Marte în Scorpion 2021 – horoscop pentru toate zodiile

Marte se află în Scorpion până în data de 13 decembrie. Din horoscop afli în ce fel va fi influenţată zodia ta de acest tranzit.

Marte traversează în această perioadă zodia Scorpionului. Informaţii generale despre semnificaţia acestui tranzit am publicat în articolul Marte în Scorpion 2021: Pasiune, ambiţie şi conflicte. În articolul de faţă nu mai prezint informaţiile generale, ci doar detalii despre felul în care Marte în Scorpion influenţează fiecare zodie în parte.

Horoscop Marte în Scorpion 2021

Horoscop Berbec

Urmează o perioadă bună pentru a avansa în ceea ce priveşte un credit sau bani pe care cineva îi investeşte în proiectele tale. Atenţie doar să nu devii prea agresiv(ă) atunci când încerci să convingi pe cineva să îţi dea acei bani. Vor exista tensiuni legate de bani sau de alte valori materiale pe care le deţii împreună cu o altă persoană. Piedici sau probleme apar mai ales în jurul datelor de 10 şi 17 noiembrie, precum şi 9 decembrie – zile în care probabil te vei certa cu un prieten sau o prietenă, din cauza banilor. Veşti bune pe plan financiar vin în jurul zilelor de 29 noiembrie şi 6 decembrie.

De asemenea, vei observa o îmbunătăţire pe plan sexual. Probabil vei fi mai activ(ă) pe acest plan sau actele sexuale sunt mai pasionale. Dar pot să apară şi crize de gelozie. S-ar putea să fii tentat(ă) să începi o relaţie sexuală cu cineva din cercul de prieteni. Îţi recomand să nu faci acest lucru în jurul zilelor de 10 noiembrie şi 9 decembrie.

E posibil să aibă loc o schimbare în viaţa ta. Se încheie un capitol sau tu îţi doreşti să te transformi, să schimbi ceva la tine. Marte îţi conferă putere de regenerare.

Horoscop Taur

Marte afectează casa căsătoriei şi a parteneriatelor. Pot să apară conflicte cu partenerul de viaţă sau cu un partener pe plan profesional – dar sunt şi şanse bune pentru găsirea unor soluţii. Prin urmare, chiar e bine să nu eviţi complet discuţiile. Anumite probleme trebuie să iasă la lumină, fiindcă altfel nu pot fi discutate şi duc la frustrare. Important este tonul în care discutaţi. Dacă devii prea agresiv(ă) şi te laşi controlat(ă) de orgoliu, cearta poate avea urmări neplăcute.

Unul dintre motivele de ceartă va fi probabil cariera ta. Poate petreci prea mult timp la lucru şi neglijezi familia. Sau soţul/soţia nu e mulţumit(ă) de cum evoluează cariera ta. Între 29 noiembrie şi 6 decembrie, pentru a rezolva aceste conflicte te-ar putea ajuta o discuţie cu un prieten / o prietenă sau să citeşti o carte despre relaţii. De asemenea, o scurtă excursie de câteva zile (de preferat undeva în străinătate) ar putea îmbunătăţi situaţia.

Horoscop Gemeni

Vei fi foarte activ(ă) şi vei avea multă energie, mai ales pentru a rezolva diverse sarcini profesionale. Dar e posibil să existe conflicte cu şefii sau colegii de la locul de muncă. Dacă nu ţi se recunosc meritele sau dacă anumite proiecte nu avansează cum vrei, nu te lăsa cuprins(ă) de supărare şi frustrare. De la nervi şi stres îţi poate creşte tensiunea. Dificultăţi la locul de muncă vei avea mai ales între 8-20 noiembrie şi apoi în jurul zilei de 9 decembrie – când sunt posibile mai ales unele piedici de natură legală. Veşti bune pe plan profesional sau chiar o mărire de salariu apar spre final de noiembrie şi în prima săptămână a lui decembrie.

Ai foarte multă energie acum şi ar fi bine să scapi de ea făcând sport. Altfel vei fi foarte agitat(ă). Pe bază de stres, fiindcă te răneşti sau fiindcă nu te hrăneşti corespunzător, sunt posibile unele infecţii şi/sau apariţia febrei. Aceasta e o perioadă ideală pentru a-ţi schimba modul de viaţă: pentru a te hrăni mai sănătos şi a face mai multă mişcare.

Horoscop Rac

În următoarea perioadă, vei avea multe idei creative şi vei avea energia necesară pentru a le pune în practică. Te vei implica în tot felul de activităţi, mai ales împreună cu copiii (dacă ai copii) sau cu persoana iubită. Copiii s-ar putea să fie acum ceva mai dificil de controlat, dar e important să nu reacţionezi dur dacă se întâmplă acest lucru.

