Venus în Scorpion 2021: Horoscop pentru toate zodiile

Venus se va afla în Scorpion până în data de 7 octombrie. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie, afli citind acest horoscop.

Venus este, în astrologie, planeta iubirii şi a banilor. Informaţii generale despre tranzitul Venerei prin zodia Scorpionului am scris în articolul Venus în Scorpion 2021: Despre pasiune, secrete şi relaţii superficiale. În articolul de faţă nu mai scriu despre semnificaţia generală, ci îţi dau detalii despre ce înseamnă acest tranzit pentru fiecare zodie în parte.

Venus în Scorpion – horoscop

Berbec

Urmează o perioadă fierbinte pe plan sexual. Dacă eşti single, trebuie neapărat să ieşi în lume şi să cunoşti persoane noi. Iar dacă trăieşti într-o relaţie, acum e momentul ca, împreună cu persoana iubită, să încerci lucruri mai senzuale (de exemplu lenjerie intimă sexy etc).

În acelaşi timp, perioada următoare este bună pe plan financiar, când vine vorba despre primit bani de la alţii. Dacă doreşti să iei un credit, acum va fi aprobat mai uşor.

Atenţie, însă, în ambele domenii începând cu data de 26 septembrie! Mercur va fi retrograd şi este mai bine să nu începi o relaţie nouă şi să nu iei bani împrumut, să nu semnezi un contract de credit etc.

În special în zilele de 17 şi 30 septembrie, nu te încurca cu prieteni. Indiferent că e vorba de cerut/dat bani împrumut sau de început o relaţie cu cineva din cercul de prieteni: mai bine alungă această idee. În data de 23 septembrie s-ar putea să te preocupe ceva mai mult situţia financiară. Dar unele veşti bune vin în 2 octombrie, dinspre zona carierei. S-ar putea, de exemplu, să ţi se propună o mărire de salariu.

Taur

Veşti bune pentru Taurii care sunt singuri: acum s-ar putea să cunoască o persoană cu care încep o relaţie sau cineva începe să le facă curte. Dacă te afli printre ei, îţi recomand să nu începi relaţia nouă după 26 septembrie, când Mercur intră în retrogradare.

Taurii care sunt deja într-o relaţie, au acum ocazia să petreacă mai multe momente romantice alături de persoana iubită. În cazul în care există probleme în relaţie, ele ies acum la suprafaţă şi trebuie discutate. În cel mai rău caz, s-ar putea ajunge chiar la despărţire. Important este să nu iei decizii pripite după 26 septembrie când, după cum spuneam, Mercur va fi retrograd.

Perioada în care Venus se află în Scorpion este bună şi pentru Taurii care doresc să încheie un parteneriat de afaceri. Acum, o asociere ar putea aduce (mai mulţi) bani. Dar, din nou: semnează contractul de asociere înainte sau – şi mai bine – abia după ce Mercur iese din retrogradare (17 octombrie).

În zilele de 17 şi 30 septembrie va exista un conflict între carieră şi viaţa în doi, de exemplu dacă petreci prea mult timp la lucru şi neglijezi familia. Unele tensiuni vor exista şi în 23 septembrie, dar atunci e din cauză că eşti tu foarte orgolios/orgolioasă. Zilele menţionate sunt ceva mai proaste şi pentru Taurii care vor să se asocieze cu cineva.

În schimb, ziua de 2 octombrie este bună pentru parteneriate. Discuţiile despre asociere sunt bune mai ales dacă implică un asociat din străinătate sau un proiect legat de învăţământ sau străinătate. Iar pe plan romantic Taurii singuri ar putea cunoaşte o persoană dintr-un alt mediu cultural, de care se vor îndrăgosti.

Gemeni

Gemenii vor fi foarte apreciaţi la locul de muncă. În special nativii care lucrează cu clienţii, într-un domeniu artistic, care necesită multă creativitate sau diplomaţie vor fi acum avantajaţi. La fel şi cei care trebuie să susţină discursuri, prezentări, să apară în faţa publicului.

