Horoscop Rac: Jupiter retrograd în Săgetător 2019

Horoscop pentru Rac, pentru perioada în care Jupiter este retrograd în Săgetător (10 aprilie – 11 august 2019).

Jupiter este planeta optimismului şi a dezvoltării, iar Jupiter în Săgetător le aduce Racilor, între noiembrie 2018 şi decembrie 2019, dezvoltare pe plan profesional. Munca îţi face, în această perioadă, mai multă plăcere, pentru că probabil începi să lucrezi la proiecte care îţi aduc multă satisfacţie. E posibil să avansezi pe plan profesional sau să ţi se facă o ofertă bună de lucru. Dacă nu ai un loc de muncă, acum şansele de a găsi unul sunt mult mai mari.

Între 10 aprilie – 11 august, pe plan profesional e posibil să fie necesar să revii la un proiect mai vechi sau să te ocupi mai mult de un proiect care nu e încă finalizat. Anumite planuri s-ar putea să dureze ceva mai mult pentru a se concretiza, iar şansele ce vin dinspre alte persoane, firme etc. sunt mai puţine – fiindcă acum e momentul ca îmbunătăţirile să vină din interiorul tău. Prin urmare, e bine să participi la cursuri de formare profesională sau să îţi dezvolţi în alt mod diverse abilităţi şi talente. Dacă actualul loc de muncă nu te satisface, Jupiter retrograd te va face să te gândeşti mult la schimbarea jobului şi te va ajuta să iei o decizie benefică pentru tine.

Pentru Raci, nu doar zona profesională beneficiază de o influenţă pozitivă, ci şi sănătatea. Între noiembrie 2018 – decembrie 2019, eşti plin/ă de viaţă şi, dacă nu apar tranzite negative în astrograma natală, ar trebui să ai o sănătate de fier. Singurul dezavantaj este că Jupiter te va face să te îngraşi mai repede, deci atenţie la acest aspect. Între 10 aprilie – 11 august, poate reuşeşti să scapi de câteva kilograme, dar probabil le vei pune înapoi între august – decembrie 2019. Efecte benefice pentru sănătatea ta vor avea, între aprilie – august, diverse metode terapeutice ce te ajută să te relaxezi: meditaţia, yoga, etc.

error: Material protejat / opţiune dezactivată