Horoscop Taur: Jupiter retrograd în Săgetător 2019

Horoscop pentru Taur, pentru perioada în care Jupiter este retrograd în Săgetător (10 aprilie – 11 august 2019).

Jupiter în Săgetător aduce schimbări mari, iar pentru tine vor fi parcă şi mai importante decât pentru alte persoane – mai ales schimbări ce ţin de spiritualitate. E posibil ca pe întreaga perioadă a tranzitului prin Săgetător (noiembrie 2018 – decembrie 2019) să existe un proces de schimbare, va trebui să te desparţi de unele lucruri din trecut pentru a face loc altora noi. Jupiter te ajută în acest sens şi ai şanse bune să evoluezi, să te dezvolţi pe plan spiritual. E posibil ca împrejurările să te forţeze să faci schimbări sau pur şi simplu apar şanse pe care nu trebuie să le ratezi. Ei bine, cât timp Jupiter e retrograd, schimbările nu sunt provocate atât de mult de elemente din exterior, ci au loc în interiorul tău. Ţi se schimbă modul de gândire, realizezi acum ce schimbări trebuie să faci şi capeţi mai mult curaj să îţi urmezi ţelurile.

În acelaşi timp, Jupiter în Săgetător îţi poate aduce bani pentru care nu munceşti, ci vin de la alte persoane: poate fi vorba despre bani prin intermediul partenerului/partenerei, despre o moştenire, un credit bancar, etc. În perioada de retrogradare, e posibil să fie vorba despre o sumă pe care ai împrumutat-o cândva şi acum îţi este returnată.

Nu în ultimul rând, tranzitul lui Jupiter prin Săgetător poate aduce îmbunătăţiri pe plan sexual. Poate fi chiar vorba despre mai multe persoane care sunt interesate să aibă o relaţie cu tine, mai ales bazată pe sex. În perioada cât Jupiter e retrograd, relaţiile sexuale nu vor duce doar la plăcere fizică, ci, în unele cazuri, şi la o legătură spirituală profundă.

error: Material protejat / opţiune dezactivată