Neptun în cele 12 zodii, în astrograma natală

Zodia în care se afla Neptun în astrograma natală arată în ce fel percepem realitatea şi ne influenţează, prin urmare, personalitatea. Află aici detalii.

Neptun este planeta care domină visarea, fantezia, spiritualitatea, dar şi iluziile. Zodia în care se afla Neptun la naşterea noastră indică modul în care percepem realitatea, relaţia noastră cu aceasta.
Caută în tabelul de mai jos zodia în care era planeta atunci când te-ai născut, apoi citeşte semnificaţia respectivei poziţionări. Întrucât Neptun parcurge cele 12 zodii în aproximativ 165 de ani, dacă ai între 15-80 de ani, Neptun se află în astrograma ta în Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător sau Capricorn. Persoane cu Neptun în Taur, de exemplu, fie nu mai trăiesc în acest moment, fie nu s-au născut încă.

Neptun în Berbec

Persoane cu o fantezie bogată şi cu o viziune avangardistă. Se ocupă activ de viaţa lor spirituală. Nu se tem să încerce să îşi îndeplinească visele, însă renunţă uşor la planul propus sau îşi pot da seama că ceea ce doresc ei este utopic.

Neptun în Taur

Chiar şi atunci când visează la ceva, aceste persoane gândesc raţional şi practic. Iubesc tot ce ţine de averea materială, dar nu se pricep să economisească bani şi ar putea întâmpina probleme financiare.

Neptun în Gemeni

Aceste persoane au o fantezie bogată şi dorinţa de a comunica mereu ceea ce gândesc, de aceea ar fi potrivite ca scriitori. Au dificultăţi de concentrare, pentru că mintea le fuge mereu în altă parte. Fiind credule, pot fi uşor de influenţat şi/sau de păcălit.

Neptun în Rac

Nativii au o părere idealistă despre patrie şi despre familie. Îşi doresc familie şi copii, însă ar putea avea o imagine falsă despre familia lor, la fel cum nu percep realist relaţiile sentimentale (văd partenerul ca pe un semi-sfânt, etc.). Au o intuiţie bună şi sunt romantici şi puternic legaţi de trecut.

Neptun în Leu

Persoane creative, care ar putea avea succes în domeniul actoriei. Iubesc copiii şi deseori refuză să se maturizeze. Pot trece prin deziluzii pe plan sentimental. De asemenea, luptă pentru idealurile lor – uneori ajungând chiar la agresivitate sau la fanatism.

Neptun în Fecioară

Aceste persoane îşi fac griji pentru orice, mai ales dacă e vorba de sănătate: au impresia că peste tot sunt microbi, bacterii – de aceea probabil fac în mod obsesiv curăţenie. Tind să devină ipohondre. Deşi au ţeluri înalte şi ar dori să “salveze planeta”, se pierd deseori în detalii şi le este greu să privească realist planul propus.

Neptun în Balanţă

Aceste persoane au un dezvoltat simţ estetic şi iubesc arta. Deşi sunt diplomate şi doresc să comunice armonios cu toată lumea, pot avea probleme pe plan sentimental: relaţiile romantice îi debusolează sau pot duce la deziluzii.

Neptun în Scorpion

Persoane care cred în ştiinţele oculte, în puteri paranormale şi care sunt atrase de tot ce este misterios şi necunoscut. Pun un puternic accent pe sexualitate, despre care cred că îi poate înălţa pe plan spiritual. Au, însă, dificultăţi în a-şi înţelege sentimentele, trăirile, ceea ce poate duce la dependenţă de alcool sau droguri.

Neptun în Săgetător

Acestor persoane le place să călătorească şi îşi pun multe întrebări legate de religie şi de filosofie. Au idealuri înalte, de aceea riscă să viseze prea mult: e important să îşi stabilească ţeluri realiste, pentru a nu descoperi că ideile pentru care luptă sunt utopice.

Neptun în Capricorn

Cei născuţi cu Neptun în Capricorn privesc viaţa destul de realist. Chiar şi atunci când visează la un anumit lucru, gândesc practic. Le este uşor să îşi transforme ideile în realitate. Sunt legaţi de valorile tradiţionale.

Neptun în Vărsător

Aceste persoane sunt foarte atrase de progresul tehnologic. Au idealuri înalte, dar care implică mai ales grupuri de persoane: visează la o reformă socială sau să facă lumea mai bună. Iubesc independenţa şi au deseori idei excentrice.

Neptun în Peşti

Persoane sensibile şi intuitive, care iubesc arta. Simt când alte persoane au probleme şi pot ajunge chiar la autodistrugere încercând să îi ajute pe ceilalţi. Au o fantezie dezvoltată şi cred în paranormal. Visează mult şi vă totul roz – de aceea sunt deseori păcăliţi sau deziluzionaţi, ceea ce poate duce la dependenţă de alcool şi droguri sau la încercarea de a fugi în alt mod de realitate (de exemplu uitându-se ore întregi la filme).

Abonează-te şi primeşti prin e-mail articolele noi:

Astrograma natală: Neptun în cele 12 case

error: Material protejat / opţiune dezactivată