Indiferent de domeniul de activitate, e posibil să primească şi o mărire de salariu sau să semneze un contract care le aduce bani. Important este doar să nu semneze acel contract între 26 septembrie – 17 octombrie, când Mercur va fi retrograd.

De asemenea, dacă te-ai născut în această zodie, s-ar putea ca acum să vrei să începi o relaţie cu un coleg sau o colegă de serviciu. Nu uita că Mercur va fi retrograd din 26 septembrie. Iar în acea perioadă nu îţi recomand să începi o relaţie nouă.

Zilele de 17 şi 30 septembrie s-ar putea să fie ceva mai dificile pe plan profesional. Îţi lipsesc anumite cunoştinţe sau nişte documente. În 23 septembrie, apar surprise şi e bine să ai un program cât mai flexibil. Altfel nu vei reuşi să rezolvi lucrurile noi care apar şi de la stres rişti să ai unele probleme de sănătate. Dacă ai o relaţie secretă cu cineva de la birou, în 23 septembrie ar putea ieşi la iveală.

Veşti mai bune am pentru data de 2 octombrie, când e posibil să ţi se propună o mărire de salariu sau un proiect îţi aduce bani. Este, însă, posibil, ca banii să nu îi vezi imediat, pentru că Mercur încă e retrograd şi lucrurile se mai amână.

Rac

Love is in the air! Pentru Raci, urmează o perioadă foarte intensă pe plan romantic. Nativii singuri au acum ocazia să înceapă o relaţie, iar cei care au deja partener(ă) vor petrece momente romantice alături de respectiva persoană. Unele probleme apar după 26 septembrie, când Mercur intră în retrogradare. În acea perioadă, nu îţi recomand să începi o relaţie nouă.

Dacă eşti într-o relaţie nefericită, Venus în Scorpion va scoate la iveală problemele. Întreaga situaţie s-ar putea agrava, în special când va fi şi Mercur retrograd. În cel mai rău caz, se poate ajunge chiar la despărţire. Dacă decideţi să încheiaţi relaţia, nu luaţi decizia în perioada când Mercur e retrograd!

Inflenţa lui Venus în Scorpion o vei simţi şi pe alte planuri. În pimul rând, în relaţia cu copiii, dacă ai copii. Şi în al doilea rând legat de creativitate şi bani. E o perioadă bună pentru a câştiga bani folosindu-ţi creativitatea şi talentul artistic. Poate chiar şi făcând unele investiţii un pic mai riscante. Important este să nu faci aceste lucruri când Mercur e retrograd (26 septembrie – 17 octombrie).

În zilele de 17 şi 30 septembrie, există unele tensiuni. Cu partenerul/partenera sau copiii te-ai putea certa din cauza banilor. De asemenea, în aceste zile e mai bine să nu faci investiţii. În 23 septembrie, s-ar putea să te tenteze o relaţie cu cineva din cercul de prieteni, dar aş zice să nu faci acest pas (măcar nu în această perioadă).

În 2 octombrie, veşti bune pe plan romantic. Totodată, dacă ai un hobby pe care vrei să îl transformi în afacere, acum s-ar putea să ai o ofertă de asociere. Dar îţi recomand să semnezi contractul (dacă e cazul) abia după 17 octombrie, când Mercur nu va mai fi retrograd.

Leu

Cu Venus în Scorpion, Leii vor dori să îşi înfrumuseţeze locuinţa: se apucă de decorat, de renovat, de cumpărat lucruri care îi fac să se simtă mai bine. Important este să nu faci investiţii mari după 26 septembrie, când Mercur va fi retrograd. În acea perioadă, ocupă-te de renovat şi de reparat lucruri care sunt stricate. Dar nu face schimbări majore, pentru că, după ce trece retrogradarea, din senin nu îţi va mai plăcea culoarea noului tapet sau ce ai mai schimbat prin casă.

