Horoscop Săgetător: Jupiter retrograd în Săgetător 2019

Horoscop pentru Săgetător, pentru perioada în care Jupiter este retrograd în Săgetător (10 aprilie – 11 august 2019).

Chiar te poţi considera norocos/norocoasă: Jupiter este planeta optimismului, a dezvoltării, a evoluţiei, a norocului. Iar acum îţi aduce şanse cu care te întâlneşti doar o dată la 12 ani, atunci când Jupiter trece prin zodia ta. Din noiembrie 2018 şi până în 9 aprilie 2019, iar apoi între 11 august – decembrie 2019, şansele vin dinspre exterior, dar ţin foarte mult de tine: eşti mult mai optimist(ă) şi ai mult mai multă încredere în forţele proprii, iar acest lucru atrage schimbări pozitive. Şansele respective pot fi în orice domeniu (profesional, relaţii, etc.), dar vin ca o urmare a schimbărilor ce ţin de persoana ta. Indiferent că îţi schimbi înfăţişarea, că faci cursuri de dezvoltare personală sau pur şi simplu faptul că zâmbeşti mai des – toate aceste lucruri sunt remarcate de alţii şi vor duce la o evoluţie.

Dacă treci cumva prin momente mai dificile, Jupiter în Săgetător va acţiona ca o forţă protectoare. Îţi va da putere şi optimism pentru a trece peste probleme.

Există, totuşi, şi câteva aspecte mai puţin plăcute, pe care trebuie să le ţii sub control. Tocmai pentru că îţi merge atât de bine, ai tendinţa să devii nechibzuit(ă). Deci încearcă, în ciuda entuziasmului care te cuprinde, să nu devii neatent(ă), să nu pierzi din vedere diverse riscuri, etc. În plus, atenţie la dietă, pentru că acumulezi mult mai uşor kilograme.

Cât timp Jupiter este retrograd (10 aprilie – 11 august), s-ar putea să dai jos kilogramele respective sau greutatea stagnează. Dar, cel mai târziu după data de 11 august, vei începe din nou să te îngraşi.

Pe plan psihologic, în perioada de retrogradare vei continua să fii plin(ă) de viaţă şi de optimism, dar acum e momentul să nu aştepţi “să pice para mălăiaţă”, ci trebuie tu să provoci anumite schimbări. Gândeşte-te în ce fel te poţi dezvolta ca persoană şi ce efecte pozitive ar putea atrage această transformare. Chiar dacă, până acum, poate te temeai să faci schimbări (majore) în viaţa ta, Jupiter îţi dă curaj. Fă acum paşii necesari pentru a evolua, iar rezultatele le vei simţi cel mai târziu când Jupiter este din nou în mişcare directă.

error: Material protejat / opţiune dezactivată