Lună însângerată în 8 noiembrie 2022: Semnificație și horoscop

În 8 noiembrie 2022, are loc o eclipsă lunară totală în Taur. Luna va avea o culoare roşiatică, de aici denumirea “Lună însângerată”.

În data de 8 noiembrie 2022, are loc o eclipsă totală de lună, în zodia Taurului. În această zi se formează lună plină, dar aceasta se află complet în umbra Pământului. Din această cauză, Luna va avea o culoare roşiatică – de aici denumirea “Lună însângerată”. Fiindcă se formează în timpul zilei, eclipsa nu va fi vizibilă în România.

Luna însângerată are diverse conotaţii mistice. Luna plină “normală” aduce unele schimbări în viaţa noastră sau finalizarea unui proiect, a unei situaţii, etc., iar eclipsa face ca influenţa lunii pline să fie mult mai puternică.

Eclipsa din 8 noiembrie are loc pe axa Taur-Scorpion şi face parte dintr-o serie de mai multe eclipse care se formează pe această axă în anii 2021-2023. În această perioadă, au loc evenimente care ţin mai ales de următoarele subiecte: bani, economie, teritorii, imobile (Taur), precum şi lupte pentru putere, secrete care ies la suprafaţă, renaştere, sexualitate, spiritualitate (Scorpion). Având în vedere că acum se află şi Nodul Nord şi Uranus în Taur, nu este de mirare că asistăm la evenimente neaşteptate precum războiul din Ucraina, condiţii meteorologice extreme, dezastre ecologice sau criza financiară.

Dar această serie de eclipse nu aduce doar probleme. Din contră: avem, acum, şansa să renaştem pe plan spiritual, să ne schimbăm modul de a gândi şi să creăm o bază solidă pentru un viitor mai bun. Depinde doar de noi dacă alegem să folosim energia eclipselor într-un mod pozitiv sau unul negativ.

Foto: Pixabay/TeamwerkAG

Eclipsă lunară în 8 noiembrie 2022: Horoscop pentru toate zodiile

În continuare, afli în ce fel va influenţa eclipsa din 8 noiembrie 2022 fiecare zodie în parte:

Berbec

Situaţia financiară va fi în centrul atenţiei tale în această zi. E posibil să apară discuţii cu alte persoane privind banii, mai ales dacă aceştia sunt un bun comun (cont comun, un parteneriat, etc.). Aceste discuţii sau unele privind un credit financiar ar putea ajunge acum în punctul culminant.

Taur

E momentul să faci o schimbare, mai ales în ceea ce priveşte felul în care te văd cei din jur. E bine să stabileşti care îţi sunt nevoile, dorinţele – dar nu neglija opiniile şi nevoile celor din jur, mai ales pe cele ale partenerului/partenerei de viaţă.

Gemeni

În ultima perioadă, ai fost probabil foarte ocupat(ă) la locul de muncă sau cariera te-a preocupat – iar acum s-ar putea să culegi roadele efortului tău. În acelaşi timp, însă, te simţi obosit(ă) şi ai vrea să te retragi: pentru a-ţi reîncărca bateriile sau pentru a face ceva ferit de ochii lumii. E posibil să afli unele lucruri care îţi erau necunoscute sau poate un secret de-al tău va ieşi la iveală.

Rac

Vei avea unele probleme cu prietenii sau cu un grup de persoane din care faci parte. Alternativ, s-ar putea ca ţelurile tale să fie puse în pericol. Unul dintre motive fiind lipsa de creativitate sau faptul că acum trebuie să acorzi mai mult timp persoanelor iubite.

Leu

Eclipsa lunară aduce schimbări privind cariera sau ţelurile pe care ţi le-ai propus pe plan profesional. Dar trebuie să te gândești dacă cel mai important lucru pentru tine este cariera. S-ar putea ca, mai târziu, să îţi dai seama că ți-ai neglijat familia pentru a-ți satisface ambiţia profesională.

Fecioară

În această zi, ai avea chef de aventură sau chiar să călătoreşti. Din nefericire, cel mai probabil va trebui să îţi baţi capul cu lucruri mai serioase: e posibil să apară ceva neașteptat în viața cotidiana. Poate ţi se strică mașina sau computerul, imprimanta etc. nu mai funcţionează. Important e să îți păstrezi calmul și să rămâi cât mai flexibil(ă), pregătit(ă) să faci față oricărei situații.

Balanță

Banii vor fi cel mai important subiect pentru tine, în această zi. S-ar putea să te cerţi cu persoana iubită sau cu un asociat din cauza situaţiei financiare şi sau a unor bunuri imobiliare. Ar fi o zi bună pentru a te gândi şi la valorile spirituale, nu doar la cele materiale.

Scorpion

S-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi partenerul/partenera de viaţă, mai ales dacă încerci să îţi impui propria părere. Dacă vrei să faci unele schimbări în viaţa ta, discută şi cu persoana iubită, partenerul de afaceri sau alte persoane afectate de această decizie.

Săgetător

Astăzi nu prea ai chef de lucru, probabil fiindcă ai mai puţină energie decât în alte zile. Dar taman azi e important să te concentrezi și să fii pregătit(ă) să intervii: e posibil să apară ceva evenimente sau sarcini neașteptate. De asemenea, s-ar putea să faci schimbări ce ţin de sănătate, cum ar fi să începi o dietă.

Capricorn

În această zi, te vei concentra mult asupra unei relaţii romanice şi/sau asupra copiilor. În acelaşi timp, însă, taman acum au nevoie de tine şi prietenii tăi sau apare o oportunitate care te-ar ajuta să îţi atingi ţelurile. Prin urmare, trebuie să vezi cum îţi împarţi timpul pentru a le face pe toate.

Vărsător

La serviciu are loc acum o discuţie importantă sau ai multe de rezolvat. Este important, însă, să te detaşezi puţin de lucru şi să te ocupi de familie şi de casă – acestea sunt elementele cele mai imporanteîn această zi.

Pești

Pregăteşte-te să ai o zi în care nu totul funcţionează ca în alte zile. S-ar putea să ai probleme cu maşina sau cu mijloacele de transport în comun, precum şi probleme ce ţin de comunicare – indiferent că e vorba de o ceartă sau de un telefon/computer defect. E posibil ca planurile să îţi fie date peste cap de faptul că îţi lipsesc nişte acte sau fiindcă apare o problemă legală.

error: Material protejat / opţiune dezactivată