În relaţia romantică, acum îţi vei dori mai mult contact fizic sau mai multă pasiune pe plan sexual. Dacă ne decurge totul după cum vrei tu, se instalează frustrarea sexuală. În jurul datei de 17 noiembrie, s-ar putea să te cuprindă gelozia din cauza cuiva din cercul de prieteni. Sau poate vrei să începi o relaţie cu un prieten/o prietenă – lucru care nu e tocmai indicat acum.

În viaţa celor care sunt singuri ar putea apărea o persoană nouă. Mai ales dacă faci o excursie sau participi la un eveniment în jurul datei de 29 noiembrie, respectiv dacă ieşi cu un cuplu în 6 decembrie, s-ar putea să cunoşti pe cineva.

Horoscop Leu

Urmează o perioadă în care te vei dedica mai ales activităţilor care ţin de familie şi de cămin: de la activităţi recreative alături de familie, până la renovări ale locuinţei. Există, însă, o oarecare dorinţă de a controla persoanele şi, astfel, s-ar putea ajunge la certuri cu membrii familiei, în special cu soţul sau soţia. În jurul zilei de 17 noiembrie, un motiv de ceartă ar putea fi cariera ta – de exemplu dacă petreci prea mult timp la serviciu în defavoarea familiei.

Aceasta este o perioadă bună pentru a face tot felul de reparaţii sau schimbări în casă. Important este doar să ai grijă să nu te accidentezi în timpul acestor lucrări. În jurul zilei de 29 noiembrie, s-ar putea să primeşti nişte bani (de exemplu un credit), pe care îi investeşti în locuinţă.

Horoscop Fecioară

Vei avea o mulţime de idei pe care doreşti să le comunici şi altora – atenţie, însă, în ce fel şi până la ce punct aduci argumente pentru a susţine aceste idei. E posibil să apară unele tensiuni dacă insişti sau dacă vrei să le impui altora ideile tale.

Aceasta e o perioadă bună pentru a rezolva multe treburi la serviciu. Vei fi foarte ocupat(ă) şi va trebui să comunici mult. Ai ceva mai mult curaj atunci când negociezi diverse lucruri – dar ai grijă să nu devii prea agresiv(ă). De asemenea, o oarecare nerăbdare care te cuprinde ar putea duce la neatenţie şi accidentări. În special în jurul datelor de 10 noiembrie şi 9 decembrie rişti să te cerţi cu şefii sau colegii de serviciu, iar ziua de 17 noiembrie ar putea aduce unele probleme legale. Mai ales spre final de noiembrie şi în prima săptămână din decembrie, cei care te ajută să te linişteşti sau să rezolvi anumite probleme sunt partenerul/partenera de viaţă sau copiii.

Horoscop Marte în Scorpion 2021

Horoscop Balanţă

În următoarea perioadă, îţi vei investi energia în derularea unor proiecte care să îţi aducă bani. Poate găseşti noi surse de venit. În acelaşi timp, însă, ai tendinţa să cheltuieşti impulsiv, fără a te gândi prea mult la investiţie. Dacă apar conflicte, acestea vor fi legate de bani. Mai ales cu persoana iubită sau cu copiii vor exista discuţii pe tema banilor, în jurul zilelor de 10 noiembrie şi 9 decembrie. În 17 noiembrie, poate apar neplăceri legate de un credit, de un împrumut sau valori materiale pe care le deţii împreună cu o altă persoană. Cu mult tact şi folosindu-ţi intuiţia, ai putea obţine o mărire de salariu în jurul datei de 29 noiembrie.

În afară de valorile materiale, în următoarea perioadă vor fi importante pentru tine şi valorile morale. Vei încerca să îţi aperi punctul de vedere şi principiile. Ceea ce e în regulă, atâta timp cât le permiţi altora să aibă o opinie sau principii diferite.

Horoscop Scorpion

Vei fi mai activ(ă) în următoarea perioadă, plin(ă) de energie – dar şi uşor agitat(ă). Vei ieşi în evidenţă iar, dacă alţii se leagă de tine, vei şti cum să te aperi. Te cuprind ambiţia şi nerăbdarea, doreşti să avansezi. Dar e important să te şi controlezi, altfel cei din jur te percep ca fiind agresiv(ă) şi vă certaţi. Datorită nervozităţii şi agitaţiei, rişti să te accidentezi.

Orgoliul tău e acum la cote maxime. Vei încerca să îi forţezi pe cei din jur să accepte ideile tale sau să ţină pasul cu tine. În special cu persoana iubită sau cu familia s-ar putea să te cerţi din acest motiv – mai ales în perioada 8-20 noiembrie şi în 9 decembrie. În schimb, în 29 noiembrie ai idei creative care te ajută să avansezi, iar în 6 decembrie ai succes dacă trebuie să negociezi un contract.

Horoscop Săgetător

Cât Marte e în Scorpion, vei simţi o oarecare nelinişte interioară, vei fi agitat(ă) şi ai putea suferi de insomnie. În această perioadă, vei prefera să lucrezi singur(ă) sau să ascunzi anumite activităţi de ochii altora. Dacă decizi să începi acum o relaţie sexuală, o vei păstra secretă.