De asemenea, e o perioadă bună pentru a primi musafiri şi pentru a te vedea cu rudele. Din discuţiile cu rudele, s-ar putea chiar să afli unele secrete de familie. Dar atenţie: când Mercur va fi retrograd, e posibil să te cerţi cu membrii familiei. Deci nu insista să afli acele secrete, dacă ele ar putea duce la ceartă.

În 17 şi 30 septembrie, e posibil să există conflicte între familia din care provii şi persoana iubită. Fie se ceartă ei direct şi tu eşti prins(ă) la mijloc, fie familia îţi vorbeşte urât despre soţ/soţie sau invers. Un alt conflict apare în 23 septembrie, dar atunci e vorba despre faptul că lucrezi prea mult şi neglijezi familia. Sau despre faptul că nu te concentrezi suficient asupra muncii, fiindcă eşti prea ocupat(ă) cu unele chestiuni ce ţin de familie şi de locuinţa ta. În 2 octombrie, un membru al familiei te-ar putea ajuta să avansezi privind un proiect de la serviciu.

Fecioară

Pentru Fecioare, urmează o perioadă foarte bună în ceea ce priveşte discuţiile, comunicarea, negocierile. Eşti mult mai şarmant(ă) decât în alte perioade şi îi convingi cu uşurinţă pe ceilalţi să te susţină. E foarte important să comunici mult: discuţiile îţi aduc idei noi, care te vor ajuta să câştigi bani. Atenţie doar după 26 septembrie, când Mercur va fi retrograd şi nu e bine să negociezi sau să semnezi contracte.

Zilele de 17 şi 30 septembrie nu sunt tocmai grozave pe plan profesional. Apar unele tensiuni la locul de muncă sau negocierea unui contract, discuţiile despre un proiect etc. nu decurg aşa cum îţi doreşti. În 23 septembrie, evită negocierile cu persoane/firme din străinătate. Şi ai grijă pe unde pui documente importante.  În 2 octombrie, comunicarea cu cercul de cunoştinţe te-ar putea ajuta să cunoşi o persoană de care te îndrăgosteşti. Sau discuţiile te ajută să găseşti noi moduri de a câştiga bani.

Venus în Scorpion – horoscop

Balanţă

Balanţele câştigă acum mai uşor bani sau găsesc noi moduri de a câştiga bani în viitor. În acelaşi timp, au tendinţa să cumpere tot felul de obiecte, care să le scoată statutul social în evidenţă. Este o perioadă  bună pentru cine vrea să investească în obiecte de artă sau în proiecte culturale. De asemenea, Balanţele ar trebui să îşi analizeze acum situaţia financiară şi să scape de toate cheltuielile inutile.

În 17 şi 30 septembrie s-ar putea să te cerţi cu copiii sau cu persoana iubitü din cauza banilor sau a valorilor morale. Nu este o zi  bună pentru investiţii riscante. În 23 septembrie, din nou ceartă pe tema banilor. De această data, este vorba despre averi pe care le deţii împreună cu cineva sau despre bani de la alţii. Nu semna acum un contract pentru un credit. De semenea, e posibil ca o persoană de la care ai împrumutat bani să ţi-i ceară acum înapoi. Dacă ai împrumutat tu cuiva bani, nu te baza pe ei: nu îi vei primi încă înapoi.

Dacă primeşti musafiri în 2 octombrie sau dacă vorbeşti cu rudele, ţi-ar putea da o idee cum să câştigi bani. De asemenea, este o zi bună pentru cine vrea să cumpere sau să vândă o locuinţă. Dar, atenţie: contractual de vânzare-cumpărare semnează-l abia după 17 octombrie, când nu va mai fi Mercur retrograd. Investiţii privind căminul sunt indicate acum doar dacă este vorba despre renovat locuinţa sau de reparat lucruri stricate.

Scorpion

Dragi Scorpioni, aţi trecut printr-o perioadă de regenerare şi acum este momentul să ieşiţi din nou la lumina şi să străluciţi! Sunteţi mai atractivi şi şarmanţi decât în alte perioade. E bine ca în această perioadă să investiţi în voi: mergeţi la coafor/frizer, la cosmtică, înnoiţi-vă garderoba! Nu în ultimul rând, folosiţi diplomaţia de care daţi dovadă acum pentru a vă atinge ţelurile sau pentru a comunica cu persoane mai dificile.

