordă o mare importanţă confortului din propriul cămin. I-ai putea cumpăra un fotoliu nou, de preferat unul care face masaj. Pentru aparatement sau pentru la birou i-ai putea dărui o plantă.

După cum scriam şi mai sus, Taurii sunt gurmanzi. Dăruieşte-i bărbatului Taur un vin bun, o carte cu reţete de gătit sau nişte condimente deosebite. Indiferent ce anume alegi, cel mai important este să fie produse de calitate. Când este vorba despre delicatese, Taurul este expert – deci va recunoaşte imediat dacă un produs este de calitate.

Cadouri pentru femeia Taur

Doamnelor născute în această zodie la place la nebunie parfumul. I-ai putea dărui un parfum sau lapte de corp cu miros floral. O cutie de praline, mănuşi din piele fină, o pijama sau o cămaşă de noapte din bumbac pur, un pulover din caşmir / lână de angora sau o eşarfă din mătase ar fi, de asemenea, cadouri potrivite. O idee bună ar fi şi un cupon pentru masaj sau pentru un weekend la spa. Dacă vrei să îi faci un dar iarna, de exemplu de Crăciun, o pătură pufoasă sau ciorapi pufoşi şi călduroşi ar fi cadouri potrivite.

În cazul în care vrei să îi cumperi o bijuterie, ideal ar fi un lănţişor sau colier. Ca piatră preţioasă (indiferent pentru ce bijuterie) ar fi bine să alegi smaraldul. Pentru Taur, calitatea, dar şi simţul tactil sunt foarte importante. Prin urmare, orice bijuterie vrei să îi dăruieşti acestei doamne, trebuie să fie una din metal preţios. Nu îi plac bijuteriile de proastă calitate, de prost gust sau care produc mâncărime când se oxidează.
Florile ideale pentru a fi dăruite Taurilor sunt trandafirii roşii, freziile, margaretele, narcisele, ciclamele, liliacul (mai ales alb), florile de măr, trandafirul chinezesc, crinul.

Cadouri pentru copilul şi adolescentul Taur

La fel ca şi adulţii Tauri, copilul născut în această zodie este gurmand. Dacă este ziua lui de naştere, trebuie neapărat să îi faci sau cumperi un tort. De Crăciun, se va bucura de prăjituri făcute în casă sau de o cutie cu praline sau biscuiţi fini.

Copiii născuţi în această zodie sunt foarte îndemânatici. Prin urmare, un cadou potrivit ar fi un joc de dexteritate. Unui băiat Taur i-ai putea cumpăra un set de scule de jucărie, iar unui adolescent un set de traforaj. Indiferent de sex, diverse jocuri sau ustensile ce se folosesc în aer liber sunt potrivite pentru Tauri. O idee bună ar fi, de asemenea, să organizezi o drumeţie sau să înscrii copilul la un sport care se practică în aer liber.

Fetele şi adolescentele născute în această zodie vor recunoaşte deja de mici calitatea unui produs. Dacă doreşti să îi oferi fiicei tale o bijuterie, nu îi cumpăra podoabe ieftine, din plastic. Un lănţişor discret din aur ar fi mai potrivit.

Când vine vorba despre îmbrăcăminte, trebuie să fie din materiale naturale. De asemenea, e foarte important să se simtă plăcut la atingere. Un pulover din caşmir va fi mai apreciat decât unul din lână din aceea care zgârie.

Taurilor le place muzica bună. Mai ales adolescenţii se vor bucura dacă primesc un iPod sau căşti cu care să asculte muzică. Dacă ştii care este cântăreţul, cântăreaţa sau formaţia preferată, dăruieşte-i adolescentei sau adolescentului Taur bilete la concert. Nu în ultimul rând, o idee bună ar fi să îi dăruieşti un instrument muzical.

Pentru a afla care este cadoul ideal pentru o altă zodie, citeşte articolul Cadoul ideal în funcţie de zodie.

error: Material protejat / opţiune dezactivată