Horoscopul lunii mai 2012

Te invit să citeşti, mai jos, horoscopul lunii mai 2012. Dacă doreşti să afli mai multe despre predicţiile generale, citeşte articolul acesta.
Doresc să menţionez că acestea sunt tendinţele generale pentru fiecare zodie, care nu trebuie neapărat să fie valabile pentru toţi nativii. Pentru a face previziuni individualizate, pentru fiecare persoană în parte, este nevoie de o analiză a hărţii natale a persoanei respective.

Carieră şi bani: În data de 6 mai s-ar putea să aveţi unele discuţii legate de bani, cu partenerul de viaţă sau cu un partener de afaceri. Dacă trebuie să negociaţi un contract sau salariul, faceţi-o după data de 9 mai. În zilele de 13-14 mai, astrele sunt alături de voi în tot ce ţine de finanţe, carieră şi statut social – va fi cea mai bună perioadă a lunii, din acest punct de vedere. Pe plan financiar, aţi putea primi o veste bună în 22 mai.
Sănătate: Dacă apar probleme de sănătate, acestea vor fi legate de sistemul circulator. În 17 mai, există un risc sporit de accidentări, deci fiţi prudenţi. Încercaţi să nu vă enervaţi, mai ales la finalul lunii. Stresul v-ar putea provoca tensiune crescută şi/sau migrene.
Dragoste şi relaţii: Spre finalul primei săptămâni a lunii, ar putea apărea unele neplăceri în comunicarea cu partenerul/partenera, eventual pe teme ce ţin de sexualitate. După 15 mai, planeta iubirii este în retrogradă, aşa că vă recomand să fiţi, în general, atenţi, pentru că vă afectează zona comunicării (atât în relaţiile sentimentale cât şi în cele profesionale).

Carieră şi bani: Luna mai nu este grozavă pe plan financiar şi profesional. În 6 mai, ar putea apărea unele dispute la locul de muncă. Mai ales în a doua jumătate a lunii, când Venus (care domină şi finanţele) este retrogradă şi se formează unele aspecte tensionate, aţi putea avea mari bătăi de cap privind situaţia financiară.

Sănătate: Spre finalul primei săptămâni din mai, s-ar putea să aveţi dureri de dinţi sau să vă doară oasele. De asemenea, veţi avea sistemul imunitar slăbit.
Dragoste şi relaţii: Atenţie mai ales în a doua jumătate a lunii mai, când Venus este retrogradă şi astrele formează aspecte tensionate în zona relaţiilor. Este posibil să apară certuri cu diverse persoane, dar mai ales cu partenerul/partenera.

Carieră şi bani: Nu apar evenimente majore în cursul lunii mai. Unele discuţii legate de bani ar putea avea loc în jurul datei de 6 mai, cu persoana iubită sau cu copiii. De asemenea, în aceeaşi zi e posibil să aflaţi unele informaţii neplăcute la locul de muncă. În 20 mai, sunteţi îndemnaţi să fiţi mai flexibili pe plan profesional.
Sănătate: La finalul primei săptămâni din mai, aţi putea avea unele neplăceri cu stomacul sau cu sistemul digestiv. Femeile ar putea avea unele probleme cu organele genitale.
Dragoste şi relaţii: În prima săptămână a lunii, pot să apară unele dispute cu persoana iubită sau cu copiii. Zilele de 13-14 mai vor fi foarte plăcute pe plan sexual, dar a doua jumătate a lunii va aduce neplăceri şi ceartă în cuplu. Dacă revine în viaţa voastră un fost partener / o fostă parteneră, fiţi precauţi, întrucât bucuria s-ar putea să fie doar de scurtă durată.

Carieră şi bani: Pe plan social, ar putea apărea unele neplăceri în 6 mai. Fie aflaţi unele veşti neplăcute, fie circulă diverse bârfe despre voi. În 28 mai, ar putea avea loc o schimbare pe plan social, veţi fi îndemnaţi să vă schimbaţi mai ales modul de gândire privind anumite situaţii.
Sănătate: În 17 mai, există un risc sporit de accidentări, dar e posibil să fiţi şi răniţi pe plan psihologic – încercaţi, deci, să evitaţi disputele şi să fiţi atenţi la treburile casnice şi în trafic. Nu vă enervaţi, mai ales la finalul lunii: stresul v-ar putea provoca o stare generală de agitaţie, tensiune crescută şi/sau migrene.
Dragoste şi relaţii: O zi favorabilă pentru relaţiile sentimentale va fi mai ales data de 6 mai, când aţi putea petrece momente frumoase în intimitate. Dacă vreţi să faceţi un anumit pas în relaţia cu persoana iubită (să îi mărturisiţi sentimentele sau să treceţi la un alt nivel al relaţiei), vă recomand să o faceţi în 13-14 mai, când astrele vă ajută în acest sens. Nativii care se căsătoresc în aceste două zile vor avea o căsnicie cu o bază puternică şi stabilă.

