Horoscopul lunii iunie 2012

Te invit să citeşti, mai jos, horoscopul lunii iunie 2012. Dacă doreşti să afli mai multe despre predicţiile generale, citeşte articolul acesta.
Doresc să menţionez că acestea sunt tendinţele generale pentru fiecare zodie, care nu trebuie neapărat să fie valabile pentru toţi nativii. Pentru a face previziuni individualizate, pentru fiecare persoană în parte, este nevoie de o analiză a hărţii natale a persoanei respective.

Carieră şi bani: Cu cât mai mult ne apropiem de finalul lunii, cu atât mai mult apar unele probleme legate de statutul social al Berbecilor, acest lucru incluzând şi cariera. Nativii vor dori ei sau vor fi obligaţi (datorită temperamentului lor) să facă o schimbare în viaţa profesională. Extrem de problematice vor fi zilele de 24 şi 29 iunie.
Sănătate: După data de 5 iunie, Berbecii ar putea deveni uşor depresivi. Probleme de sănătate majore nu se întrevăd.
Dragoste şi relaţii: În data de 20 iunie, s-ar putea să existe unele tensiuni în relaţie sau legate de persoana iubită. Până în 25 iunie, Berbecii (mai ales cei căsătoriţi) vor reanaliza relaţia în care se află şi, odată cu revenirea lui Saturn în mişcare directă, ar trebui să îşi dea seama dacă mai vor acea relaţie şi/sau cum ar putea să aducă unele îmbunătăţiri. După 26 iunie, urmează o perioadă mai romantică, dar le recomand să nu se lase prea mult duşi de val şi să nu (îşi) facă promisiuni care nu pot fi ţinute.

Carieră şi bani: Succes în negocierile legate de bani, în data de 3 iunie. Totuşi, atenţie să nu cheltuiţi prea mult. După data de 11 iunie, ar trebui să înceapă un an foarte bun pe plan financiar, unele veşti bune fiind posibil să le aflaţi chiar în 19 iunie sau, ulterior, după 27 iunie. Singurele neplăceri ar putea apărea în 5 iunie, mai ales dacă aţi împrumutat bani unui prieten sau de la un prieten. La locul de muncă, evitaţi negocierile şi discuţiile în data de 20 iunie. Unele neplăceri ar putea exista şi în 25 iunie, dacă aţi avut până acum probleme la serviciu
Sănătate: Dacă aţi planificat să faceţi analize, evitaţi mai ales ziua de 20 iunie. Rezultatele pe care le primiţi în această zi (sau după analizele făcute atunci) ar putea fi eronate. Cel mai târziu după 24-25 iunie veţi afla că ele nu erau corecte. Eventuale probleme de sănătate ar putea apărea în jurul datelor de 24 şi 29 iunie.
Dragoste şi relaţii: O zi romantică şi senzuală chiar în 1 iunie. Ulterior, planul relaţional devine mai puţin important pentru Tauri, nativii fiind mai preocupaţi de alte aspecte ale vieţii.

Carieră şi bani: Începând cu 5 iunie, Gemenii se vor gândi mult la statutul lor social şi la carieră, se vor întreba mai ales dacă le place direcţia în care s-au dezvoltat în ultimele luni. S-ar putea ca, după data de 25 iunie, să îşi dea seama că actualul loc de muncă nu îi (mai) satisface. Începând cu 7 iunie, Gemenii ar putea cheltui iraţional bani, mai ales pentru a-şi cumpăra lucruri pentru cămin. Le recomand să fie mai cumpătaţi: după 24 iunie, vor apărea probleme ce ţin de banii pe care ar trebui să îi primească de la alte persoane sau pe care îi datorează cuiva.
Sănătate: În luna iunie, nu se întrevăd probleme majore de sănătate.
Dragoste şi relaţii: O zi romantică şi potrivită pentru discuţii cu persoana iubită (mai ales dacă au existat certuri) este 1 iunie. Spre finalul lunii, apar probleme pe plan sexual, care ar putea fi cauzate de frământările şi frustrările legate de partea financiară.

Carieră şi bani: În 1 iunie, Racii sunt bine văzuţi la locul de muncă şi ar putea avea succes în negocieri şi discuţii profesionale. În 5 iunie, s-ar putea să afle o veste neaşteptată, care ţine de cariera lor. După data de 24, apar tensiuni care ţin de viaţa în cuplu: fie persoana iubită e supărată că Racul munceşte prea mult, fie nativul trebuie să renunţe (parţial) la viaţa privată în favoarea carierei. Pe plan financiar, ar putea avea noroc de bani după 26 iunie, dar e foarte important să nu îşi facă planuri prea mari şi să nu cheltuiască prea mult.
Sănătate: O zi foarte bună va fi 1 iunie, când nativii s-ar putea ocupa mai ales de îngrijirea şi înfrumuseţarea corpului. Dacă aşteaptă rezultatele unor analize, în 19 iunie ar putea primi unele veşti neplăcute.
Dragoste şi relaţii: Tensiuni mari spre finalul lunii, când Racii vor fi puşi să aleagă între relaţia sentimentală şi carieră.

