Venus în Scorpion 2021: Despre pasiune, secrete şi relaţii superficiale

Venus în Scorpion ne umple viaţa de pasiune şi ne îndeamnă să scăpăm de tot ce e superficial. Află aici detalii despre acest tranzit.

Venus se va afla între 10 septembrie şi 7 octombrie în zodia Scorpionului. În astrologie, Venus reprezintă iubirea, esteticul, arta, dar şi banii. Scorpionul este o zodie caracterizată, printre altele, de pasiune şi de gelozie. În aceaşi timp, Scorpionul este „detectivul zodiacului”: o zodie căreia îi place să exploreze adâncurile sufletului, ale psihicului, dar şi lucrurile ascunse în întuneric. În ce fel ne va influenţa, deci, Venus în Scorpion?

Urmează o perioadă în care şi cei mai timizi dintre noi devin mai pasionali. Atât în relaţiile romantice cât şi în ceea ce priveşte un hobby, un proiect şi aşa mai departe. Mai ales persoanele care lucrează în domeniul artelor sau într-un domeniu creativ se vor exprima mult mai pasional şi vor „arde” de-a dreptul pentru proiectele lor.

Perioada în care Venus trece prin zodia Scorpionului este bună şi pentru a face o schimbare privind felul în care arătăm. Acum e momentul să avem curaj şi să încercăm un look mai sexy. Să ne îmbrăcăm sau fardăm un pic mai senzual – dar atenţie: fără a da în vulgaritate. Scorpionului îi plac misterele. Prin urmare, nu opta pentru o fustă mini, care îţi arată picioarele complet descoperite, ci mai degrabă pentru o fustă mai lungă, dar uşor transparentă.

Venus în Scorpion şi relaţiile romantice

În următoarea perioadă, Venus ne îndeamnă să ne ocupăm mai mult de ceea ce ţine de iubire şi de intimitate. Cine este single, îşi va dori acum mai mult ca înainte o relaţie romantică sau sexuală. Indiferent de natura relaţiei, elementul cel mai important va fi profunzimea. Altfel decât în alte perioade, nu ne mai mulţumim cu relaţiile superficiale, cu aventurile de o noapte. Chiar şi atunci când este vorba de o relaţie strict sexuală, persoanele implicate vor dori o uniune intensă, profundă, poate chiar oarecum spirituală.

Persoanele care sunt deja într-o relaţie sunt îndemnate să îşi reevalueze situaţia. Venus în Scorpion aduce multă pasiune, dar şi gelozie şi posesivitate. Cuplurile fericite vor trece printr-o perioadă foarte frumoasă, plină de pasiune şi de uniune inclusiv pe plan spiritual. Perechiile în care există, însă, unele probleme, ar putea ajunge acum în impas. Dacă sentimentele sunt doar superficiale, dacă sunt secrete între cei doi, dacă unul dintre parteneri este foarte posesiv şi/sau gelos sau dacă nu există încredere, relaţia s-ar putea destrăma.

Un alt aspect important de avut în vedere este că Venus în Scorpion „scormoneşte”, coboară adânc în sufletele noastre şi scoate la iveală secrete. Prin urmare, persoanele care sunt într-o relaţie lipsită de iubire, îşi vor da acum seama că îşi doresc mai multă pasiune şi căldură – şi o vor căuta în altă parte. Asta poate să însemne că vor încheia relaţia care nu le aduce fericire sau că vor călca strâmb. În acelaşi timp, atenţie: oricât de tentante par (mai ales acum) relaţiile secrete, Venus în Scorpion nu le va lăsa mult timp ascunse.

Imagine simbolica Venus in Scorpion

Cum să foloseşte acest tranzit pentru a câştiga bani

La fel ca şi în cazul relaţiilor, Venus în Scorpion ne îndeamnă şi pe plan financiar să ne evaluăm situaţia. Aceasta este o perioadă bună pentru a ne analiza extrasul bancar şi cheltuielile. Vom descoperi tot felul de cheltuieli „ascunse”, cum ar fi un abonament de care ai uitat. Deşi nu mai foloseşti de luni de zile un anumit serviciu, ai uitat că lunar ţi se trag bani din cont pentru serviciul respectiv. Fă puţină „curtăţenie” şi scapă de toate aceste cheltuieli nejustificate.

Când vine vorba despre câştigat bani, sunt favorizate persoanele care lucrează în domeniul artistic sau într-un domeniu creativ. De asemenea, sunt favorizate parteneriatele şi meseriile care necesită multă diplomaţie.

Indiferent de planurile pe care le ai pe plan financiar, atenţie: din 26 septembrie şi până în 17 octombrie, Mercur va fi retrograd. Prin urmare, nu îţi recomand să faci investiţii importante şi nici să închei un parteneriat de afaceri în acea perioadă.

Care sunt zodiile afectate de acest tranzit?

Ceea ce am scris mai sus este valabil pentru toate zodiile. Cu toţii voi simţi această influenţă a lui Venus, dar unele persoane o vor simţi mai puternic. Este vorba, în primul rând, despre persoanele născute sau cu ascendentul în Scorpion. Urmate apoi de persoanele născute sau cu ascendentul în Taur şi Balanţă, zodii dominate de Venus. Dacă ne referim la domeniile menţionate mai sus, pe plan romantic vor simţi influenţa mai ales Taurii şi Racii, iar pe plan financiar Berbecii şi Balanţele.

Venus în Scorpion: Horoscop pentru toate zodiile

Venus în Scorpion 2021 – aspecte importante

  • 10 septembrie: Venus trece din Balanță în Scorpion
  • 17 septembrie: Venus careu Saturn
  • 23 septembrie: Venus opoziție Uranus
  • 29 septembrie: Venus trigon Neptun
  • 30 septembrie: Venus careu Jupiter
  • 2 octombrie: Venus sextil Pluto
  • 7 octombrie: Venus trece din Scorpion în Săgetător

error: Material protejat / opţiune dezactivată