Marte în Leu 2021: Semnificație și horoscop

Marte trece din Rac în Leu, zodie în care se va afla între 11 iunie și 28 iulie 2021. Iată în ce fel ne influențează acest tranzit.

În astrologie, Marte reprezintă acțiune, dinamism, curaj, dar și agresivitate. De asemenea, împreună cu Venus, este un simbol al sexualității. După ce s-a aflat în ultimele săptămâni în Rac, o zodie în care nu se simte deloc bine, Marte în Leu își arată acum întregul potențial. Influența sa o vor simți mai ales persoanele născute în Leu sau cu ascendentul în această zodie.

Începe o perioadă în care avem mai mult curaj să ieșim în față și să ne spunem părerea. Suntem foarte optimiști și avem încredere în forțele proprii – motiv pentru care începem proiecte noi. Pe plan relațional și în special pe plan sexual, urmează o perioadă „fierbinte”. Mai ales perioada 28 iunie – 22 iulie va fi foarte interesantă pe acest plan, fiindcă atunci se va afla și Venus în Leu. Indiferent dacă e vorba despre relații, despre job sau proiecte personale, vom deveni ceva mai agresivi atunci când ne punem în aplicare planurile. Dar, pe de-altă parte, după 28 iunie, Venus ne ajută să fim mai diplomați și să ne folosim șarmul pentru a ne atinge țelurile.

Pe plan mondial, Marte în Leu vorbește mai ales despre națiuni care vor să iasă în evidență, dar și despre determinare (poate chiar agresivitate) în discursurile șefii statelor. Taman în ziua ingresului lui Marte în Leu, începe summitul G7, întâlnirea conducătorilor celor mai puternice economii ale lumii (cu excepția Chinei). Nu m-aș mira dacă discuțiile ar avea un ton ceva mai dur, fiecare dintre cei șapte lideri încercând să își impună punctul de vedere.

Nu în ultimul rând, Marte reprezintă competițiile sportive. Spuneam că poziționarea sa în Leu face ca națiunile să concureze și să încerce să se impună. Nu este deloc de mirare că, din nou exact în ziua intrării lui Marte în această zodie, începe Campionatul European de Fotbal. (Ca fapt divers: Uniunea Europeană are ascendentul în Leu.)

Marte în Leu – horoscop pentru toate zodiile

Berbec

Cei născuţi în această zodie vor fi foarte creativi şi vor avea energia necesară pentru a-şi pune în practică ideile. Vor investi energie în relaţia cu copiii sau în cea romantică. În viaţa celor care sunt singuri ar putea apărea o persoană nouă.

Taur

Nativii se vor dedica mai ales activităţilor care ţin de familie şi de cămin: de la activităţi recreative alături de familie, până la renovări ale locuinţei. Există, însă, o oarecare dorinţă de a controla persoanele şi, astfel, s-ar putea ajunge la certuri cu membrii familiei. De asemenea, ai grijă să nu te accidentezi în timp ce lucrezi prin casă.

Gemeni

Multe idei, pe care nativii vor dori să le comunice şi altora – atenţie, însă, în ce fel şi până la ce punct aduceţi argumente pentru a susţine aceste idei: e posibil să apară unele tensiuni, dacă insistaţi. De asemenea, o oarecare nerăbdare care vă cuprinde ar putea duce la neatenţie şi accidentări.

Rac

Nativii vor fi foarte activi şi vor investi energie în derularea unor proiecte care să le aducă bani. De asemenea, ar putea avea tendinţa să cheltuiască impulsiv, fără a se gândi prea mult la investiţie. Dacă apar conflicte, acestea vor fi legate de bani.

Leu

Cei născuţi în această zodie vor fi mai activi decât în alte perioade, plini de energie – dar şi uşor agitaţi şi nervoşi. Vor ieşi în evidenţă iar, dacă alţii se leagă de ei, vor şti cum să se apere. Datorită nervozităţii, riscă să se accidenteze.

Fecioară

Nativii vor simţi o oarecare nelinişte interioară, vor fi agitaţi şi ar putea suferi de insomnie. E un moment bun pentru a reflecta asupra ţelurilor pe care le au în viaţă. În această perioadă, vor prefera să lucreze singuri sau să ascundă anumite activităţi de ochii altora.

Balanță

Multe activităţi alături de prieteni şi proiecte în colaborare cu alţii. Sunt favorizate aceste proiecte, mai ales dacă ele implică o colaborare cu un grup mai mare de persoane. Atenţie, însă: nu încercaţi să dominaţi grupul, pentru că s-ar putea ajunge la unele tensiuni.

Scorpion

Au loc evenimente pe plan profesional şi/sau social, „se mişcă ceva” în această zonă. Nativii vor face tot posibilul pentru a se face observaţi, atât la birou cât şi în grupul de cunoştinţe. Sunt posibile conflicte cu şefii sau cu alte persoane cu autoritate.

Săgetător

Nativii au chef de aventură şi chiar e posibil să facă o călătorie în străinătate sau să înceapă (din nou) să studieze. Pe parte negativă, s-ar putea certa cu alte persoane, dacă apără cu fanatism anumite idei religioase, filosofice sau politice. De asemenea, ar putea apărea unele conflicte cu legea.

Capricorn

Începe să „se mişte ceva” pe plan sexual. Nativii vor fi mai activi pe acest plan, dar pot să apară crize de gelozie. De asemenea, vor exista tensiuni legate de bani împrumutați sau de valori materiale pe care nativii le deţin împreună cu o altă persoană.

Vărsător

Marte afectează casa căsătoriei şi a parteneriatelor. Pot să apară conflicte cu partenerul/partenera de viaţă sau cu un partener pe plan profesional – dar sunt şanse bune pentru găsirea unor soluţii. Cine vrea să folosească în mod pozitiv energia lui Marte (mai ales când e și Venus în Leu), folosește energia nu pentru a se certa cu persoana iubită, ci pentru a-și îmbunătăți viața sexuală.

Pești

Nativii vor fi foarte activi şi vor avea multă energie, mai ales pentru a rezolva diverse sarcini profesionale. Dar e posibil să existe conflicte cu colegii de la locul de muncă. În ceea ce priveşte sănătatea, atenţie la supărare, pentru că vă poate creşte tensiunea. De asemenea, sunt posibile unele infecţii şi/sau apariţia febrei.

Nu rata articolele pe care le voi publica în viitor! Abonează-te pentru a primi prin e-mail notificare atunci când public informații noi:

error: Material protejat / opţiune dezactivată