Horoscop Leu: Jupiter retrograd în Săgetător 2019

Horoscop pentru Leu, pentru perioada în care Jupiter este retrograd în Săgetător (10 aprilie – 11 august 2019).

Jupiter în Săgetător (noiembrie 2018 – decembrie 2019) influenţează pozitiv relaţiile romantice ale Leilor, dar şi relaţia cu copiii. Jupiter este planeta optimismului, a dezvoltării, a norocului. Prin urmare, Leii care nu şi-au găsit încă perechea au şansa să înceapă acum o nouă relaţie romantică. Dacă deja ai un partener/o parteneră, Jupiter aduce unele schimbări: poate fi vorba despre a face pasul următor în relaţie (logodnă, căsătorie) sau, dacă relaţia nu merge bine, poate vei decide să îi pui capăt. Dar chiar şi în cazul unei rupturi, Jupiter te va ajuta să treci bine peste despărţire.

Persoanele născute în această zodie, în special cele de sex feminin, vor avea şanse mai bune să conceapă un copil. Dacă deja ai copii, relaţia cu aceştia ar trebui să fie foarte bună între noiembrie 2018 – decembrie 2019.

Când Jupiter e retrograd, între 10 aprilie – 11 august, Leii singuri ar putea începe o relaţie cu o persoană pe care deja o cunosc de mai multă vreme, dar de care până acum nu au fost interesaţi pe plan romantic – sau ar putea începe din nou o relaţie cu un fost partener/o fostă parteneră. Nativii care trăiesc într-o relaţie care nu îi împlineşte se vor gândi mult dacă e cazul să îi pună capăt şi să meargă mai departe. Jupiter retrograd îţi va da curaj să faci acest pas şi, dacă nu apar alte probleme în astrograma ta personală, te va ajuta să iei decizia cea mai bună. Când este vorba despre relaţia cu copiii, Jupiter retrograd te va ajuta mai ales dacă ai avut o ceartă cu copilul tău şi nu ai mai vorbit de ceva vreme cu el.

Un alt aspect influenţat pozitiv de Jupiter sunt talentele pe care acum le (re)descoperi. În special în perioada cât e retrograd, e momentul să te ocupi mai mult de pasiunile şi talentele tale.

error: Material protejat / opţiune dezactivată