Horoscop Vărsător: Jupiter retrograd în Săgetător 2019

Horoscop pentru Vărsător, pentru perioada în care Jupiter este retrograd în Săgetător (10 aprilie – 11 august 2019).

În cazul Vărsătorilor, Jupiter în Săgetător aduce unele schimbări legate de prieteni, dar şi de ţelurile în viaţă. Între noiembrie 2018 – decembrie 2019, e posibil să cunoşti persoane noi, să îţi lărgeşti cercul de prieteni, să te înscrii în diverse cluburi/grupări, poate să călătoreşti împreună cu prietenii sau să vizitezi prieteni care se află departe. Totodată, s-ar putea ca prietenii să te ajute, într-un fel sau altul, să îţi atingi anumite ţeluri.

Relaţia cu prietenii s-ar putea schimba cât timp Jupiter e în Săgetător. Poate fi inclusiv vorba despre ruperea relaţiei – dar această “despărţire” se va dovedi a fi benefică pentru tine. La extrema cealaltă: e posibil ca o relaţie de prietenie să se transforme în mai mult, deci să începi o relaţie mai profundă sau chiar romantică cu o persoană de care, până acum, te lega “doar” amiciţia. Nu în ultimul rând, e posibil să îţi faci prieteni noi în străinătate sau care provin din alt mediu cultural.

Gânduri despre relaţiile de prietenie îţi vei face mai ales în perioada în care Jupiter e retrograd (10 aprilie – 11 august). Vei analiza dacă anumite relaţii te împlinesc sau dacă îţi sunt benefice. Dacă ajungi la concluzia că mai mult îţi dăunează, s-ar putea să rupi legătura cu una sau mai multe persoane. În schimb, relaţia cu prietenii pe care decizi să îi “păstrezi” se va îmbunătăţi. De asemenea, e posibil să reiei legătura cu un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme.

În ceea ce priveşte planurile de viitor şi ţelurile în viaţă, Jupiter retrograd te va ajuta să îţi pui ordine în gânduri. Să renunţi la planuri care nu au şanse să se concretizeze şi, dacă e cazul, să îţi propui ţeluri noi. Poate fi vorba şi despre ţeluri mai vechi, la care ai renunţat mai demult şi pe care le treci, acum, din nou pe lista ta. De exemplu: poate ţi-ai dorit mereu să călătoreşti, dar nu ai avut bani sau nu puteai lipsi de la birou. Ei bine, acum situaţia poate e alta şi merită să te gândeşti dacă totuşi îţi poţi îndeplini visul de a călători.

Prin urmare: între aprilie – august, stabileşte-ţi priorităţile şi ţelurile. Iar, când Jupiter e din nou în mişcare directă (după 11 august), ai şanse bune să avansezi pe drumul care duce spre atingerea ţelurilor – poate inclusiv cu ajutor din partea prietenilor.

error: Material protejat / opţiune dezactivată