Previziuni astrologice pentru octombrie 2023

În luna octombrie au loc două eclipse care ne vor influenţa pe plan personal, dar au efect şi asupra politicii mondiale.

Cu două eclipse care au loc în octombrie, acesta va fi un lună interesantă din perspectivă astrologică. Cele două eclipse marchează sfârșitul unui ciclu care a început în noiembrie 2021 și vor avea un efect semnificativ, în special asupra politicii mondiale. Găseşti mai multe informaţii despre asta la finalul articolului, dar hai să vorbim mai întâi despre celălalte tranzite.

Previziuni pentru prima jumătate a lunii

Pe 2 octombrie, vor exista unele probleme de comunicare și neînțelegeri. Nu putem gândi foarte clar și ne este dificil să ne concentrăm. Ar trebui să ai grijă unde pui cheile, telefonukl mobil sau alte obiecte, deoarece le poţi pierde.

Dacă ai de făcut lucruri care necesită putere de concentrare, este mai bine să le faci pe 3 octombrie, când ne putem concentra mult mai bine. Acesta este, de asemenea, o zi mai bună pentru întâlniri și discuții importante. S-ar putea chiar să întâlneşti pe cineva care îţi va influența modul de gândire.

Începând din 5 octombrie și până pe 22 octombrie, suntem mai dispuși decât în alte perioade să facem compromisuri. Căutăm armonie și nu vrem să supărăm pe nimeni. Pe partea negativă, ne va fi mai dificil să luăm decizii și chiar atunci când o facem, ne vom întreba mereu dacă decizia a fost corectă.

Chiar dacă ne dorim armonie, pe 9 octombrie pot apărea unele probleme și lupte pentru putere. Diverşi factori externi ne împiedică să ne atingem scopurile sau cel puțin asta e impresia noastră. Din frustrare, am putea să ne certăm cu cineva. Acesta este o zi care ar putea aduce unele schimbări și o transformare interioară, dar numai dacă suntem flexibili, dacă suntem capabili să ne adaptăm rapid și dacă nu ne implicăm în conflicte. Evită situațiile periculoase și persoanele violente.

Începând cu 9 octombrie și până la sfârșitul lunii, ar fi bine să ne dedicăm unor activități care ne ajută să ne îmbunătățim sănătatea sau aspectul. Persoanele care au afaceri legate de fitness, sănătate sau nutriție ar putea avea mai mult succes și să câștige mai mulți bani în această perioadă. Vorbind despre bani, modul nostru de gândire va fi mai practic, ceea ce înseamnă că vom gândi de două ori înainte de a cheltui bani și probabil ne vom analiza mai atent finanțele. În relații, ne vom exprima, de asemenea, dragostea într-un mod practic. Nu vom vorbi doar despre dragoste și nu doar zicem că iubim pe cineva, ci vom face gesturi frumoase pentru acele persoane, cum ar fi să le ajutăm să rezolve diverse sarcini. Este o perioadă în care ne simțim împliniți dacă îi ajutăm pe alţii. Singura problemă este că avem tendința să şi criticăm. Deci ține minte: dacă doreşti să faci un gest frumos, fă-l – dar nu reacționa urât dacă persoana nu arată imediat recunoștință. De asemenea, dacă tot vorbim despre criticat: nu critica nici propria persoană.

Am spus că este o perioadă în care ne bucurăm să facem lucruri pentru cei din jur. Cu toate acestea, pe 10 octombrie, am putea simți că suntem copleșiți de angajamentele și obligațiile noastre. Avem, de asemenea, impresia că alte persoane ne resping și suntem într-o dispoziție proastă. Ar fi mai bine să petrecem puțin timp singuri, dar să şi folosim acel timp: de exemplu intrând în legătură cu fiinţa noastră interioară.

Am menționat, de asemenea, că avem tendința să criticăm pe toată lumea. Mai ales pe 11 și 14 octombrie, există un risc mai mare de a răni alte persoane sau de a fi răniți. Acest lucru se poate referi la corpul nostru, la mici accidente, dar mai ales la psihicul nostru. Acordă o importanţă mai mare felului cum vorbeşti cu persoanele din jurul tău. Dacă cineva te critică, încearcă să nu reacționezi exagerat şi să nu crezi că ai întotdeauna dreptate. Mai ales pe 14 octombrie, câștigi mult dacă ceri ajutor sau sfaturi. Lasă aroganţa şi orgoliul deoparte!