Carieră şi bani: Cea mai bună perioadă pe plan financiar şi profesional va fi în 13-14 mai, când planurile voastre vor fi bine gândite şi aveţi şanse bune să vă atingeţi ţelurile. Puţin mai agitată va fi a doua jumătate a lunii, când Venus (dragoste şi bani) va fi retrogradă şi se formează şi alte aspecte tensionate. În 17 mai, de exemplu, e posibil să aveţi unele dispute privind bani ce ar trebui să îi primiţi de la alte persoane.
Sănătate: Pe plan medical, ar trebui să fie totul în regulă în această lună. Mai ales între 13-17 mai, veţi fi plini de viaţă şi vă va merge excelent în ceea ce priveşte sănătatea.
Dragoste şi relaţii: A doua jumătate a lunii ar putea fi marcată de dispute cu persoana iubită sau cu copiii. Fiţi atenţi mai ales în 17 mai, când e posibil să răniţi prin vorbele voastre o persoană iubită sau să fiţi voi cei răniţi. Conflicte în cuplu ar putea apărea şi la finalul lunii.

Carieră şi bani: În ziua de 6 mai, este posibil să apară unele conflicte legate de bani, mai ales dacă e vorba de bani împrumutaţi de voi de la alţii sau pe care ar trebui să îi primiţi de la alte persoane. A doua jumătate a lunii va fi şi ea agitată din punct de vedere financiar: Venus (dragoste şi bani) va fi retrogradă şi se formează şi alte aspecte tensionate.
Sănătate: Dacă apar probleme de sănătate, acestea vor fi după data de 24 mai şi vor ţine mai ales de sistemul nervos şi/sau de glanda tiroidă.
Dragoste şi relaţii: La finalul primei săptămâni din mai, ar putea apărea unele dispute cu persoana iubită. Zilele de 13-14 mai vor fi, însă, foarte frumoase pe plan afectiv. Nativii care încep acum o relaţie sau doresc să treacă la un alt nivel al relaţiei existente, au şanse ca totul să decurgă minunat, iar relaţia să fie una stabilă şi de lungă durată.

Carieră şi bani: Ziua de 6 mai le-ar putea aduce Balanţelor o schimbare pe plan financiar. În carieră s-ar putea să apară unele neplăceri sau conflicte la locul de muncă, în 17 mai. În 22 mai, e posibil să primiţi o veste bună legată de bani pe care trebuie să-i primiţi de la alte persoane. O zi uşor dificilă în carieră ar putea fi 26 mai: fie sunt unele probleme privind străinătatea (dacă aşteptaţi de acolo o veste), fie vă veţi da seama că vă lipseşte o diplomă de care aţi fi avut nevoie pentru a avansa pe plan profesional.
Sănătate: Atenţie în 17 mai, când există riscul să vă răniţi fizic sau să fiţi răniţi de cineva pe plan psihologic. Spre finalul lunii, evitaţi stresul, pentru că v-ar putea provoca tensiune crescută şi/sau migrene.
Dragoste şi relaţii: Pe plan relaţional, ar putea apărea unele conflicte în data de 6 mai. Perioada 9-24 mai ar putea fi foarte frumoasă pe plan sexual, mai ales în data de 22 mai.

Carieră şi bani: În data de 6 mai, ar putea să apară unele conflicte legate de locul de muncă. După 15 mai, Venus retrogradează în zona banilor primiţi de la alte persoane, deci e posibil să fie unele probleme legate de împrumuturi. A doua jumătate a lunii va fi per ansamblu mai dificilă pe plan financiar.
Sănătate: S-ar putea să vă supere, deja de ceva vreme, tot ce ţine de piele, de sistemul osos sau de cel imunitar. Evitaţi, mai ales în 6 mai, lucrurile care v-ar putea stresa, pentru că acestea pot duce şi la probleme fizice.
Dragoste şi relaţii: Zilele de 13-14 mai sunt minunate, mai ales pentru nativii care se căsătoresc. Tot ce ţine de începutul unei relaţii va fi construit pe un fundament solid. Probleme cu persoana iubită sau cu copiii ar putea apărea în 17 mai. De asemenea, în a doua jumătate a lunii, s-ar putea să apară unele „încetiniri” sau piedici în viaţa sexuală, datorită retrogradării venusiene.

