Horoscop: Neptun în Peşti

Neptun trece, în 3 februarie 2012, din Vărsător în Peşti. Acest eveniment este foarte important, având în vedere că Neptun revine în domiciliu după mai bine de 150 de ani. Influenţele generale ale lui Neptun în Peşti le-am descris într-un articol separat, aici urmând să prezint efectele pe care acest tranzit le va avea asupra fiecărei zodii în parte.

Berbecii vor fi în următorii ani mai liniştiţi, uşor mai introvertiţi decât până acum. Vor începe să se preocupe mai mult de analiza propriei persoane, dar şi de tot ce ţine de ocultism şi necunoscut.

Taurii trebuie să fie atenţi la persoanele cu care se împrietenesc. Vor fi atraşi mai ales de persoane extravagante, nonconformiste, dar care probabil nu vor fi prieteni adevăraţi. Atenţie şi la ţelurile pe care vi le propuneţi: s-ar putea să priviţi situaţia într-un mod nerealist.

Pentru Gemeni urmează o perioadă în care ar putea fi uşor confuzi în legătură cu drumul pe care vor să îl urmeze în viaţă, cu rolul lor în societate sau cu cariera. E posibil să le lase altora o impresie greşită (bună sau rea) şi ar trebui să îndrepte acest lucru.

Racii vor evolua în următorii ani foarte mult pe plan spiritual. Vor fi foarte interesaţi să înveţe, mai ales lucruri ce ţin de necunoscut, de ocultism, etc. În acelaşi timp, însă, e posibil să apară unele neplăceri privind călătoriile în străinătate sau studiile.

Leilor le-aş recomanda să nu le împrumute altora bani, pentru că s-ar putea să îi primească greu (sau chiar deloc) înapoi. Vor exista în general confuzii privind banii, acolo unde sunt două sau mai multe persoane care au fonduri comune. Viaţa sexuală s-ar putea, însă, să devină mai interesantă, pentru că Leii vor fi foarte creativi în această privinţă.

Fecioarele ar trebui să fie atente, în următorii ani, la relaţiile cu alte persoane, indiferent că e vorba de relaţii sentimentale , profesionale sau de altă natură. Mai ales Fecioarele care întâlnesc acum un partener nou ar putea constata ulterior că totul a fost o iluzie, de exemplu pentru că persoana respectivă nu este în realitate aşa cum credeau nativii.

Pentru Balanţe s-ar putea să urmeze o perioadă confuză pe plan profesional. Fie nu mai sunt foarte sigure că le place actualul loc de muncă, fie au probleme să se concentreze. Favorizate ar fi persoanele care lucrează într-un domeniu ce ţine de creativitate (arte, jurnalism, etc.) sau de caritate. Încercaţi să nu folosiţi prea multe medicamente, pentru că s-ar putea să nu aibă efectul dorit.

Scorpionii vor trece printr-o perioadă plină de romantism, însă trebuie să fie atenţi: relaţia s-ar putea să nu fie aşa cum o văd ei. Mai ales cei îndrăgostiţi de ideea de a fi îndrăgostiţi şi-ar putea găsi un partener/o parteneră care nu este aşa cum îl/o consideră nativii. De asemenea, s-ar putea să apară unele iluzii privind copiii (nu rămân însărcinaţi când şi-ar fi dorit, de exemplu). O veste bună este că vor fi extrem de creativi.

În următoarea perioadă, Săgetătorii ar putea fi dezamăgiţi cu privire la cămin sau la familie (mai ales cea din care provin). Poate vor constata că nu se pot muta într-o casă nouă aşa repede cum voiau sau află că un membru al familiei îi minţea. Confuzie pe acest plan, deci atenţie.

Capricornii vor fi foarte atraşi de arte şi chiar s-ar putea să se implice în unele activităţi creative (pictură, literatură, etc.). Intuiţia lor va fi foarte bună, iar acest lucru îi va ajuta mult în comunicare. Vor exista, însă, unele probleme privind călătoriile scurte. S-ar putea să nu mai fie punctuali ca înainte, ceea ce ar putea dăuna imaginii lor.

Vărsătorilor le recomand să fie foarte atenţi ce fac cu banii. Înainte de a face o investiţie majoră, poate ar fi bine să discutaţi şi cu persoane neimplicate, care să privească totul mai raţional. Altfel, riscaţi să investiţi prea mulţi bani în ceva ce nu merită.

Peştii sunt, în general, sensibili, visători şi introvertiţi. Cu Neptun în domiciliu, aceste aspecte vor fi accentuate. Fiţi atenţi să nu intraţi în depresii şi/sau să nu vă depărtaţi prea mult de realitate. Ca parte pozitivă: veţi avea o intuiţie foarte bună şi veţi fi creativi.

error: Material protejat / opţiune dezactivată