Începând cu 12 octombrie, ne vom gândi mai mult la ţelurile noastre în viață și mai ales dacă ele sunt cu adevărat ceea ce ne dorim. Vom avea multă ambiție și energie pentru a ne atinge obiectivele – dar trebuie să știm mai întâi care sunt acestea.

 O zi excelentă pentru a începe să îţi pui planurile în aplicare este 13 octombrie, când vei avea multă energie și autodisciplină. În această zi poți rezolva sarcini enervante pe care le-ai amânat. Per ansamblu, această zi ne oferă o șansă de a avansa dacă o folosim într-un mod pozitiv. Partea negativă este că suntem puțin prea ambițioși și gata să ne certăm cu alte persoane sau să le manipulăm pentru a obține ceea ce vrem.

Eclipsa solară din 14 octombrie 2023

Pe 14 octombrie, va avea loc o eclipsă solară. La sfârșitul articolului, voi scrie despre efectul pe care cele două eclipse din octombrie îl vor avea asupra politicii mondiale. Dar ele ne vor influența, desigur, și pe plan personal. În 14 octombrie, accentul este pus pe toate tipurile de relații. Mai întâi de toate, pe căsătorie și relațiile romantice, dar și pe prietenii, parteneriate de afaceri și așa mai departe. În această zi, am putea simți că ne pierdem puterea, că nu mai deţinem controlul. Am putea răni alte persoane prin ceea ce spunem sau cineva ne-ar putea răni cu cuvintele sale. Cuplurile care au avut probleme ar putea decide să se despartă sau ceva va declanșa o decizie importantă care va veni mai târziu. Efectul eclipselor se poate simţi până la 6 luni, deci urmăreşte cu atenţie ce se întâmplă în această zi în legătură cu relațiile și contactele tale sociale. Aceste evenimente te pot influența până în primăvara anului 2024.

Cum te influenţează eclipsele şi horoscop lunar

Dacă doreşti să afli mai multe despre cum influențează eclipsele din octombrie zodia ta, poate vrei să vezi horoscopul pe care îl voi publica pe platformele Patreon şi Ko-Fi. Din noiembrie, voi publica pe aceste platforme şi horoscopul lunar, deci te rog să mă urmăreşti şi acolo. Pentru prețul unei căni de cafea, primeşti acces la horoscopul lunar și la alte conținuturi exclusive.

Patreon: Astrology with Beatrice

Ko-Fi: Astrology with Beatrice

Astrology with Beatrice
Astrology with Beatrice – profilul meu pe platforma Patreon

Previziuni pentru a doua jumătate a lunii

Acum, să vedem ce se întâmplă mai târziu pe parcursul lunii.

Dacă trebuie să scrii e-mailuri și alte texte sau să participi la discuții importante, 20 octombrie ar fi o zi bună să faci asta. Gândirea noastră este îmbunătățită, deci este un moment potrivit pentru a ne ocupa de chestiuni importante, cum ar fi plata facturilor sau negocierea unui contract.

Pe de altă parte, 21 octombrie nu ar fi deloc bun pentru astfel de sarcini. Este o zi marcată de lupte de putere și conflicte. Ne vom simţi frustrați sau neputincioși pentru că trebuie să acceptăm o situație care nu ne place. În această zi, este important să îţi controlezi sentimentele și reacțiile. Chiar dacă situația nu îţi convine, încearcă să te adaptezi sau să vezi totul într-o lumină pozitivă.

Și nu dispera: deja pe 22 octombrie te vei simți mult mai bine. În această zi, ne bucurăm de viață, primim multă dragoste de la alte persoane, ne putem concentra mai bine și suntem autodisciplinați. Este o zi bună pentru a găsi soluții, pentru a planifica în avans și pentru negocieri. Începând din această zi și pentru cel puțin o lună, vom înțelege lucrurile mai bine, suntem curioși și vrem să aflăm lucruri ascunse. Dacă trebuie să iei o decizie riscantă, ar trebui să analizezi situația în această zi, deoarece recunoşti mai bine posibile capcane. Orice planificăm să facem în această zi, este foarte important să devenim activi. Nu aștepta doar să se întâmple lucruri, ci pune-le tu în mişcare. Chiar și simplul fapt de a ieși și de a întâlni oameni poate aduce beneficii. Foloseşte energia pozitivă a acestei zile!

24 octombrie este încă o zi bună, de data aceasta în special pentru finalizarea sarcinilor dificile sau enervante. Putem să ne concentrăm mai bine, suntem răbdători și disciplinați. Este o zi perfectă pentru întâlniri, în special cu persoane mai în vârstă sau cu șeful tău, și o zi bună pentru a face curăţenie în casa ţi în mintea noastră.

