Cadou în funcţie de zodie: Cadouri ideale pentru Vărsător

Cunoşti un Vărsător şi vrei să îi faci un cadou – dar ce? Iată câteva idei de cadouri pentru persoanele născute în această zodie.

cadou varsatorVărsătorii sunt persoane foarte sociabile, comunicative, cu un dezvoltat simț al umorului și cărora le place tot ce e ieșit din comun, ba chiar excentric. Adoră să fie în centrul atenției la petreceri, deci ar fi o idee bună să organizezi o petrecere surpriză când vrei să îi oferi un cadou unui Vărsător. Felul în care e împachetat cadoul nu e foarte important – dar ai putea să îl învelești într-un mod excentric, nu în stilul consacrat.

Persoanele născute în această zodie sunt foarte atrase de tehnică și de știință. În același timp, le plac lucrurile ieșite din comun, deci sunt atrase și de esoterism. Nu în ultimul rând, le place mult să comunice cu prietenii. Prin urmare, cadouri bune ar fi un telefon mobil, un telescop cu care să observe astrele sau niște lumânări parfumate. Ai putea să îi cumperi Vărsătorului iubit un tricou mai deosebit – într-o culoare țipătoare (sau multicolor) și/sau cu ceva comic imprimat pe material. Nu în ultimul rând: știai că se pot cumpăra parcele pe Lună? Sau că se eliberează certificate cu nume pentru stele? Ar fi cadoul ideal pentru un Vărsător: să numești o stea așa cum se numește persoana iubită! Din categoria cadourilor mai accesibile ca preț, aș mai menționa invitația de a vizita un planetariu sau un muzeu (indiferent că e de artă, tehnologic, de istorie sau științific).

Cadouri pentru bărbatul Vărsător

Unui bărbat Vărsător îi va plăcea orice cadou care funcționează cu electricitate. Gadgeturile de orice fel, cel mai nou model de televizor, un laptop/computer nou sau un sistem hi-fi sunt cadouri potrivite. Ca regulă simplă: orice are un cablu și se bagă în priză e ok. Dacă îi cumperi o carte, alege una science-fiction.

Cadouri potrivite pentru femeia Vărsător

Doamnelor născute în această zodie le place să se îmbrace cu stil, dar și ușor excentric. Dăruiește-i acestei persoane o rochie cu croiala ieșită din comun. Sau accesorii care transformă orice ținută într-una deosebită. Poate fi vorba despre diverse podoabe excentrice pentru păr (de exemplu o cordeluță cu o fontă mare), despre un inel care iese în evidență prin mărime și/sau model, despre o poșetă/geantă cu un model haios, etc. Alt cadou potrivit ar fi un cupon pentru o ședință de aromaterapie sau pentru terapie cu cristale. Dacă relația dintre voi e una de prietenie și femeia Vărsător e tânără, dăruiește-i o brățară a prieteniei sau un lănțișor cu medalion pe care scrie „Friends forever”.

În cazul în care vrei să îi dăruiești o bijuterie unei persoane născute în această zodie, alege una din platină și/sau care să fie încrustată cu ametist.
Florile potrivite pentru a fi oferite Vărsătorilor sunt crinii, gladiolele, magnolia, lalelele, lăcrămioarele, cameliile și streliția (pasărea paradisului).

Cadoul ideal pentru o altă zodie: aici.

error: Material protejat / opţiune dezactivată