Marte în Scorpion 2021: Pasiune, ambiţie şi conflicte

Marte se va afla în Scorpion în perioada 30 octombrie – 13 decembrie 2021. Acest tranzit aduce multă pasiune, ambiţie, dar şi conflicte.

Semnificaţia lui Marte în Scorpion

Marte este planeta acţiunii, a dinamismului, dar şi a agresivităţii. De asemenea, este simbol al sexualităţii şi guvernatorul clasic al Scorpionului: a dominat această zodie până la descoperirea lui Pluto, care este acum guvernatorul Scorpionului.

Zodia Scorpionul reprezintă mai multe aspecte, unul dintre ele fiind sexualitatea. În acelaşi timp, însă, Scorpionul vorbeşte despre răzbunare, manipulare, despre lupte pentru putere şi despre ocultism. Nu în ultimul rând, Scorpionul reprezintă regenerarea. Marte aflându-se aici, se va pune accent pe toate aceste teme.

În perioada menţionată, vom fi cu toţii mai interesaţi de sexualitate şi mai activi pe acest plan. Devenim mai pasionali în dormitor şi avem curaj să încercăm ceva nou. Dacă eşti single şi îţi place o anumită persoană, acum probabil vei avea mai mult curaj să flirtezi cu persoana respectivă. Dar Marte în Scorpion nu indică dezmăţ şi promiscuitate! Din contră: sexul are acum o semnificaţie mai profundă, chiar spirituală. Legătura dintre cele două persoane poate căpăta o intensitate transformatoare.

În acelaşi timp, cât Marte se află în Scorpion, vom lupta cu mai multă putere şi curaj pentru atingerea ţelurilor. În unele cazuri, se poate ajunge chiar la conflicte serioase, fiindcă fiecare îşi urmăreşte cu îndârjire propriile interese. Vom încerca să îi manipulăm pe cei din jurul nostru, folosindu-ne de ameninţări, de şantaj sau de un comportament lasciv.

Important: Această interpretare este pentru tranzitul planetei Marte prin Scorpion. Dacă doreşti informaţii despre Marte în această zodie în astrograma natală, te rog citeşte articolul Marte în cele 12 zodii, în astrograma natală.

Cum foloseşti energia lui Marte în mod pozitiv

Influenţa lui Marte în Scorpion nu trebuie, însă, să fie una negativă. Depinde de noi cum o folosim.

Această perioadă este ideală pentru a privi adânc în propriul suflet şi a afla ce ne dorim cu adevărat de la viaţă. Analizează-ţi ţelurile, dorinţele, pasiunile – iar apoi stabileşte direcţia în care vrei să mergi. Marte în Scorpion te va ajuta să îţi dai seama ce îţi doreşti cu adevărat şi să stabileşti priorităţile. De asemenea, îţi conferă putere pentru a-ţi pune planurile în aplicare. Unele persoane vor observa o schimbare a propriului mod de gândire sau vor trece printr-o schimbare majoră în viaţă.

Marte în Scorpion 2021

Marte în Scorpion 2021

Cât timp se află în Scorpion în 2021, Marte formează câteva aspect importante, toate cu planetele “grele”: Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto.

Careul Marte-Saturn din 10 noiembrie produce multă frustrare. Cu cât încercăm mai mult să ne impunem, cu atât mai mult ne lovim de diverse piedici. Pe plan mondial, perioada din jurul acestei date ar putea aduce mai multe cutremure sau un cutremur mai puternic.

Tot frustrare şi supărare produce şi opoziţia Marte-Uranus din 17 noiembrie. Aceasta va fi potenţiată de eclipsa lunară din 19 noiembrie, care se formează pe aceeaşi axă Scorpion-Taur. Ne dorim mai multă libertate şi nu mai acceptăm anumite reguli. Atenţie în trafic sau dacă participi la acţiuni riscante! De asemenea, nu exagera în nicio privinţă şi ai grijă ce vorbeşti. Cu toţii suntem agitaţi, neatenţi, nu reuşim să ne controlăm – şi asta duce la tot felul de probleme.

Pe plan mondial, continuă riscul producerii unui cutremur mai puternic, dar e posibilă şi o catastrofă ecologică. Alternativ, e posibil să existe conflicte pe teme ecologice. Un mod pozitiv în care politicienii ar putea folosi acest transit dificil este făcând o schimbare majoră legată de protecţia mediului. Nu în ultimul rând, opoziţia Marte-Uranus ar putea aduce scandaluri, surprize şi conflicte pe plan politic.

Trigonul Marte-Neptun din 29 noiembrie ne face să fim mai pasionali şi mai empatici. Poate nivelul de energie este mai scăzut acum, dar ne putem atinge ţelurile folosindu-ne intuiţia. Mult mai multă energie şi putere de muncă vom avea în 6 decembrie, când Marte formează sextil cu Pluto. În plus, acest aspect ne ajută să îi cucerim pe cei din jur – indiferent dacă este vorba despre romantism, sex sau despre o prezentare la serviciu.

Dar nu lăsa succesul să ţi se urce la cap! Careul Marte-Jupiter din 9 decembrie te-ar putea face să te supraestimezi. Nu promite să faci mai mult decât poţi. Iar dacă ţi se face o propunere, nu o accepta dacă e riscantă, ilegală sau nu coincide cu principiile tale.

Marte în Scorpion 2021 – horoscop pentru toate zodiile

Date importante

  • 30 octombrie: Marte trece în Scorpion
  • 10 noiembrie: Marte careu Saturn
  • 17 noiembrie: Marte opoziţie Uranus
  • 19 noiembrie: Lună plină şi eclipsă lunară parţială pe axa Taur-Scorpion
  • 29 noiembrie: Marte trigon Neptun
  • 6 decembrie: Marte sextil Pluto
  • 9 decembrie: Marte careu Jupiter
  • 13 decembrie: Marte trece în Săgetător

Dacă vrei să primeşti notificare prin e-mail atunci când public articole noi, abonează-te:

error: Material protejat / opţiune dezactivată