Eclipsa lunară din 28 octombrie

A doua eclipsă din octombrie, de data aceasta o eclipsă lunară, va avea loc pe 28. Dintr-o perspectivă personală, ar fi cel mai bine să participi la activități spirituale în această zi. Este important să găsim un echilibru: intuiția noastră va fi îmbunătățită, dar în același timp avem tendința de a deveni aroganți și de a ne supraevalua abilitățile. Putem obține un succes mare, dar doar dacă ne recunoaștem limitele și acționăm cu grijă. Pe plan mai larg, această eclipsă și tranzitele care au loc în această zi cresc riscul unor dezastre naturale sau condiții meteorologice extreme, în special inundații, cutremure sau alunecări de teren. Menţionez aici din nou că efectul eclipsei poate fi simţit până la 6 luni dupa ziua în care a avut loc eclipsa.

Octombrie se încheie în mod pozitiv

Pe 29 octombrie, mintea noastră este foarte activă, dar avem și multă energie pentru a ne urmări obiectivele. Cu toate acestea, nu ar trebui să acționăm impulsiv. Avem așteptări utopice; ne simțim în competiție cu oamenii din jurul nostru și avem tendința de a ne suprasolicita. Atâta timp cât nu încercăm să grăbim lucrurile și nu devenim prea aroganți sau egoiști, aceasta ar trebui să fie o zi bună.

Luna se încheie în mod pozitiv: pe 31, suntem foarte creativi, ceea ce ne va ajuta și să rezolvăm diverse probleme sau sarcini. Am putea avea o surpriză plăcută, în special în ceea ce privește finanțele. Și nu în ultimul rând: relațiile beneficiază mult de tranzitele acestei zile. Este o zi bună pentru a ieși, a socializa și a cunoaște oameni noi. Mai ales dacă eşti single, este o idee bună să ieşi din casă, deoarece ai putea întâlni o persoană interesantă.

Influenţa eclipselor pe plan mondial

Acum știi cum ne vor influența planetele în octombrie la nivel personal. Dar am promis că voi oferi mai multe detalii despre efectul pe care cele două eclipse îl au asupra politicii mondiale – așa că hai să discutăm despre asta. Cele două eclipse din octombrie vor avea loc pe axa Taur – Scorpion și sunt ultimele dintr-o serie de șapte eclipse care au avut loc pe această axă începând din noiembrie 2021. Asta înseamnă că un ciclu care a început în noiembrie 2021 se va încheia acum. Acest lucru ar putea avea loc în octombrie sau în următoarele șase luni, deoarece efectul eclipselor durează până la șase luni.

La nivel global și când vorbim despre politică, aceste eclipse influențează în primul rând legi, tratate de pace, începutul sau sfârșitul războaielor, probleme legate de teritorii, egalitate de toate felurile și, de asemenea, aspecte legate de mediu şi climă. Dacă ne gândim la ceea ce s-a întâmplat în timpul acestui ciclu de eclipse până acum, primul lucru care ne vine în minte este războiul din Ucraina.

Efectul eclipselor este mai puternic în teritorii în care eclipsele vor fi vizibile. Eclipsa solară din 14 octombrie va trece peste America de Nord, America Centrală și partea nordică a Americii de Sud. Pe lângă faptul că este perfect vizibilă în Statele Unite, ea activează anumite puncte din harta astrologică a SUA și a preşedintelui Joe Biden. De asemenea, activează multe puncte din harta astrologică a lui Donald Trump, ceea ce mă face să cred că el va fi mai vocal sau mult mai prezent în media în octombrie și/sau în lunile următoare. Uniunea Europeană, Rusia și China sunt, de asemenea, afectate de eclipse. Dar harta astrologică cea mai interesantă în această zi este, în opinia mea, cea a lui Vladimir Putin. Privind-o, cred că va deveni și mai izolat decât este deja și că s-ar putea să își piardă puterea undeva între octombrie 2023 și aprilie 2024.

Unele puncte din harta sa astrologică vor fi, de asemenea, activate de eclipsa lunară din 28 octombrie. Aceasta va fi vizibilă în Rusia, Europa, Asia, Africa, părți din Australia și, interesant, o mică parte a Statelor Unite, inclusiv capitala, Washington D.C. Per ansamblu, pentru octombrie și șase luni după aceea, mă aștept la evoluţii noi și importante legate de războiul din Ucraina, de alte dispute teritoriale sau de tratate internaționale.

error: Material protejat / opţiune dezactivată