Excepţii ar fi zilele de 17 şi 30 septembrie, când vreţi prea mult să vă impuneţi părerea proprie şi s-ar putea să vă certaţi cu membrii familiei. Mai ales în 30 septembrie, un motiv de ceartă ar putea fi banii care se cheltuie pentru a cumpăra ceva în casă – cheltuieli care nu erau necesare acum. Nu uitaţi că şi aşa este o perioadă proastă pentru investiţii, fiindcă Mercur va fi retrograde până în 17 octombrie. O altă zi ceva mai dificilă ar putea fi 23 septembrie, când nu vă înţelegeţi cu partenerul/partenera de viaţă sau cu un partener/o parteneră de afaceri.

Data de 2 octombrie este foarte bună pentru a comunica şi pentru negocieri. Aveţi o mare putere de convingere şi asta v-ar putea ajuta chiar să câştigaţi bani sau să primiţi o mărire de salariu. Dar nu bateţi încă palma, fiindcă unele lucruri se mai schimbă sau se amână cât timp Mercur e retrograd.

Săgetător

Pentru Săgetători, urmează o perioadă în care preferă să fie singuri. Mai ales în ceea ce priveşte relaţiile amoroase, nu au chef acum să iasă în lume. Prin urmare, Săgetătorii care sunt singuri au şanse ceva mai scăzute să găsească acum pe cineva. Iar cei care trăiesc într-un cuplu prefer acum să petreacă timpul doar cu persoana iubită, departe de lume. Relaţiile favorizate acum de Săgetători sunt cele secrete: fie pentru că e vorba de o aventură extraconjugală, fie pentru că nu vor încă să facă relaţia “oficială”.

Următoarea perioadă este bună pentru Săgetătorii creativi, de exemplu pentru artişti. În special liniştea şi meditaţia îi ajută acum pe Săgetători să aibă idei creative, unele dintre ele poate chiar le aduc bani. Chiar e posibil să aibă surprize şi să primească neaşteptat nişte bani.

În 17 şi 30 septembrie, nu crede tot ce ţi se spune. E posibil să îţi ajungă la urechi tot felul de veşti, să afli nişte secrete, poate chiar ţi se propun nişte afaceri sau au loc negocieri privind banii. Indiferent despre ce este vorba, priveşte momentan totul sceptic: Mercur va fi retrograd până în 17 octombrie şi lucrurile se mai schimbă până atunci. În 23 septembrie, relaţia cu colegii şi şeful este tensionată. Este o idee proastă să începi acum o relaţie cu cineva de la birou. Iar dacă există deja o relaţie secretă, acum s-ar putea să iasă la iveală. Veşti bune s-ar putea să primeşti în 2 octombrie, în special privind situaţia financiară.

Capricorn

În perioada care urmează, vei fi foarte apreciat(ă) în cercul de prieteni sau în grupuri mari de persoane. Dacă ai de ţinut un discurs sau dacă vrei să convingi grupuri de oameni de anumite idei, aceasta este o perioadă foarte bună.

Pe plan sentimental, este posibil ca o relaţie cu o persoană din cercul de prieteni să evolueze şi să începeţi o relaţie romantică. Ţi-aş recomanda să nu te arunci cu capul înainte, pentru că perioada 26 septembrie – 17 octombrie nu este grozavă pentru a începe o relaţie nouă, Mercur fiind retrograd. Testează terenul, avansează puţin, dar relaţia ar fi bine să devină “oficială” abia după ce Mercur încheie retrogradarea.

În 17 şi 30 septembrie, atenţie câţi bani cheltuieşti! Mai ales dacă ieşi în oraş cu prietenii, ai tendinţa să faci tu cinste sau din alte motive să cheltuieşti prea mult. De asemenea, e posibil ca în aceste zile să te cerţi cu un prieten din cauza banilor. De exemplu dacă ai luat bani împrumut de la un prieten sau dacă i-ai împrumutat tu bani.