Carieră şi bani: Mai ales după 5 iunie, Leii se vor gândi foarte mult la banii pe care ar trebui să îi primească sau pe care i-au împrumutat deja de la alţii. Mai ales în jurul datei de 25 iunie îşi vor da seama că şi-au făcut iluzii în legătură cu acei bani sau că le este prea greu să îi returneze. Tensiuni mari la locul de muncă spre final de lună, mai ales dacă nu au o anumită diplomă sau dacă serviciul are legătură cu străinătatea.
Sănătate: Probleme de sănătate se întrevăd mai ales spre finalul lunii, fiind provocate cel mai probabil de stresul legat de locul de muncă. Încercaţi să vă menajaţi.
Dragoste şi relaţii: O zi romantică şi senzuală chiar în 1 iunie. În 19 iunie, Leii ar putea afla o informaţie neplăcută despre persoana iubită sau despre copii (dacă e cazul). Ulterior, mintea le va sta prea puţin la aspectul relaţional, fiind preocupaţi mai mult de partea financiară şi de carieră.

Carieră şi bani: O zi foarte bună pe plan profesional în 6 iunie. De asemenea, după 11 iunie, urmează un an foarte bun pentru Fecioare, pe plan social şi profesional. Chiar în 19 sau 27 iunie ar putea primi o veste bună în acest sens. Mai dificilă e situaţia pe plan financiar, unde pot să apară, mai ales spre finalul lunii, probleme legate de împrumuturi sau bani pe care ar trebui să îi primească de la alte persoane.

În ziua de 6 mai, este posibil să apară unele conflicte legate de bani, mai ales dacă e vorba de bani împrumutaţi de voi de la alţii sau pe care ar trebui să îi primiţi de la alte persoane. A doua jumătate a lunii va fi şi ea agitată din punct de vedere financiar: Venus (dragoste şi bani) va fi retrogradă şi se formează şi alte aspecte tensionate.
Sănătate: După 26 iunie, nativii vor fi lipsiţi de energie şi obosiţi. Nu munciţi prea mult şi nu vă lăsaţi stresaţi de problemele financiare. Încercaţi să vă menajaţi!
Dragoste şi relaţii: 1 iunie este o zi bună pentru discuţii cu familia sau cu copiii. După 5 iunie, nativii se vor gândi mult la modul în care au decurs relaţiile lor în ultimele luni. Spre final de lună, certuri cu persoana iubită, mai ales legate de bani sau din cauza unor frustrări pe plan sexual.

Carieră şi bani: Balanţele vor începe să se gândească foarte mult la cariera lor, mai ales după data de 5 iunie. Oare au mers pe drumul cel bun în ultimele luni? Poate îşi dau seama, după 25 iunie, că unele lucruri nu sunt chiar aşa cum le visau ei. Nativii vor deveni mai sensibili în legătură cu cariera lor şi sunt posibile unele reacţii exagerate, care duc la certuri.
Sănătate: Aproape întreaga lună, nativii vor fi introvertiţi şi poate chiar uşor depresivi. Unele boli care erau ascunse s-ar putea face simţite în jurul date de 25 iunie. Limitaţi consumul de alcool!
Dragoste şi relaţii: Ziua de 11 iunie ar putea aduce o surpriză pe plan sentimental. Ulterior, după 24 iunie, apar certuri în familie. În cazul persoanelor necăsătorite, ar putea fi vorba despre părinţii care nu acceptă noul partener/noua parteneră. Nativii căsătoriţi ar putea avea probleme cu soţul/soţia, din cauza unor lucruri care trebuie făcute în casă.

