Previziuni astrologice pentru noiembrie 2023

Din perspectiva astrologică, noiembrie este mai liniștit decât luna trecută, dar totuși interesant. Iată prognoza pentru noiembrie 2023.

După câteva surprize cauzate de cele două eclipse din octombrie, în noiembrie vom primi multă iubire de la Venus în Balanță, iar tranzitele și aspectele care au loc în Scorpion ne dau puterea de a ne transforma. Iată previziunile astrologice pentru noiembrie 2023. (Separat, am publicat o listă cu cele mai importante tranzite și aspecte în noiembrie 2023.)

Tensiuni în prima săptămână din noiembrie

Pe 3 noiembrie, cineva ți-ar putea răni orgoliul sau tu ai putea răni pe cineva. Cu toții vom fi destul de aroganți în această zi, dar ar trebui să încercăm să ascultăm și ideile altor persoane. Dacă cineva îți oferă ajutor, acceptă-l – dar ai în vedere intențiile reale ale acelei persoane. În această zi, ne lăsăm ușor înșelați de alte persoane sau descoperim adevărul despre o anumită chestiune. În general, este o zi proastă pentru întâlniri importante sau pentru luarea deciziilor importante, deoarece s-ar putea să nu înțelegem corect situația sau intențiile altor persoane. De asemenea, s-ar putea să ne dorim noi să păstrăm ceva secret.  Acum, este important să nu te abați de la propriile convingeri.

Situația rămâne tensionată în următoarele două zile. Pe 4 noiembrie, ne simțim puțin neliniștiți și suntem și frustrați pentru că trebuie să ne schimbăm brusc planurile. Din acest motiv și eventual din cauza unei știri neașteptate, reacționăm agresiv și am putea să ne certăm cu cineva. Este o zi în care ar trebui să ai un program flexibil și să îți păstrezi calmul.

În 5 noiembrie, cu toții ne vom confrunta cu așteptările noastre. Unii dintre noi vor trebui să accepte faptul că nu își pot atinge obiectivele – dar asta se datorează probabil faptului că ne-am stabilit obiective prea înalte. Ai putea simți dezamăgire acum, pentru că visul tău pare să plesnească ca un balon de săpun, dar nu ar trebui să renunți la el! Dacă țelurile tale erau utopice, trebuie doar să le ajustezi, astfel încât ele să fie realiste.

Venus trece în Balanță

Am vești mai bune pentru zilele de 7 și 8 noiembrie. În aceste zile, comunicarea cu alte persoane va fi îmbunătățită, la fel și creativitatea ta. Dacă trebuie să negociezi un contract sau să ai o întâlnire importantă, fă acum aceste lucruri. De asemenea, vei simți o influență pozitivă asupra relațiilor tale romantice sau personale și poate chiar asupra finanțelor tale.

Pe 8 noiembrie, Venus, planeta care domină asupra dragostei și banilor, trece în Balanță. În următoarele săptămâni, te poți aștepta să observi o schimbare pozitivă în orice fel de relație – fie că este vorba de una romantică, de prietenie sau de un parteneriat de afaceri. Te vei simți mai echilibrat(ă) și te vei concentra pe armonie și corectitudine. Mai ales dacă ești single, ar trebui să ieși și să socializezi. Trebuie să ții cont doar de un lucru: chiar dacă vrei să le faci pe plac tuturor sau să atragi atenția lor, nu ar trebui să te prefaci a fi altcineva.

La nivel global, sper că acest tranzit va duce la relații diplomatice mai bune. Lumea are nevoie de mai multă dragoste, înțelegere și pace – iar Venus în Balanță ne-ar putea ajuta să realizăm acest lucru.

Previziuni astrologice pentru noiembrie 2023

9 noiembrie este o zi excelentă pentru toate activitățile care necesită gândire clară. Dacă trebuie să analizezi ceva, să scrii un document sau să faci planuri, aceasta ar fi o zi bună pentru asta. Ești disciplinat(ă) acum și nu vei amâna lucrurile la fel de mult ca în alte zile. Ziua de 9 noiembrie, precum și în perioada începând cu 10 noiembrie vor fi bune pentru învățat. Toți cei care trebuie să susțină un examen sau să participe la un curs vor fi influențați pozitiv. Trebuie doar să ai puțină răbdare: în 10 noiembrie, ne vom simți cu toții puțin deprimati, de exemplu pentru că aștepăm un mesaj, pentru că simțim anumite restricții sau avem o ceartă cu șeful. Dar această zi va trece repede și ne putem bucura de lucrurile noi pe care avem oportunitatea să le învățăm.

