Venus retrogradă 2020: Horoscop pentru toate zodiile

În perioada 13 mai – 25 iunie 2020, Venus va fi retrogradă în Gemeni. Iată în ce fel este influenţată fiecare zodie de acest tranzit.

Venus, planeta dragostei, a relațiilor și a banilor, va fi retrogradă în perioada 13 mai – 25 iunie 2020. Urmează informaţii despre efectele pe care venus retrogradă le are la modul general asupra noastră. Iar mai jos găseşti horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

În acest an, Venus e retrogradă în Gemeni – zodia în care se află şi Nodul Nord (Destinul) până în 2020. În luna mai, se află aici şi Mercur. Pentru că sunt atâtea planete într-o singură zodie, se pune puternic accentul pe anumite subiecte care ne dau bătăi de cap (care sunt acestea, depinde de zodia fiecăruia). În plus, în lunile mai şi iunie ne afectează careul Venus-Neptun, iar în prima săptămână a lui iunie aduce şi aspectul tensionat cu Marte probleme suplimentare.

Venus retrogradă – informaţii generale

Horoscop Berbec

Venus retrogradă în 2020 în afectează pe Berbeci în zona comunicării, a negocierilor, dar și învățării.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, Venus retrogradă afectează zona care ține de valorile materiale și morale. Taurii simt retrogradarea Venerei mai puternic decât alte zodii, pentru că e planeta lor dominantă. În plus, Venus guvernează taman zona banilor, deci e imposibil ca retrogradarea să nu îi afecteze deloc pe nativi.

Horoscop Gemeni

În acest an, retrogradarea are loc în zodia Gemenilor. Prin urmare, pentru Gemeni dezvoltarea personală, imaginea lor și impresia pe care le-o lasă altora sunt cele mai importante teme ale acestei perioade.

Horoscop Rac

În cazul Racilor, influenţa Venerei retrograde se simte mai ales pe plan psihologic. Pentru acești nativi, începe o perioadă în care trebuie să se confrunte în special cu sentimentele lor privind relațiile.

Horoscop Leu

În mai-iunie 2020, retrogradarea Venerei îi afectează pe Lei în zona prietenilor și a țelurilor propuse.

Horoscop Fecioară

Pentru Fecioare, apar probleme serioase legate de parteneriate. Dar zona principală care va fi afectată în cazul lor este cea a carierei, a reputației și a statutului social.

Horoscop Balanţă

Balanțele vor simți influența lui Venus retrogradă mai puternic decât alte zodii, pentru că este planeta lor dominantă. Domeniile cele mai afectate sunt studiile relația cu străinătatea și cu legea și nu în ultimul rând principiile lor.

Horoscop Scorpion

În cazul Scorpionilor, retrogradarea Venerei influenţează tot ce ţine de banii primiţi de la alții, de bunurile comune, dar şi de sexualitate.

Horoscop Săgetător:

Venus retrogradă îi lovește pe Săgetători din plin în zona relațiilor. În special relația matrimonială, dar poate fi vorba și despre o relația cu un asociat sau de altă natură.

Horoscop Capricorn

Venus retrogradă îi influenţează pe Capricorni în zona carierei, dar şi în ceea ce priveşte sănătatea.

Horoscop Vărsător

În cazul Vărsătorilor, Venus retrogradează taman în zona relațiilor romantice, dar și a relației cu copiii – ducând la neînţelegeri sau ceartă cu persoanele iubite.

Horoscop Peşti

Venus retrogradă ne afectează tuturor relațiile – iar în cazul Peștilor e vorba în special de relația cu familia. Familia și căminul sunt două teme foarte importante pentru nativi în această perioadă.

Abonează-te pentru a primi prin e-mail articolele pe care le public:

error: Material protejat / opţiune dezactivată