Aceasta este o perioadă bună pentru a reflecta asupra ţelurilor pe care le ai în viaţă. Încearcă să îţi pui puţină ordine în gânduri. Dacă în continuare simţi nelinişte, fă yoga, mergi la saună, meditează sau citeşte (în special romane poliţiste sau cărţi de ocultism).

În jurul zilelor de 10 şi 17 noiembrie, respectiv 9 decembrie, stresul de la serviciu şi din viaţa cotidiană ar putea cauza unele probleme de sănătate, de exemplu îţi creşte tensiunea arterială. Ai grijă în trafic sau să nu te răneşti din cauza neatenţiei. Ce te-ar putea ajuta să te relaxezi, este, în special spre final de noiembrie, timpul petrecut alături de familie.

Horoscop Capricorn

În următoarea perioadă te vei implica în multe activităţi alături de prieteni şi proiecte în colaborare cu alţii. Sunt favorizate aceste proiecte, mai ales dacă ele implică o colaborare cu un grup mai mare de persoane. Atenţie, însă: nu încerca să domini grupul, pentru că s-ar putea ajunge la unele tensiuni.

Următoarea perioadă este foarte bună şi pentru a te apropia de ţelurile propuse. Lupţi cu ambiţie pentru a le atinge sau, dacă se dovedesc a fi utopice, îţi stabileşti ţeluri mai realiste. Dacă apar piedici privind atingerea acestor ţeluri, probabil e vorba despre bani care îţi lipsesc. Acest aspect apare mai ales în jurul zilelor de 10 noiembrie şi 9 decembrie. Tot atunci e posibil să te cerţi cu prietenii din cauza banilor. În 17 noiembrie, apar unele surprize: pe de-o parte ai putea avea idei bune cum să ieşi din impas, pe de-altă parte e indicat să nu te implici în acţiuni sau investiţii riscante.

Mult succes vei avea dacă participi la activităţi menite să îi ajute pe alţii, de exemplu acţiuni caritabile. Iar în jurul zilei de 29 noiembrie te sfătuiesc să comunici mult: o discuţie, o negociere sau o informaţie pe care o primeşti te poate ajuta să îţi atingi ţelurile.

Horoscop Vărsător

Au loc diverse evenimente pe plan profesional şi/sau social, „se mişcă ceva” în această zonă. Vei face tot posibilul pentru a te face observat(ă), atât la birou cât şi în grupul de cunoştinţe. Te cuprinde ambiţia şi îţi doreşti să urci pe scara profesională şi socială. În acelaşi timp, dispui de multă energie şi lucrezi mult. Trebuie, însă, să fii atent(ă): sunt posibile conflicte cu colegii, cu şefii sau cu alte persoane cu autoritate. Pe de-o parte fiindcă ai impresia că ceilalţi nu ţin pasul cu tine sau că nu îţi recunosc meritele. Iar pe de-altă parte pentru că eşti dispus(ă) să calci şi peste cadavre pentru a-ţi atinge ţelurile.

Aceste tensiuni sunt mai puternice în jurul zilelor de 10 noiembrie şi 9 decembrie. În 17 noiembrie, probabil te cerţi şi cu membrii familiei, în special dacă lucrezi prea mult şi neglijezi viaţa privată. Dacă reuşeşti să te controlezi şi să nu te cerţi la serviciu, în jurul datei de 29 noiembrie, folosindu-te de tact şi de intuiţie, ai putea primi o mărire de salariu sau alţi bani la locul de muncă.

Horoscop Peşti

Marte în Scorpion te face să ai chef de aventură şi chiar e posibil să călătoreşti în străinătate sau să înceapi (din nou) să studiezi. Pe parte negativă, te-ai putea certa cu alte persoane, dacă aperi cu fanatism anumite idei religioase, filosofice sau politice. De asemenea, ar putea apărea unele conflicte cu legea. În special dacă decizi să călătoreşti, ai grijă să nu fie în regiuni periculoase şi informează-te care sunt regulile de călătorie, regulile de circulaţie etc. în ţara respectivă. Mai ales în jurul zilelor de 10 şi 17 noiembrie, iar apoi 9 decembrie, pot să apară unele surprize neplăcute în acest sens. Tot în aceste zile ar fi bine să nu participi la discuţii pe teme controversate.

Spre final de noiembrie ai şanse bune să evoluezi ca persoană dacă înveţi ceva nou, dacă vizitezi locuri străine sau te informezi despre culturi străine sau despre legislaţie. De asemenea, toate aceste lucruri te-ar putea ajuta, în special în jurul datei de 6 decembrie, să îţi atingi mai uşor ţelurile.

Dacă vrei să primeşti notificare prin e-mail atunci când public articole noi, abonează-te:

error: Material protejat / opţiune dezactivată