Previziuni astrologice pentru luna mai 2019

Relațiile interumane, romantismul și sexualitatea vor fi temele principale ale lunii mai. Află din acest articol care sunt previziunile astrologice pentru mai 2019.

Important: În versiunea scrisă, menţionez doar cele mai importante tranzite. Pentru a afla informaţiile complete, îţi recomand să urmăreşti videoclipul de mai jos.

5 mai: Lună nouă în Taur

În data de 5 mai, Luna nouă în Taur ne îndeamnă să ne reevaluăm relația cu banii și cu valorile materiale. E momentul să ne dăm seama ce ne face cu adevărat fericiți : aduc banii fericirea sau putem să ne bucurăm și de lucrurile mărunte pe care ni le aduce viața ? Este o zi bună pentru a face unele schimbări. Acum ne facem planuri realiste și creăm o fundație solidă pentru viitor.

6 mai : Mercur trece în Taur

În data de 6 mai, Mercur trece în zodia Taurului și ne face să ne gândim mai mult la atingerea anumitor ţeluri. Gândirea ne va fi mult mai practică şi ne va interesa să atingem o anumită siguranţă. Planurile noastre nu vor fi utopice, ci concrete şi uşor de pus în aplicare. Fiecare detaliu va fi bine gândit înainte de a se trece la acţiune. Dacă aveţi de semnat vreun contract, şansele sunt bune ca parteneriatul să fie de lungă durată. Acest tranzit e benefic și pentru negocierea unui contract privind o tranzacție imobiliară.

15 mai : Venus trece în Taur

Romantismul devine foarte important după data de 15 mai, când Venus intră în Taur. Vom tânji după tandrețe și dorim să petrecem mai mult timp cu persoana iubită. Mai ales ieșirile în natură sau la restaurant, precum și gătitul împreună ne vor face o plăcere deosebită în a doua jumătate a lunii. Persoanele singure vor fi atrase de cineva cu valori morale solide și/sau care le pot oferi siguranță materială. Partea mai puțin plăcută a acestui tranzit este că devenim prea posesivi.

Pe plan financiar, este o perioadă bună pentru cine dorește să investească pe termen lung sau să cumpere obiecte scumpe, cum ar fi bunurile imobiliare sau operele de artă.

16 mai : Marte trece în Rac

Marte trece în Rac în data de 16 mai. Combinația dintre Venus în senzualul Taur și Marte în pasionalul Rac va face ca a doua jumătate a lunii mai să fie foarte intensă pe plan sexual.

În ceea ce privește alte tipuri de relații, însă, pot să apară unele probleme când Marte e în Rac. Avem tendința de a evita confruntările, preferând să ne reprimăm sentimentele. Acest lucru poate duce la frustrare, iar frustrarea ne-o descărcăm cel mai probabil asupra membrilor familiei. Ideal ar fi să ne folosim surplusul de energie negativă pentru a face treabă sau reparaţii prin casă. Putem rezolva multe lucruri ce ţin de familie şi de cămin, dacă reuşim să ne îndrepte energia spre diverse treburi casnice, în loc să ne certe fără sens cu persoanele dragi.

18 mai: Lună plină în Scorpion

Pe de-altă parte, în aceeași zi se formează Luna plină în Scorpion, care nu se mulțumește cu relații superficiale. Vom căuta o puternică legătură emoțională și spirituală cu cei din jur. De asemenea, Luna plină în Scorpion are o putere transformatoare, ne ajută să evoluăm.

21 mai : Soarele și Mercur trec în Gemeni, Soare conjuncție Mercur

În 21 mai, Soarele și Mercur trec în Gemeni, unde formează o conjuncție. Urmează o perioadă bună pentru tot ce ține de studiu, deci mai ales pentru persoanele care au de dat examene. Dar asta nu înseamnă să stăm în casă : acest tranzit ne îndeamnă să ieșim în lume, să comunicăm cu alte persoane, să facem o excursie. În ultima parte a lunii, vom fi cam agitați, grăbiți şi ne va fi greu să ne concentrăm. În schimb, vom acumula uşor informaţii. De asemenea, vom fi mai sociabili, ne vom exprima mai uşor şi avem şanse bune să obţinem ceea ce dorim în cadrul unor negocieri. E o perioadă bună în special pentru jurnalişti, scriitori și comercianți.

error: Material protejat / opţiune dezactivată