Este important să îți păstrezi calmul în 11 noiembrie. S-ar putea să apară unele obstacole sau să-ți schimbi planurile brusc. Sunt posibile conflicte, așa că nu provoca alte persoane și stai departe de oameni agresivi. Ai grijă să nu te rănești, deoarece există un risc mai mare de accidente în această zi. Atâta timp cât îți organizezi programul flexibil și poți să te adaptezi rapid la schimbările bruște, lucrurile ar trebui să meargă bine.

Lună nouă în Scorpion în 13 noiembrie 2023

Luna Nouă în Scorpion din 13 noiembrie este în conjuncție cu Marte și în opoziție cu Uranus. Așteaptă-te la unele surprize sau o schimbare de planuri în această zi. Încearcă să îți păstrezi calmul: vom gândi cu toții foarte subiectiv, vom fi neliniștiți, irascibili și ne-am putea certa cu cineva. Pentru a folosi această zi în cel mai bun mod, gândește-te la ce ai putea schimba la tine sau cum ai putea să-ți controlezi mai bine reacțiile.

O zi mult mai bună va fi 15 noiembrie. Poți primi vești bune și vei avea conversații plăcute. Este o zi bună pentru negocieri și pentru discuții care te pot ajuta să câștigi bani.

Chiar dacă vei avea mai puțină energie pe 17 noiembrie, aceasta este o zi bună. Dacă trebuie să iei decizii importante, poți să te bazezi acum mai mult decât de obicei pe intuiția ta. Vei recunoaște ce trebuie să faci pentru a-ți atinge scopurile și vei face câțiva pași în această direcție. În general, în această zi avem parte de bună-dispoziție, calm și mulțumire de tine.

Ambiție și Marte în Săgetător

Lucrurile se schimbă, însă, în 18 noiembrie. Vei avea acum multă energie și ambiție, dar s-ar putea să devii puțin agresiv(ă). În loc să te cerți cu alte persoane, folosește-ți energia pentru a rezolva sarcini care implică efort fizic sau fă sport.

O energie similară va fi și pe 20 noiembrie. Suntem foarte hotărâți și disciplinați, așa că este o zi bună pentru a face treabă. Dacă ceva sau cineva te ține în loc să evoluezi, poți decide acum să rupi legătura cu acea persoană sau să schimbi situația.

În 22 noiembrie, vrei și ai suficientă energie să faci aproape orice pentru a-ți atinge scopurile. Dacă apar probleme, știi ce trebuie să ajustezi pentru a face lucrurile să funcționeze. Persoanele aflate în poziții superioare și sportivii vor beneficia cel mai mult de energia acestei zile, dar vom fi cu toții foarte disciplinați și capabili să rezolvăm sarcini dificile. Și tocmai asta îți recomand să faci: rezolvă acum cât mai multe lucruri posibil, altfel s-ar putea să ai unele probleme a doua zi.

Pe 23 noiembrie, va trebui să te confrunți cu întârzieri și obstacole. În același timp, împrejurările te vor obliga să faci ceva ce nu dorești. De fapt, nu vei avea chef să faci mai nimic, deoarece nivelul tău de energie va fi scăzut. Recomandarea mea este să rezolvi sarcinile dificile înainte de această zi. În acest fel, nu se adună multă treabă și nu vei avea mult de lucru pe 23.

Marte intră în Săgetător în 24 noiembrie. Cât timp planeta acțiunii și a ambiției rămâne aici, vom avea nevoie de mai multă aventură în viața noastră. Ai nevoie de ceva nou de făcut, cum ar fi începerea unui proiect nou, o călătorie sau să înveți lucruri noi – deoarece te vei plictisi mai ușor decât de obicei.

În general, este un moment bun pentru a începe ceva nou, dar cel puțin pe 25 ar trebui doar să faci planuri și să le puni în aplicare mai târziu. În această zi, vei avea mai puțină energie sau apar unele obstacole. Nu lăsa frustrarea să te cuprindă, nu te certa cu alte persoane, dar nici nu îndrepta furia către propria persoană. Așa cum am spus: ar fi cel mai bine să faci planuri acum și să acționezi mai târziu.

Lună plină în Gemeni în 27 noiembrie 2023

În 27 noiembrie, ne vom simți puțin debusolați. Avem Lună plină în această zi, dar și Mercur și Neptun formează un pătrat. Probabil vei primi știri sau multe informații, dar vor fi puțin confuze. Deoarece nu poți gândi foarte clar acum, îți recomand să nu iei decizii importante în această zi. Ceea ce se întâmplă acum te poate afecta până în ianuarie 2024, așa că acordă atenție în special modului în care comunici. Aceasta ar fi o zi bună pentru a ieși și a socializa, dar numai dacă ai grijă ce spui și eviți să mințiți și să consumi prea mult alcool.

error: Material protejat / opţiune dezactivată