Marte în cele 12 zodii, în astrograma natală

Planeta Marte îţi conferă anumite caracteristici, în funcţie de zodia în care se afla când te-ai născut. Informaţii despre poziţia lui Marte în astrograma natală.

Marte în Berbec: În Berbec, Marte se află în domiciliu (adică e planeta dominantă a zodiei) şi le conferă energie şi carismă persoanelor cu această localizare a planetei. Persoane curajoase, sigure pe sine, uneri prea temperamentale şi care trebuie să înveţe să se controleze. Calităţi de lider.

Marte în Taur: Persoană hotărâtă şi raţională, care îşi ia în serios relaţiile şi cariera, chiar dacă uneori atenţia îi poate fi distrasă de unele plăceri sexuale. În mare, însă, avem de-a face cu o persoană serioasă, muncitoare, cu capul pe umeri.

Marte în Gemeni: Persoană inventivă şi veselă, care uneori nu poate delimita între subiecte importante şi detalii nesemnificative. Întrucât Marte e şi planeta agresivităţii, localizarea ei în această zodie face ca persoana să fie irascibilă şi dornică de ceartă.

Marte în Rac: Eşti sensibil(ă), dar de obicei îţi ascunzi sentimentele – trebuie să înveţi să spui sincer şi direct ceea ce simţi şi gândeşti. Simţi nevoia să ocroteşti alte persoane, eşti fidel(ă) şi plin(ă) de fantezie. În relaţii, ai tendinţa să te agăţi de partener tocmai atunci când nu e cazul să faci asta.

Marte în Leu: Persoană care atrage atenţia asupra sa, prin căldura pe care o emană. E dispusă să facă primul pas în orice situaţie, pasională, sigură pe sine şi rezistentă. Uneori poate deveni arogantă şi/sau egoistă.

Marte în Fecioară: Persoană raţională şi care poate renunţa la sentimente când e cazul – lucru ce îi aduce un avantaj pe plan profesional. Chiar şi în viaţa personală are abilitatea de a-şi înfrâna după cum doreşte nevoile sentimentale sau sexuale.

Marte în Balanţă: O persoană prietenoasă, şarmantă, atractivă şi stilată, dispusă să facă orice compromis pe plan privat şi profesional, dar care se simte pierdută fără un partener.

Marte în Scorpion: Persoană extrem de pasională şi de sentimentală, dar şi hotărâtă, independentă şi curajoasă. Uneori apar crize de gelozie şi dorinţa de a se răzbuna. Deşi acceptă greu schimbările, are destulă energie şi putere pentru a trece cu bine peste probleme.

Marte în Săgetător: Iubeşti natura şi libertatea, ai un simţ dezvoltat pentru aventură. Eşti o persoană sinceră, dreaptă şi idealistă, dar deseori nu duci la bun sfârşit ceea ce începi.

Marte în Capricorn: Persoană pe care te poţi baza, eficientă, care respectă tradiţia şi autoritatea şi are calităţi de lider. Dacă cineva îi iese, însă, din cuvânt, devine distantă şi chiar răutăcioasă. Deţine multă energie şi e ambiţioasă, dar îi dispare pofta de a lupta atunci când i se pun piedici.

Marte în Vărsător: Persoană nonconformistă, nerăbdătoare, activă şi imprevizibilă. Nu se teme să rişte, e fascinată de ideile moderne şi îi plac schimbările. E prietenoasă şi independentă, dar poate fi şi rece pe plan sentimental, punându-se deseori de-a curmezişul doar pentru a fi în centrul atenţiei.

Marte în Peşti: Ai o intuiţie bună, dar şi multe toane. Simţi mereu o oarecare nelinişte şi deseori ai tendinţa de a te închide în tine. Strângi cu greu energia necesară pentru a trece peste probleme, pasivitatea ta putând enerva lumea din jur. Există riscul de a deveni sclavul (sclava) sentimentelor.

Astrograma natală: Marte în cele 12 case astrologice

error: Material protejat / opţiune dezactivată