Previziuni astrologice pentru luna iulie 2019

Mercur retrograd și două eclipse sunt cele mai importante evenimente astrologice ale lunii iulie. Iată previziunile astrologice pentru iulie 2019.

Ne așteaptă o lună fierbinte : nu doar din punct de vedere meteorologic, ci și privind relațiile. Mercur retrograd și două eclipse sunt cele mai importante evenimente astrologice ala lunii iulie.

Atenţie: În versiunea scrisă, găseşti doar cele mai importante tranzite ale lunii. Pentru a afla informaţiile complete, despre toate aspectele, te rog să vizionezi videoclipul de mai jos:

1 iulie: Marte în Leu

Luna începe cu trecerea lui Marte din Rac în Leu, în 1 iulie. Urmează o perioadă în care suntem foarte determinați să ne atingem scopurile. E important acum să ne urmăm inima. Avem șanse să realizăm multe, cu condiția ca ceea ce facem să facem cu pasiune. De asemenea, proiectele care necesită multă creativitate sunt influențate în mod pozitiv.

E o perioadă bună și pe plan romantic. Unele persoane care poate se temeau să facă un anumit pas, acum au curajul să încerce să cucerească persoana iubită. Pe plan sexual, vom fi mult mai activi și mai pasionali / mai ales după 28 iulie, când nu doar Marte, ci și Venus se va afla în Leu.

Partea mai puțin plăcută a lui Marte în Leu este că aduce temperaturi foarte ridicate, posibil chiar incendii forestiere din cauza arșiței.

2 iulie: Lună nouă în Rac și eclipsă totală de Soare

În data de 2 iulie, se formează Lună nouă în Rac și va fi și o eclipsă solară totală. Aceasta va putea fi urmărită doar în America de Sud, dar, pentru astrologi, ea e importantă indiferent de locație. Practic, eclipsa ne face să simțim Luna nouă de 3-4 ori mai puternic.

Familia va juca un rol foarte important în această zi. Începem un capitol nou în viața de familie, poate un proiect nou privind căminul. Dar și alte proiecte, de exemplu pe plan profesional, pot fi încununate de succes, dacă familia ne ajută. Cei care caută un job ar putea avea acum succes. Vă recomand să apelați eventual la familie pentru a vă ajuta să căutați un loc de muncă.

3 iulie: Venus în Rac

Tot despre familie vorbește și Venus, care trece în 3 iulie în Rac. Devenim mult mai atenți cu cei dragi, dorim să îi protejăm și să fim aproape de ei. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a ne înfrumuseța căminul, de exemplu cumpărând un tablou nou sau renovând locuința.

7-31 iulie: Mercur retrograd

Începând cu data de 7 iulie, Mercur este retrograd, timp de trei săptămâni. Mișcarea retrogradă începe în Leu, după care Mercur revine în zodia Racului.

Cât timp Mercur e retrograd, vă recomand să nu semnați contracte, să nu cumpărați lucruri scumpe și să fiți atenți la comunicarea cu cei din jur. Certuri apar mai ales în cuplu sau cu copiii.

Cum și Marte se află în Leu, ne simțim prea siguri pe forțele proprii, iar asta ne face să acționăm impulsiv. La fel, suntem puțin mai aroganți, iar combinația cu Mercur retrograd va duce la conflicte, dacă nu ne controlăm orgoliul.

Toată perioada cât Mercur e retrograd, dar în special până în 19 iulie, nu este favorabilă pentru nunți sau pentru a începe relații noi. În schimb, s-ar putea să avem succes dacă dorim o relație cu o persoană pe care o cunoaștem de mai multă vreme sau dacă vrem să ne împăcăm cu cineva.

16 iulie: Lună plină în Capricorn și eclipsă lunară parțială

În 16 iulie, se formează Lună plină în Capricorn și a doua eclipsă din iulie, o eclipsă parțială de Lună. Din nou, influența pe care o are de obicei Luna plină va fi aplificată, din cauza eclipsei. Este o zi în care ducem la capăt un proiect sau culegem roadele unor acțiuni. Este vorba mai ales despre evoluția personală, despre a recăpăta autocontrol, dar și despre familie. Întrucât Luna este foarte aproape de Pluton, trebuie să ne confruntăm și cu diverse temeri, subiecte ascunse sau sentimente care ne provoacă un disconfort. Pe de altă parte, însă, dacă ne-am certat cu șeful, cu părinții sau altă persoană cu autoritate, acum s-ar putea rezolva conflictul.

19 iulie: Mercur retrograd revine în Rac

În 19 iulie, Mercur retrograd revine în Rac, zodie în care s-a mai aflat între 4 și 27 iunie. Anumite teme legate de familie care ne-au preocupat atunci revina cum în actualitate. Din cauza acestor teme dar și a altora care apar, se ajunge la ceartă cu membrii familiei, între 19 și 31 iulie. Dacă, în schimb, v-ați certat mai demult cu cineva din familie, în special în luna iunie, acum probabil vă veți împăca.

Până la finalul lui iulie, vă recomand să nu semnați contracte care privesc locuința, să nu vă mutați, să nu faceți renovări și să nu cumpărați obiecte scumpe pentru în casă.

23 iulie: Soare în Leu

Soarele trece în Leu în data de 23 iulie. Urmează o perioadă în care distracția este pe primul plan. Dorim să scăpăm de responsabilități și de problemele de zi cu zi și să ne recreem. Fiind și Marte în această zodie, relațiile sexuale devin sunt în centrul atenției noastre. Acum reste important să ne urmăm inima.

28 iulie: Venus în Leu

În 28 iulie, Venus intră și ea în Leu. Relațiile romantice și cele sexuale devin acum și mai importante. Chiar și persoanele singure și care poate nu obișnuiesc să iasă la întâlniri au acum poftă să cunoască pe cineva și să înceapă o relație, chiar dacă doar de natură sexuală. Cei care trăiesc deja într-un cuplu au parte acum de o perioadă plină de pasiune, relația lor se îmbunătățește. Indiferent că mergem cu persoana iubită sau singuri, ne va face mai multă plăcere să vizităm instituții de cultură sau să participăm la diverse activități creative.

31 iulie: Mercur direct

La finalul lunii, în data de 31, Mercur revine în mișcare directă. De acum, putem semna din nou contracte și comunicarea cu cei din jur se îmbunătățește. Dacă, în luna iulie, ați așteptat o decizie, dar a fost amânată, trebuia să primiți unele acte sau pachete și nu le-ați primit, dacă s-a stricat mașina sau un aparat electro-casnic, problemele încep acum să se rezolve.

error: Material protejat / opţiune dezactivată