Fazele Lunii, în astrograma natală

În afară de zodia şi casa astrologică în care se află Luna, şi fazele Lunii joacă un rol important în astrograma natală. Află aici toate detaliile.

Fazele Lunii nu sunt importante doar pentru activităţile din viaţa cotidiană, ci joacă un rol deosebit şi în astrograma natală. În afară de zodia şi casa în care era poziţionată în momentul naşterii noastre, Luna ne influenţează personalitatea şi în funcţie de faza în care se afla. Pentru a afla faza Lunii la naşterea ta, apasă aici şi alege luna şi anul dorite.

Înainte de a citi mai departe acest articol, te invit să parcurgi şi informaţiile generale pe care le-am scris despre Fazele Lunii (modul în care se formează, etc.).

Lună nouă

În astrograma natală, Luna se află la 0-45 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Persoană activă, foarte spontană, care trăieşte doar în prezent. Nu îşi bate capul cu planuri de viitor şi nici nu ia decizii în funcţie de ceea ce s-a întâmplat în trecut. Reacţionează impulsiv şi instinctiv. Priveşte viaţa ca fiind o aventură.

Lună crescătoare

În astrograma natală, Luna se află la 45-90 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Aceste persoane au încredere în viitor, dar sunt legate de trecut. La fel ca o plantă care tocmai răsare din pământ, nativii se înalţă spre viitor, dar rămân înrădăcinaţi în trecut. Odată ce găsesc o modalitate de a se detaşa de structurile învechite, li se oferă tot felul de şanse. Au nevoie de siguranţă, de aceea vor părăsi, probabil, mai târziu decât alţii căminul părintesc, unde se simt foarte bine.

Primul pătrar

În astrograma natală, Luna se află la 90-135 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Dacă există o criză, persoanele născute în această fază a Lunii vor ştii cum să o rezolve. Reacţionează raţional în momente de răscruce, iau uşor decizii şi, datorită acestor calităţi, sunt lideri înnăscuţi. Vor să scape cât mai repede de tot ce ţine de trecut, uneori fără a se gândi neapărat la viitor – de aceea ar putea fi chiar ei cei care provoacă criza. Dar, după cum spuneam: vor trece cu uşurinţă peste provocări.

Lună convexă

În astrograma natală, Luna se află la 135-180 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Persoane foarte curioase, care analizează orice: situaţii, persoane, pe sine. Pentru ele, este foarte important să evolueze, de aceea îşi propun ţeluri înalte şi luptă pentru a le atinge. Întrucât au mereu impresia că nu realizat tot ce au vrut, s-ar putea să apară unele frustrări – ceea ce le va face, însă, să lupte şi mai mult pentru a atinge perfecţiunea.

Lună plină

În astrograma natală, Luna se află la 180-225 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Cea mai mare provocare pentru aceste persoane este să găsească un echilibru. Există anumite elemente în viaţa lor, care îi trag ba într-o parte, ba în alta şi vor fi nevoiţi să găsească o cale prin care să se impună ca indivizi. Persoane idealiste, care sunt în căutarea relaţiei ideale. Cum nu o pot găsi atât de uşor, vor fi tentaţi să caute adevărul suprem refugiindu-se în religie sau în filosofie.

Lună difuză

În astrograma natală, Luna se află la 225-270 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Aceste persoane au impresia că rolul lor este acele de a “difuza” informaţii. Persoane comunicative şi cu un spirit pedagogic dezvoltat. Se aruncă în tot felul de lupte pentru “cauze juste”, uneori uitând de propria persoană. E important să înveţe că rolul lor este acela de a-i învăţa pe alţii, de a le atrage altora atenţia când sunt probleme, dar nu să lupte în locul acestora. După modelul: “Învaţă-l pe Ion să pescuiască, dar nu pescui tu în locul lui.”

Ultimul pătrar

În astrograma natală, Luna se află la 270-315 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Persoane în care se dă o luptă între prezent şi trecut, ceea ce le face să treacă printr-o criză de conştinţă. Par inadaptate şi rebele, când ele, de fapt, trec mereu printr-o transformare/reorganizare interioară. În copilărie, au nevoie de timp petrecut în singurătate şi ca adulţi vor medita mult. Somnul este o metodă bună pentru a se relaxa şi visele le pot aduce unele răspunsuri.

Lună calmă 

În astrograma natală, Luna se află la 315-360 de grade faţă de Soare (în sensul invers acelor de ceasornic).
Cei născuţi în această fază a Lunii sunt vizionari şi acţiunile lor au mereu un ţel bine definit în viitor. Sunt persoane atrase de mister, poate chiar cu puteri paranormale, de aceea ar putea deveni singuratice. Rolul lor este acela de a le deschide şi altora drumuri, de a-i conduce şi pe ceilalţi spre viitor.

Abonează-te pentru a primi prin e-mail articolele mele:

error: Material protejat / opţiune dezactivată