Horoscop Peşti: Jupiter retrograd în Săgetător 2019

Horoscop pentru Peşti, pentru perioada în care Jupiter este retrograd în Săgetător (10 aprilie – 11 august 2019).

Pentru Peşti, şederea lui Jupiter în Săgetător, între noiembrie 2018 – decembrie 2019, aduce schimbări importante pe plan profesional şi care ţin de statutul social. Jupiter e planeta dezvoltării şi a optimismului, deci ai şanse bune să “creşti” pe planurile menţionate. În carieră, poate fi vorba despre o promovare, despre găsirea sau schimbarea unui loc de muncă, de mărirea echipei, de o mărire de salariu. Pe plan personal, vei ieşi mai mult în evidenţă şi e posibil să ţi se schimbe statutul social, de exemplu fiindcă te logodeşti, te căsătoreşti sau devii (încă o dată) părinte.

În perioada de retrogradare (10 aprilie – 11 august), şansele de a face schimbări nu vin atât de mult (poate chiar deloc) din exterior, ci din interiorul tău. Gândeşte-te bine dacă te satisface actualul loc de muncă sau dacă vrei să îl schimbi. Sau poate e cazul să faci un curs de formare profesională, să îţi (re)descoperi şi dezvolţi anumite talente, etc.

La fel, s-ar putea să existe nemulţumiri pe plan personal pe care acum poţi să le îndrepţi. Când vine vorba despre schimbarea statutului social, poate fi vorba inclusiv despre divorţ, mai ales dacă te gândeai deja de mai multă vreme la această opţiune.

Între aprilie-august este momentul cel mai potrivit pentru a analiza toate aceste lucruri. Jupiter te va ajuta să iei decizia cea mai bună pentru tine şi, dacă decizi să faci anumite schimbări, îţi va da curajul şi puterea necesare pentru a-ţi concretiza planurile.

error: Material protejat / opţiune dezactivată