Pluton în cele 12 zodii, în astrograma natală

Pluton este planeta transformării, a renaşterii, dar şi a puterii. Zodia în care Pluton se afla la naşterea noastră indică felul în care ne transformăm, în care evoluăm, dar şi domeniul în care am putea avea anumite obsesii sau am putea duce lupte pentru putere.
Mai jos găseşti o listă cu tranzitul lui Pluton în perioada 1930 – 2030. Află în ce zodie se afla la naşterea ta, apoi citeşte semnificaţia acesteia.
Întrucât Pluton se deplasează foarte lent, dacă ai între 15-90 de ani, Pluton se află în astrograma ta în Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion sau Săgetător. Este, de exemplu, imposibil să fie poziţionat în Taur: ar însemna să ai în jur de 130 de ani.

Pluton în Berbec: Generaţie obsedată să deţină puterea şi să îşi impună punctul de vedere. Fire rebelă, impulsivă, agresivă. Când Pluton s-a aflat pentru ultima dată în Berbec, a fost perioada marilor revoluţii în Europa, în special în anul 1848.

Pluton în Taur: Persoane care muncesc mult şi pentru care posesiunile joacă un rol important. Însă tocmai în acest domeniu (avere, terenuri, etc.) pot să apară tot felul de probleme şi de lupte. Ultima dată când Pluton s-a aflat în Taur, au avut loc Războiul de Independenţă al României şi Războiul Civil American (Războiul de Secesiune).

Pluton în Gemeni: Nativii rămân “veşnic tineri”, sunt curioşi şi au o inteligenţă aparte. Nu este de mirare că, în perioada când Pluton a tranzitat ultima dată Gemenii, s-au făcut unele dintre cele mai importante invenţii ale omenirii: avionul, cinematograful, aspirina, banda rulantă, automobilul, motocicleta, tractorul, electrocardiograma, radioul, aspiratorul, cuptorul electric, maşina de spălat, radiografia, etc.

Pluton în Rac: Pentru aceste persoane, familia este foarte importantă, la fel şi siguranţa. Ţin la tot ceea ce este legat de cămin şi le este teamă să nu piardă aceste lucruri. Este oarecum de înţeles, având în vedere că, ultima dată când Pluton s-a aflat în Rac, au avut loc marea criză economică şi cele două războaie mondiale.

Pluton în Leu: Pentru aceste persoane, nevoia de a se exprima şi mai ales de a ieşi în evidenţă poate deveni o obsesie. Datorită faptului că pentru aceşti nativi siguranţa zilei de mâine nu este atât de importantă, cei născuţi cu Pluton în Leu au reprezentat “generaţia Woodstock”, care voia să se desprindă de vechile structuri. De asemenea, s-a constatat în acea perioadă o creştere a numărului naşterilor.

Pluton în Fecioară: Obsesia celor cu Pluton în Fecioară este legată de control. Doresc să controleze totul şi să cunoască toate detaliile. Persoane perfecţioniste şi care ar putea avea dificultăţi să gestioneze situaţia, atunci când apar probleme neprevăzute.

Pluton în Balanţă: Aceste persoane sunt puternic atrase sau chiar influenţate de artă. Sunt obsedate de găsirea unui echilibru. Le plac relaţiile sociale armonioase şi vor căuta un partener cu care pot discuta ca de la egal la egal. Nu le plac relaţiile superficiale şi nici nu se vor implica într-o legătură cu o persoană pe care nu o consideră ca fiind la acelaşi nivel (intelectual, financiar, etc.).

Pluton în Scoprion: Persoane cu o ambiţie puternică, pe care ar trebui să o folosească pentru a-şi controla pornirile. Sunt extrem de pasionale şi sexualitatea joacă un rol extrem de important pentru ele.

Pluton în Săgetător: Pentru cei născuţi cu Pluton în Săgetător, libertatea şi independenţa sunt extrem de importante. Dorinţa de a-şi lărgi orizontul cunoaşterii poate deveni o obsesie, indiferent că este vorba de religie, filosofie, călătorii sau alte metode de a învăţa.

Pluton în Capricorn: Copiii născuţi între 2008-2024 vor avea cu adevărat talentul de a schimba lumea şi ar putea fi foarte buni politicieni: aceste persoane au un simţul practic foarte dezvoltat, ţeluri realiste şi clar definite, precum şi forţa de a munci pentru a realiza ceea ce-şi propun. Munca ar putea deveni chiar o obsesie.

Pluton în Vărsător: După schimbările ce le vor face copiii născuţi cu Pluton în Capricorn, va fi interesant ce va face generaţia născută între 2024-2044, cu Pluton în Vărsător. Aceste persoane vor fi foarte inventive şi neconvenţionale. Obsesia lor va fi legată tocmai de transformare şi de evoluţia tehnicii.

Pluton în Peşti: Pentru generaţia cu Pluton în Peşti, structurile clasice nu mai sunt importante – vor căpăta o importanţă deosebită spiritualitatea, sacrificiul de sine şi conştiinţa colectivă.

error: Material protejat / opţiune dezactivată