Peşti (19 februarie – 20 martie): Personalitate, calităţi, defecte

Persoanele cu ziua de naştere între 19 februarie – 20 martie sunt născute în zodia Peşti. Iată care sunt caracteristicile acestei zodii.

Peşti: Semn mutabil, de apă.
Planeta dominantă: Neptun
Culori aducătoare de noroc: violet, verde marin (spre albastru)
Piatră preţioasă aducătoare de noroc: acvamarin
Metal aducător de noroc: cositor
Simbol: Două semicercuri, unite. Semicercul reprezintă în astrologie sufletul, dar şi deschiderea spre nou. În acest caz, semicercurile sunt îndreptate în direcţii diferite, simbolizând experienţele pe plan intern, psihologic şi pe cele de pe plan extern – care trebuie să se unească în armonie.

Persoanele născute în această zodie sunt foarte sensibile şi au o intuiţie foarte bună. Simt imediat când unei persoane nu îi merge bine şi li se va schimba şi lor starea de spirit. Peştii sunt visători, au o fantezie nemărginită şi, prin urmare, sunt şi foarte creativi. Idei bune le-ar putea veni mai ales prin intermediul viselor. Se simt atraşi de arte şi de tot ce ţine de spiritualitate.

Problema cea mai mare a nativilor este să supravieţuiască în lumea reală. Au tendinţa de a-şi imagina lumea ca fiind un loc frumos, lipsit de probleme. De aceea riscă să fie deseori dezamăgiţi de realitate. Acest lucru poate duce la introvertire, depresii şi probleme cu alcoolul sau cu drogurile.

Articol asemănător, care te-ar putea interesa:
Peştii şi dragostea

error: Material protejat / opţiune dezactivată