Carieră şi bani: Săgetătorilor le va merge bine în această lună pe plan financiar şi profesional. Mai ales în zilele de 13-14 mai totul funcţionează bine şi vor şti ce trebuie să facă pentru a-şi atinge ţelurile propuse. În 22 mai, vor primi o veste bună la locul de muncă. Eventuale mici dispute ar putea să apară la finalul lunii, dar mai degrabă cu partenerul/partenera de viaţă, de exemplu pentru că îl/o neglijează în favoarea carierei.
Sănătate: Luna mai va fi lipsită de probleme pe plan medical. Mai ales în 22 mai, nativii vor fi plini de viaţă. Dacă aşteaptă rezultatul unor analize şi îl primesc în această zi, situaţia va fi favorabilă.
Dragoste şi relaţii: Probleme în cuplu sau cu copiii, în 6 mai, mai ales dacă este implicat şi un prieten în toată disputa. În a doua jumătate a lunii, pot să apară unele probleme datorită retrogradării planetei Venus. Recomand în general să se evite căsătoria în această perioadă, dar în mod deosebit acest lucru e valabil pentru Săgetători: Venus va fi retrogradă tocmai în zona căsătoriei şi a relaţiilor.

Carieră şi bani: În 6 mai, Capricornii ar putea avea unele conflicte care îi afectează pe plan social. În a doua jumătate a lunii, planurile profesionale ar putea fi amânate sau chiar anulate de Venus retrogradă în zona carierei.
Sănătate: Dacă nativii au avut în ultima vreme probleme cu rinichii sau cu ovarele (în cazul femeilor), acestea ar putea reveni în a doua jumătate a lunii. În 17 mai, există un risc sporit de accidentări, deci fiţi prudenţi. Evitaţi stresul la final de lună, pentru că v-ar putea provoca tensiune crescută şi/sau migrene.
Dragoste şi relaţii: Două zile excelente din punct de vedere sentimental şi/sau al comunicării cu copiii vor fi în 13-14 mai. Capricornii care se îndrăgostesc în aceste două zile sau încep acum o relaţie au şanse bune ca lucrurile să decurgă armonios şi ca relaţia să fie de lungă durată.

Carieră şi bani: Le recomand nativilor să fie atenţi la comunicarea cu cei din jur în 6 mai. Unele dispute sau bârfe care circulă despre ei ar putea să îi afecteze pe plan social. În 17 mai, pot să apară probleme privind un împrumut sau bani pe care aşteaptă să îi primească de la alte persoane.
Sănătate: În această lună, la fel ca şi în lunile precedente, nativii ar putea fi deranjaţi de unele probleme ce ţin de sistemul imunitar, de metabolism sau de sistemul osos. Nu apar, însă, „din senin” alte elemente grave.
Dragoste şi relaţii: Le recomand Vărsătorilor să nu înceapă o relaţie romantică după data de 15 mai, când Venus va fi retrogradă şi relaţia va fi de scurtă durată. Din acelaşi motiv pot să apară şi unele probleme în relaţia cu copiii. În 17 mai, ar putea ieşi la suprafaţă anumite frustrări pe plan sexual, iar finalul lunii aduce certuri cu persoana iubită.

Carieră şi bani: La finalul primei săptămâni din mai, pot să apară diverse conflicte privind finanţele, mai ales dacă e vorba de un împrumut sau dacă aşteptaţi bani de la alte persoane. După a doua jumătate a lunii, Venus retrogradă vă afectează planul social: e posibil să vi se reproşeze de către familie că munciţi prea mult sau prea puţin.
Sănătate: Între 9-24 mai, s-ar putea să apară unele neplăceri legate de sistemul nervos sau de glanda tiroidă. Atenţie şi la eventuale depresii, care ar putea apărea în urma unui conflict cu persoana iubită, în 17 mai.
Dragoste şi relaţii: Luna mai nu aduce veşti bune pe plan afectiv. În jurul datei de 6 mai, vor ieşi la suprafaţă diverse frustrări pe plan sexual, iar în 17 mai vă veţi certa cu partenerul/partenera de viaţă. De asemenea, Venus retrogradă vă va da bătăi de cap în a doua jumătate a lunii.

error: Material protejat / opţiune dezactivată