Carieră şi bani: În sfârşit începe şi pentru Scorpioni o perioadă mai bună pe plan financiar! Prima jumătate a lunii aduce negocieri favorabile, iar – după 11 iunie – ar putea primi bani de la alte persoane sau le va fi mai uşor să achite datorii. Veşti bune în acest sens ar putea veni mai ales în 19 sau în 27 iunie. În 11 iunie ar putea afla o veste legată de cariera lor. Pe acest plan, vor apărea tensiuni după 24 iunie, când vor exista probleme privind anumite negocieri sau certuri cu colegii.
Sănătate: În a doua jumătate a lunii, Scorpionii trebuie să îşi facă timp pentru ei şi să se relaxeze: pe fond nervos, mai ales din cauza stresului de la locul de muncă, ar putea avea unele probleme de sănătate.
Dragoste şi relaţii: După 5 iunie, Scorpionii se vor gândi foarte mult la modul în care a evoluat în ultimele luni relaţia lor cu copiii şi/sau cu persoana iubită. În 25 iunie, e posibil să se certe – din cauza banilor – cu copiii sau cu persoana iubită.

Carieră şi bani: După 7 iunie, nativii devin uşor iraţionali şi sensibili când vine vorba de bani primiţi (sau care urmează să vină) de la alte persoane. Evitaţi orice tranzacţie în 20 iunie! După 24 iunie, conflicte cu persoana iubită, din cauza problemelor pe plan financiar.
Sănătate: O lună bună pe plan medical, nu se întrevăd probleme majore de sănătate.
Dragoste şi relaţii: În prima jumătate a lunii, totul este miniunat pe plan relaţional. Pentru unii nativi, trecerea lui Jupiter în casa căsătoriei ar putea aduce o relaţie importantă sau chiar o nuntă, în decursul următorului an. Atenţie la eventualele certuri cu persoana iubită, pe tema banilor, spre finalul lunii.

Carieră şi bani: Urmează o lună excelentă pentru Capricorni, pe plan profesional! Jupiter intră în casa carierei şi va rămâne aici timp de un an de zile. După 11 iunie, nativii primesc veşti bune, eventual despre un nou loc de muncă sau despre o mărire de salariu. Singurele mici neplăceri ar putea să apară în 20 iunie, când vor avea unele discuţii cu persoana iubită şi poate vor fi nevoiţi să aleagă: cariera sau relaţia?
Sănătate: Poate vor exista unele frământări interioare chiar la începutul lunii. Ulterior, însă, Capricornii se vor bucura de o sănătate de fier. Doar în data de 25 iunie le recomand să nu mănânce prea mult şi să limiteze consumul de alcool.
Dragoste şi relaţii: În prima jumătate a lunii, Capricornii s-ar putea îndrăgosti sau ar putea cunoaşte o persoană cu care vor avea o relaţie. Cei care sunt deja într-o relaţie vor petrece clipe romantice alături de partener/ă. Spre final de lună, apar conflicte ce ţin de carieră, de exemplu fiindcă nativii muncesc prea mult şi neglijează partenerul/partenera.

Carieră şi bani: Mai ales după data de 5 iunie, Vărsătorii se vor gândi foarte mult la situaţia lor financiară şi la cum a evoluat aceasta în ultimele luni. În 25 iunie, şi-ar putea da seama că o investiţie nu a fost prea bună sau că nu vor primi nişte bani pe care îi aşteaptă – iar acest lucru le-ar putea provoca certuri cu persoana iubită. Pe plan profesional, vor exista unele negocieri, dar nativii trebuie să nu reacţioneze prea impulsiv sau exagerat: în 20 ar putea apărea unele ceturi la locul de muncă.
Sănătate: În iunie, pot să apară unele probleme legate de sistemul nervos. Mai ales spre finalul lunii, le recomand să nu se enerveze la locul de muncă, pentru că stresul le poate provoca neplăceri pe plan medical.
Dragoste şi relaţii:  O lună foarte bună pentru Vărsători, pe plan afectiv. Cei singuri s-ar putea să cunoască acum o persoană de care se vor îndrăgosti sau să înceapă o nouă relaţie. Doar în 25 iunie ar putea exista unele conflicte legate de bani, pentru cei care trăiesc deja în cuplu sau cu copiii, dacă nativul are copii.

Carieră şi bani: Pe plan profesional, Peştii vor avea o zi bună chiar în 1 iunie şi, apoi, după 26 iunie, când e posibil să apară negocieri legate de un contract. Pe plan financiar, încep să se mişte unele „rotiţe”, după data de 25. În schimb, vor exista spre finalul lunii unele tensiuni legate de bani, mai ales dacă au împrumutat bani unui prieten sau de la un prieten.
Sănătate: E posibil să apară unele probleme legate de sistemul nervos, spre final de lună. Încercaţi să vă relaxaţi!
Dragoste şi relaţii: După 7 iunie, urmează o perioadă foarte romantică pentru Peşti. Singurele neplăceri ar putea să apară în 20 iunie: fie se ceartă cu persoana iubită din cauza banilor, fie este vorba de unele frustrări pe plan sexual.

error: Material protejat / opţiune dezactivată