Ziua de 23 septembrie este proastă pentru a începe o relaţie amoroasă cu cineva din cercul de prieteni. Şi nu este bună nici pentru a te asocia cu un prieten dacă vrei să îţi deschizi o afacere sau să faci o investiţie.

Veşti mai bune am pentru data de 2 octombrie, când ai success mai ales dacă trebuie să susţii un discurs. Ai multă putere de convingere şi ideile tale ar putea aduce beneficii unui grup mare de persoane.

Vărsător

Pentru Vărsători, urmează o perioadă în care se vor face remarcaţi pe plan social şi profesional. E momentul să strălucească, să îşi îmbunătăţească imaginea publică, să iasă în lume, să impresioneze. La serviciu, vor fi apreciaţi de colegi, şefi şi clienţi. E posibil chiar să primească o mărire de salariu sau o funcţie nouă.

Atenţie în 17 şi 30 septembrie: poate tocmai fiindcă îţi merge atât de bine, devii uşor arogant(ă) şi încerci să îţi impui părerile. Nu vei reuşi să faci acest lucru şi doar vei face o impresia proastă. În 23 septembrie, există unele tensiuni între carieră şi familie. Poate petreci prea mult timp la lucru şi neglijezi familia. Sau ratezi un termen de predare a unui proiect fiindcă te-ai ocupat de diverse probleme ce ţin de familie sau cămin.

O zi bună este 2 octombrie, când e posibil să ai o surpriză plăcută, în special pe plan profesional sau social. Dacă este vorba despre o propunere privind, de exemplu, schimbarea locului de muncă sau o funcţie nouă, ţi-aş recomanda să analizezi propunerea, dar să nu semnezi momentan niciun contract. Mercur e retrograd până în 17 octombrie şi mai dă lucrurile peste cap.

Peşti

Peştii au nevoie de concediu sau măcar de o pauză scurtă – pentru că mintea nu le stă deloc la muncă sau la chestiuni serioase. Acum, vor să călătorească – indiferent că o fac pe bune sau doar în imaginaţia lor. În această perioadă, cel mai bine îşi încarcă bateriile citind despre culturi şi locuri străine, studiind arta, religia şi filosofia din regiuni îndepărtate. De asemenea, dacă încep acum o relaţie romantică, cel mai probabil va fi cu o persoană dintr-un alt mediu cultural sau pe care au cunoscut-o în timpul unei călătorii.

În 17 şi 30 septembrie, e posibil să aibă unele surprize neplăcute, în special privind o călătorie sau relaţia cu străinătatea. De exemplu, poate le întârzie avionul sau discuţiile cu un partener de afaceri din străinătate nu decurg bine. În aceste zile, trebuie evitate discuţiile pe teme religioase, filosofice sau care ar putea duce la neînţelegeri pornite de la diferenţe culturale. O altă zi proastă pentru astfel de discuţii, dar şi pentru negocieri este 23 septembrie. Dacă au loc negocieri sau se semnează acte, atenţie mare: e posibil ca unele clauze să nu fie tocmai legale sau Peştii au din alte motive unele probleme cu legea. Se poate, de exemplu, să primească o amendă în trafic, dacă nu sunt atenţi.

În special în ceea ce priveşte studiile şi discuţiile pe teme spirituale, prietenii se vor dovedi de folos în 2 octombrie. Poate e vorba doar despre discuţii pur şi simplu, care îi ajută pe Peşti să se relaxeze sau chiar să înveţe ceva. Dar există şi posibilitatea ca aceste discuţii să îi ajute pe Peşti, într-un fel sau altul, să câştige bani. Nu în ultimul rând, dacă există unele probleme legale, s-ar putea ca prietenii să îi ajute, de exemplu recomandând un avocat bun.

error: Material protejat / opţiune dezactivată