Horoscop 2024 personalizat – un cadou de Crăciun deosebit

Dăruieşte-le persoanelor iubite un cadou de Crăciun deosebit: un horoscop personalizat pentru anul 2024!

Crăciunul este aproape și nu știi ce să oferi familiei tale sau persoanei iubite? Un cadou frumos, unic și, mai presus de toate, util ar fi un horoscop personalizat pentru anul 2024. Cu mult drag pot realiza un astfel de horoscop pentru persoanele pe care le iubeşti sau pentru tine.

Dacă nu cunoști datele necesare, nu-ți face griji! Poți comanda horoscopul ca un cupon cadou, pe care îl va folosi persoana respectivă.

Horoscop personalizat 2024

  • Realizarea horoscopului natal (fără interpretare)
  • Interpretarea celor mai importante tranzite din astrograma persoanei respective, pentru o perioadă de 12 luni (ianuarie – decembrie 2024)
  • Informaţii necesare: Data naşterii, locul naşterii, ora naşterii
  • Format: Document PDF prin e-mail (îl primeşti tu, nu direct persoana căreia îi faci cadoul)
  • Preţ: 399 RON pentru comenzi înainte de 30 noiembrie; mai târziu 499 RON

Dacă doreşti, poţi comanda şi un horoscop anual detaliat (în funcţie de horoscopul natal, poate avea o lungime de 50-60 de pagini). Preţul pentru horoscopul detaliat este de 1200 RON pentru comenzi înainte de 30 noiembrie, mai târziu 1500 RON.

Aşa comanzi horoscopul anual 2024

  • Scrie-mi un e-mail la adresa beatrice(at)e-strology.ro şoi trimite-mi datele necesare sau comandă un cupon cadou.
  • În general, rîspund în cel mult 24 de ore. Îţi voi scrie când primeşti horoscopul şi îţi trimit datele mele bancare.
  • Fiindcă investesc mult timp pentru a realiza horoscopul personalizat şi fiindcă o stornare a comenzii nu este posibilă, banii trebuie viraţi înainte. La câteva zile după ce am primit banii, îţi trimit horoscopul ca document PDF prin e-mail. Dacă ai comandat un cupon, îl vei primi în cel mult 24 de ore după ce îmi intră suma pe cont.

Datele de care am nevoie

Pentru a realiza horoscopul anual, trebuie neapărat să îmi trimiţi data naşterii, ora naşterii şi locul naşterii. În special ora naşterii este foarte importantă, altfel nu pot realiza astrograma natală. O diferenţă de 10-15 minute poate deja să dea peste cap întregul horoscop, iar previziunile mele nu vor fi corecte.

Fiind vorba despre un cadou, ar fi drăguţ dacă îmi trimiţi şi prenumele persoanei pentru care este horoscopul: precis se va bucura dacă mă adresez direct ei când scriu horoscopul. Şi cuponul cadou poate fi personalizat: dacă doreşti, pe el va apărea scris prenumele persoanei.

Ce poţi face dacă nu ai datele necesare?

Se întâmplă deseori să ştim data naşterii unei persoane, dar nu ştim anul sau locul naşterii. Iar şi mai puţine persoane cunosc ora naşterii prietenilor lor. De aceea ofer şi cupoane cadou: Poţi comanda horoscopul pentru 2024 şi primeşti un cupon (în format PDF), pe care persoana iubită îl va folosi mai târziu. Atunci când îl foloseşte, îmi va trimite şi datele de care am nevoie.

Când primeşti horoscopul?

Pentru horoscoapele pe care le realizez, analizez personal fiecare astrogramă. Îmi iau timp pentru a interpreta tranzitele fiecărei persoane. Documentul PDF pe care îl primeşti nu este scris automatizat, de către un program cu inteligenţă artificială sau asemenea. De aceea durează câteva zile până primeşti horoscopul. Când mă contactezi, îţi transmit când voi termina de scris horoscopul, iar tu poţi decide atunci dacă vrei să faci comanda sau nu.

Modalităţi de plată

Onorariul pentru realizarea horoscopului mi-l poţi vira prin transfer bancar. Când faci comanda, îţi trimit prin e-mail datele mele bancare, ca să poţi efectua transferul.

Mă bucur de comanda făcută şi îţi doresc multă sănătate în noul an!

error: Material protejat / opţiune dezactivată