Nodul Nord în Gemeni 2020-2022: Horoscop pentru toate zodiile

În 5 mai 2020, Nodul Nord trece în Gemeni, unde se va afla până în ianuarie 2022. Iată în ce fel e influenţată fiecare zodie de acest tranzit.

Nodul Nord (Destinul) părăseşte zodia Racului şi trece în Gemeni, unde va rămâne până în ianuarie 2022. Într-un articol separat, am scris care este semnificaţia acestui tranzit. Pentru a afla în ce fel vom fi afectaţi pe plan mondial, te rog să citeşti articolul Nodul Nord în Gemeni 2020-2022: Previziuni astrologice sau să vizionezi acest videoclip:

Mai jos, găseşti informaţii despre influenţa Nodului Nord în Gemeni asupra fiecărei zodii în parte. Pentru detalii, te rog să vizionezi videoclipul aferent zodiei dorite.

Nodul Nord în Gemeni – horoscop

Horoscop Berbec

După ce, în ultimele luni, Berbecii s-au concentrat asupra familiei, a căminului și poate au fost mai retrași, acum vor pune accentul pe comunicare și învățare.

Horoscop Taur

În ultimele luni, Taurii au avut multe de rezolvat și mintea le-a stat mai ales la treburile cotidiene. În următoarea perioadă, pe Tauri îi va preocupa în mopd deosebit tot ce ține de valori. Atât valorile materiale cât și cele morale.

Horoscop Gemeni

Fără a părea egoiști, Gemenii trebuie să se pună în următoarele luni pe ei înșiși pe primul plan. În ultima vreme, s-au concentrat mai ales asupra banilor, dar Nodul Nord din zodia lor le cere acum să aibă grijă în primul rând de sine.

Horoscop Rac

Pentru Raci, ultimele luni au fost importante în ceea ce privește dezvoltarea personală – în special partea pe care o văd alții. Poate au început să facă sport, și-au schimbat coafura și așa mai departe. Acum, urmează o perioadă în care își descoperă și dezvoltă mai ales latura interioară.

Horoscop Leu

Chiar mai mult decât alte zodii, Leii au nevoie să iasă din izolarea impusă de pandemia de coronavirus. Respectiv chiar ei s-au retras oarecum în ultimele luni, concentrându-se asupra vieții lor interioare. Ei bine, acum trebuie să iasă în lume!

Horoscop Fecioară

Următoarele luni vor fi foarte importante pentru Fecioare pe plan profesional și în ceea ce privește statutul lor social. În ultimele luni, probabil și-au reanalizat țelurile în viață și acum au șansa să facă primii pași spre a le atinge.

Horoscop Balanţă

Lărgirea orizontului va fi tema principală pentru Balanțe, în următoarele luni. Din 2018 și până acum, au fost preocupate mai ales de carieră și de statutul social, dar acum alte lucruri încep să aibă prioritate. E important să evadezi la propriu sau măcar la figurat din viața cotidiană.

Horoscop Scorpion

În ultimele luni, pentru Scorpioni a fost foarte important să își lărgească orizontul de cunoștințe, de exemplu studiind sau călătorind. Lucrurile pe care le-au descoperit îi vor face în următoarele luni să își reevalueze sistemul de valori.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii au fost preocupați, în ultimele luni, mai ales de bani, dar și de dezvoltarea pe plan spiritual. De asemenea, probabil au experimentat pe plan sexual, sexualitatea fiind o temă importantă. Pentru următoarele luni, atenția Săgetătorilor se îndreaptă către relații.

Horoscop Capricorn

În ultimul an și jumătate, pe Capricorni i-au preocupat în special relațiile. Au existat unele întorsături de situaţie sau s-a schimbat modul în care Capricornii privesc acest subiect. Acum, atenția nativilor se va îndrepta în special spre carieră și spre tot ce ține de sănătate.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au fost preocupați în ultimul an și jumătate în special de carieră, dar și de o viață mai sănătoasă. Pentru următoarele luni, în centrul atenției lor vor sta alte teme: pe de-o parte este vorba despre pasiuni și despre creativitate, iar pe de-altă parte despre relațiile romantice și despre copii.

Horoscop Peşti

Pentru Peștii, în ultimele luni distracția, relațiile amoroase și pasiunile lor au fost pe primul loc. Acum, se domolesc. În următoarele luni, familia și căminul sunt în centrul atenției lor.

Pentru a nu rata articolele pe care le voi publica în viitor, abonează-te să le primeşti prin e-mail:

error: Material protejat / opţiune dezactivată