Previziuni astrologice pentru luna iunie 2019

Află din acest articol care sunt previziunile astrologice pentru iunie 2019.

Adevăr şi minciună, realitate şi iluzie – acestea sunt temele principale ale lunii iunie 2019.
Atenţie: În versiunea scrisă, găseşti doar cele mai importante tranzite ale lunii. Pentru a afla informaţiile complete, despre toate aspectele, te rog să vizionezi videoclipul de mai jos:

3 iunie: Lună nouă în Gemeni

În data de 3 iunie, Luna nouă în Gemeni aduce îmbunătăţiri privind comunicarea. E posibil să primim în această zi informaţii care ne ajută să ne schimbăm o opinie sau poate le comunicăm noi prietenilor că ne-am schimbat într-un fel sau altul. Este o zi bună pentru a ieşi în oraş, pentru a scrie scrisori sau articole, pentru a găsi noi modalităţi de a ne exprima. Dacă doreşti să începi un curs de limbi străine, de marketing, de retorică – acum e momentul potrivit. De asemenea, aceasta e o zi bună pentru a purta discuţii care, în altă zi, ar putea fi problematice.

4 iunie: Mercur în Rac

Mercur intră, în 4 iunie, în zodia Racului. Gândirea noastră devine mai profundă, iar gândurile ne sunt îndreptate mai mult spre familie şi spre persoanele iubite. În acelaşi timp, ne va fi greu să rămânem raţionali şi obiectivi, pentru că gândirea ne va fi puternic influenţată de sentimente.

9 iunie: Careu în T Soare-Jupiter-Neptun

Ziua de 9 iunie este ceva mai dificilă. Deşi nu este la grad perfect, vom simţi influenţa careului în T care se formează între Soare, Jupiter şi Neptun. Soarele şi Jupiter se află în opoziţie şi formează fiecare câte o cuadratură cu Neptun. Indiferent cât de siguri suntem că vom avea succes, e important să nu ne aruncăm cu capul înainte în proiecte noi. Acest aspect ese înşelător: avem impresia că putem muta şi munţii din loc, dar se va dovedi că nu am apreciat bine situaţia.

9 iunie: Venus în Gemeni

Tot în data de 9 iunie, Venus trece în Gemeni. Urmează 3-4 săptămâni în care vom fi mai comunicativi şi mai sociabili, dar şi mai predispuşi să ne înşelăm partenerul sau partenera. Venus în Gemeni vrea diversitate şi, în plus, ne conferă mult şarm care ne ajută să cucerim persoane de sexul opus. Să nu uităm că şi careul în T ne face prea încrezători în forţele proprii, ceea ce ne creează falsa impresie că putem începe o relaţie extraconjugală fără ca acest lucru să se afle.
Persoanele singure ar putea începe o nouă relaţie. E important să nu intervină niciodată monotonia, altfel această relaţie nouă va fi de scurtă durată.

16 iunie: Careu Jupiter-Neptun

Pe plan mondial, acest tranzit (care durează aproximativ nouă luni) face ca partidele politice extremiste, cu o doctrină naţionalistă şi/sau care promovează ura faţă de anumite grupuri entice, religioase etc. să capete tot mai multă putere.
Pe plan personal, apar din nou probleme legate de deziluzii. Poate aflăm că ne-am păcălit singuri privind un anumit lucru – sau poate avem o părere complet greşită privind situaţia actuală.

17 iunie: Lună plină din Săgetător

Despre adevăr şi iluzie vorbeşte şi Luna plină din Săgetător din data de 17 iunie. Scoate la iveală lucruri care până acum ne erau ascunse. E important ca, în această zi, să spunem adevărul şi să fim pregătiţi să aflăm, la rândul nostrum, adevărul. Persoanele care s-au ocupat de înşelătorii ar putea avea acum probleme cu legea.

18 iunie: Saturn sextil Neptun

Ziua de 18 iunie aduce multă claritate. Începem, în sfârşit, să vedem lucrurile mai clar şi realist. Ne luăm timp pentru a analiza informaţiile primite în ultima vreme şi eventual pentru a discuta cu persoanele implicate. Iar asta ne ajută să distingem mai bine ce e real şi ce e doar o iluzie.

În aceeaşi zi se formează şi conjuncţia Mercur-Marte, care ne face mintea mai ageră. În afară de sextilul Saturn-Neptun, şi acest lucru ne ajută să facem anumite legături şi să înţelegem mai bine situaţia. Pe partea negativă, vom fi tentaţi să luăm decizii pripite. Sfatul meu este: indiferent la ce concluzii ajungeţi în această zi, nu decideţi nimic în grabă sau la nervi.

21 iunie: Soare în Rac, Neptun retrograd

În 21 iunie, Soarele va trece în zodia Racului, făcându-ne mai sensibili, mai emotivi decât suntem în alte perioade. Atenţia ni se îndreaptă către cămin, către familie şi către persoanele pe care le iubim.
Tot despre sensibilitate vorbeşte şi Neptun în Peşti, care în aceeaşi zi intră în mişcare retrogradă. Până în luna noiembrie, când Neptun redevine direct, vom putea conta mai mult pe intuiţia noastră şi pe puterea de a ne autoanaliza.

23 iunie: Careu în T Venus-Jupiter-Neptun

Un careu în T asemănător cu cel din 9 iunie se formează şi în 23 iunie. Nici acum nu este la grad perfect, dar influenţa tot i-o simţim. De data aceasta, locul Soarelui este luat de Venus. Încrederea excesivă în forţele proprii se manifestă în special în relaţiile amoroase şi în ceea ce priveşte situaţia financiară. Acest lucru ar putea duce la desfrâu şi la încălcarea anumitor limite morale. Pe plan romantic, s-ar putea să iasă la iveală un secret al persoanei iubite sau ne formăm o părere greşită despre aceasta. Dacă începem acum o relaţie extraconjugală, secretul va ieşi în curând la iveală. Iar persoanele singure ar fi bine să nu înceapă taman în această zi o relaţie nouă.

Atenţie şi la modul în care cheltuiţi banii. Vă recomand să nu va faceţi iluzii privind nişte bani care vi se promit şi să nu cumpăraţi lucruri scumpe. S-ar putea ca raportul calitate-preţ să nu fie corect sau din alte motive să vă înşelaţi când faceţi investiţia.

27 iunie: Mercur în Leu

Din 27 iunie, Mercur se va afla în Leu. O perioadă bună pentru a ne concentra asupra ţelurilor propuse. Avem mai multă încredere în forţele proprii şi nu ne temem să acţionăm. În plus, suntem mai convingători în discuţiile cu ceilalţi, ceea ce ne ajută să avansăm privind planurile noastre.
În aceeaşi zi, Soarele formează sextil cu Uranus, aducând veşti bune. E o zi excelentă pentru a face ceva nou, ieşit din comun. O zi bună pentru a descoperi locuri, oameni şi lucruri noi. Dar şi pentru a fi cât mai creativi. În combinaţie cu Mercur în Leu, acest sextil ne aduce unele idei inovatoare care ne ajută să ne atingem ţelurile.

În luna iunie vom fi, deci confruntaţi cu realitatea. Ies la iveală diverse lucruri care ne arată în ce fel am privit până acum realitatea în mod distorsionat. Vă doresc o lună minunată şi stele cu noroc!

error: Material protejat / opţiune dezactivată